- 17 Kasım 2021
- 27
- 0
- 31
-
- Konu Sahibi Meraklibirhatun
Şuraya kadar siz baya kuruntulu kaygılı birisiniz diyecektim ve kayıtlı kalmasina unutmuş olabilir ihtimalini düşünecektim amatelefonundan numaryi yazdım ne olsun erkek ismi ile kayıtlı
bunu sorduğumda evlendigi halde beni arıyordu bende intikam almak için konusmalarimizi kayitliyordum ailesine söylemek için eskiden kayıt etmişim kalmış diyor
Dugumuzden üç ay önce ben numaraya baktım resim yoktu mesaj attım tek tık oldu engellemiş heralde ya bilmiyorum kafam çok karışık ailemden herkese sorabilirsin herkes biliyor olanları dedi sizce ne yapmalıyım şuan aramız bozuk küs yattık resmen :/Şuraya kadar siz baya kuruntulu kaygılı birisiniz diyecektim ve kayıtlı kalmasina unutmuş olabilir ihtimalini düşünecektim ama
Bu açıklamasi çok sacma.
Ekran goruntusu ne zamana ait
Teşekkür ederim eşimi seviyorum böyle şeyler yaşamak beni üzüyor biraz üstüne gittim bugün aramız açıldı biraz hep bana sarılir öyle uyurdu hiç cagirmadi uyuduÇok kuruntulusunuz. Böyle evlilik sürmez. Ha eşiniz de o numarayı erkek ismiyle kaydedip hata yapmış gibi görünebilir ama belki ararsa açmamak için tanıma amacıyla böyle bir yola gitmiştir. Çünkü gerçek adıyla kaydetse ve sizleyken kadın ararsa felaket. O da aranız bozulmasın diye böyle bir yola gitmiş olabilir.
Eşiniz kadınla konuşmamış bile. Kadın konuşmak isteyince kestirip atmış neden aldatmış muamelesi yapıyorsunuz?
Aynı şey sevgiliyken benim de başıma geldi. Çok mutlu bir ilişkideyken eski sevgilim mesaj attı. Ekran görüntüsü alıp arkadaşlara attım yüzsüz diye. Kendisine de yüz vermedim. Ekran görüntüsü alınması o yüzden bana çok garip gelmedi.
Kocanız çok fena intikam nedir ya? Ayrıca gerçekten aldatmış mi eski sevgilisi ve sizde gerçekten inandınız mı h
Dugumuzden üç ay önce ben numaraya baktım resim yoktu mesaj attım tek tık oldu engellemiş heralde ya bilmiyorum kafam çok karışık ailemden herkese sorabilirsin herkes biliyor olanları dedi sizce ne yapmalıyım şuan aramız bozuk küs yattık resmen :/
Bilmiyordum dedimya ekran görüntüsunden aldım dedim ya sürekli kontrol ediyorum telefonuna bakıyorumDüğünden önce eski sevgilinin numarasını nereden biliyordunuz, ve neden kontrol etme gereği duydunuz. Demek ki sizi rahatsız eden bir durum varmış.
Bilmiyordum dedimya ekran görüntüsunden aldım dedim ya sürekli kontrol ediyorum telefonuna bakıyorum
Ne alaka ya numarayi block etsin bittiama belki ararsa açmamak için tanıma amacıyla böyle bir yola gitmiştir. Çünkü gerçek adıyla kaydetse ve sizleyken kadın ararsa felaket. O da aranız bozulmasın diye böyle bir yola gitmiş olabilir.