Herşeyden şüpheleniyorum psikolojikmi gerçek mi anlayamıyorum

Normalde de şüpheci bir insanım böyle biriyle nasıl evlendim bilmiyorum (böyle biri dememin sebebi de çok sosyal biri arkadaşı çok fotoğraf çekip paylasmayi seven herkesle samimi olabilen ve özgüveni yüksek biri)resmen gözüm kararmış yada bana o güveni verdi ama şimdi ne değişti bilmiyorum evlenene kadar hep kötü bişey olacak başıma kötü bişey gelecek ailesi kötü çıkacak çok pişman olacağım korkusu vardı neyse evlendim şimdi beni aldatıyor mu korkusu sardı kafamda kurup kurup tartışma çıkarıyorum son günlerde keyfimiz çok kaçmaya başladı ayrıca babası da hasta hastane işleriyle koşturuyor zaten derdi var birde ben üzüyor gibi hissediyorum ama elimde değil gel gelelim konu şu yine hastane dolayısı ile eve geldi kahvaltı ettik sonra ise döndü telefonunu evde unutmuş tabi bende şüphe kraliçesi dururmuyum başladım kurcalamaya eski sevgilisi ile mesajlastigi ekran görüntüsü buldum ama bitmiş bir ilişki kadın konuşabilir miyiz demiş eşimde hayır demiş numarası da gözüküyor du merak ettim telefonundan numaryi yazdım ne olsun erkek ismi ile kayıtlı 😒 isten dondu işte tartistik tabi ben aklında o var onu seviyosun benimle niye evlendin gibi şeyler söylüyorum tabi yine yalvarıyor açıklıyor not;biz yeni tanıştığımız da bana anlatmıştı o kızı beni aldattı zor günler geçirdim falan herşey tamam tam inanacak oluyorum ilgisi eskisi gibi dışarı çıkmıyor arkadaşlari ile görüşmüyor hemen eve geliyor ama neden ya neden insan eski sevgilisini erkek ismiyle kaydeder bunu sorduğumda evlendigi halde beni arıyordu bende intikam almak için konusmalarimizi kayitliyordum ailesine söylemek için eskiden kayıt etmişim kalmış diyor
İntikam almak için mi eski sevgilisini erkek adiyla kaydetmis, anında yazmış senaryoyu küçük beyimiz. Sizde bunu yediniz öyle mi? Gerçi bu iyi yine, bir arkadasim kaydetmiş de diyebilirdi.

Eşiniz bana güvenilir biri gibi gelmedi, hemde hiç. Büyük ihtimalle, eski sevgilisini unutamadı ve irtibat halinde. Ee sizde yakalamissiniz işte, telefon dökümünü istesenize? Madem üstüne gittiniz, tartışınız, neden küs yattığını dert edip uzuleceginize, hiç konusmadigini ispatlamasini isteyin. Ama yapamaz. büyük ihtimalle sen bana güvenmiyorsun deyip, tartışıp, üste çıkacak. Siz zaten inanmaya dünden razı...

Ayrıca supheciyim diye kendinizi suçlarken, neden şüpheci olduğunuzu da bir düşünün. Güven olmayabilir mi mesela?

beni de eski sevgilim aldattı, şimdi sevdiğim birlikte olduğum adam var. onu sevdiğim için eskisinden intikam almak aklıma bile gelmedi gelemez de... bence eşiniz o kadına karşı bir şeyler besliyor ama hangi duygu bilemedim...

Teşekkür ederim eşimi seviyorum böyle şeyler yaşamak beni üzüyor biraz üstüne gittim bugün aramız açıldı biraz hep bana sarılir öyle uyurdu hiç cagirmadi uyudu
Şunu bilir şunu söylerim...sürekli beni aldatıyorsun aldatacaksin aldattın mi diye adamın kafasına karpuz kabuğu düşüren kadınların sonu aldatılmak oluyor.

Karısı patalojik derecede kıskanç adamların yalan söylemesini, kadınları erkek ismiyle kaydetmesini falan anormal bulmuyorum ben. Kendini koruma mekanizması devreye giriyor. Ben olsam ben de yapardım. Bu güvensiz ve kıskanç insanların da eninde sonunda aldatılacağını eğer karşılarında çok karakterli bir insan varsa boşanacağını düşünüyorum. Aksi mümkün değil. Kimse bu muameleye yıllarca katlanmaz.

Normalde de şüpheci bir insanım böyle biriyle nasıl evlendim bilmiyorum (böyle biri dememin sebebi de çok sosyal biri arkadaşı çok fotoğraf çekip paylasmayi seven herkesle samimi olabilen ve özgüveni yüksek biri)resmen gözüm kararmış yada bana o güveni verdi ama şimdi ne değişti bilmiyorum evlenene kadar hep kötü bişey olacak başıma kötü bişey gelecek ailesi kötü çıkacak çok pişman olacağım korkusu vardı neyse evlendim şimdi beni aldatıyor mu korkusu sardı kafamda kurup kurup tartışma çıkarıyorum son günlerde keyfimiz çok kaçmaya başladı ayrıca babası da hasta hastane işleriyle koşturuyor zaten derdi var birde ben üzüyor gibi hissediyorum ama elimde değil gel gelelim konu şu yine hastane dolayısı ile eve geldi kahvaltı ettik sonra ise döndü telefonunu evde unutmuş tabi bende şüphe kraliçesi dururmuyum başladım kurcalamaya eski sevgilisi ile mesajlastigi ekran görüntüsü buldum ama bitmiş bir ilişki kadın konuşabilir miyiz demiş eşimde hayır demiş numarası da gözüküyor du merak ettim telefonundan numaryi yazdım ne olsun erkek ismi ile kayıtlı 😒 isten dondu işte tartistik tabi ben aklında o var onu seviyosun benimle niye evlendin gibi şeyler söylüyorum tabi yine yalvarıyor açıklıyor not;biz yeni tanıştığımız da bana anlatmıştı o kızı beni aldattı zor günler geçirdim falan herşey tamam tam inanacak oluyorum ilgisi eskisi gibi dışarı çıkmıyor arkadaşlari ile görüşmüyor hemen eve geliyor ama neden ya neden insan eski sevgilisini erkek ismiyle kaydeder bunu sorduğumda evlendigi halde beni arıyordu bende intikam almak için konusmalarimizi kayitliyordum ailesine söylemek için eskiden kayıt etmişim kalmış diyor
Eski sevgili konusuna gelene kadar bu kadar sıkılmaz bi insan diyordum ama erkek ismiyle kaydetmek ne demek yani siz yapsanız aynını kıyamet kopar eminim ve bi kadın bişeyden şüpheleniyorsa muhakkak altından bişey çıkıyor hissediyoruz

adam sana net bi sekilde gelmis daha ne istiyorsunuz boyle yaparak diger tarafa itebilirsin eşini. Biliyorsan bol bol nas felak oku vesveseye iyi gelir canim.. mutlu olmaya bak . Adam bilerek erkek ismiyle kayıt etmis senin kafan karışmasın diye kanaatimce.

Yine berbat olaylar.

Tasması da var mı kocanızın?
Dışarı cıkmıyor arkadaşlarıyla görüşmüyormuş ya?

Ayrıca da o nasıl igrençliktir intikam cart curt için konusmalar ss almalar? Ne karaktersizlikmiş....
Ne kadar kiricisiniz ben izin vermiyorum demedim kendisi beni yalnız bırakmamak için dikkat ediyor çünkü ben evlendigim için şehir değiştirdim hiç bilmediğim bir yere tanımadığım bir aileye yakın geldim işimi bıraktım oda bunların zor olduğunu bildiği için mümkün oldukça yalnız bırakmamaya çalışıyor hayatında ki insanın anlayışlı olması sizi neden rahatsız etti tasma falan çok ayıp yani kaldiki ben tanıştığımız dan beri ona şununla görüşme buraya gitme falan demedim herkesin özgür bir hayatı var tabiki insan tek başına iken de arkadaşları ile görüşmek ister yapışık ikiz değiliz sonuçta . Siz çok yanlış anlamıssiniz ben sadece yaptığı yanlışı yazıp derdimi paylastim . Ama görüyorum ki insanlar birbirini ezmeye kötülemeye o kadar meyilli ki . Kimse kimseye iyi gelmek istemiyor. Herkesin hatası kusuru yanlışı vardır neden ak kaşık gibi insanları yargılamak yüzüne sertce vurmak zorundasınız . Her kadının başına gelebilcek bir durum umarım siz yaşamazsınız hiç bir kadın yaşamasın çünkü iki gündür berbat bir haldeyim. Yorumlarınız için teşekkürler.

Yine berbat olaylar.

Tasması da var mı kocanızın?
Dışarı cıkmıyor arkadaşlarıyla görüşmüyormuş ya?

Ayrıca da o nasıl igrençliktir intikam cart curt için konusmalar ss almalar? Ne karaktersizlikmiş....
Ne kadar kiricisiniz ben izin vermiyorum demedim kendisi beni yalnız bırakmamak için dikkat ediyor çünkü ben evlendigim için şehir değiştirdim hiç bilmediğim bir yere tanımadığım bir aileye yakın geldim işimi bıraktım oda bunların zor olduğunu bildiği için mümkün oldukça yalnız bırakmamaya çalışıyor hayatında ki insanın anlayışlı olması sizi neden rahatsız etti tasma falan çok ayıp yani kaldiki ben tanıştığımız dan beri ona şununla görüşme buraya gitme falan demedim herkesin özgür bir hayatı var tabiki insan tek başına iken de arkadaşları ile görüşmek ister yapışık ikiz değiliz sonuçta . Siz çok yanlış anlamıssiniz ben sadece yaptığı yanlışı yazıp derdimi paylastim . Ama görüyorum ki insanlar birbirini ezmeye kötülemeye o kadar meyilli ki . Kimse kimseye iyi gelmek istemiyor. Herkesin hatası kusuru yanlışı vardır neden ak kaşık gibi insanları yargılamak yüzüne sertce vurmak zorundasınız . Her kadının başına gelebilcek bir durum umarım siz yaşamazsınız hiç bir kadın yaşamasın çünkü iki gündür berbat bir haldeyim. Yorumlarınız için teşekkürler

Normalde de şüpheci bir insanım böyle biriyle nasıl evlendim bilmiyorum (böyle biri dememin sebebi de çok sosyal biri arkadaşı çok fotoğraf çekip paylasmayi seven herkesle samimi olabilen ve özgüveni yüksek biri)resmen gözüm kararmış yada bana o güveni verdi ama şimdi ne değişti bilmiyorum evlenene kadar hep kötü bişey olacak başıma kötü bişey gelecek ailesi kötü çıkacak çok pişman olacağım korkusu vardı neyse evlendim şimdi beni aldatıyor mu korkusu sardı kafamda kurup kurup tartışma çıkarıyorum son günlerde keyfimiz çok kaçmaya başladı ayrıca babası da hasta hastane işleriyle koşturuyor zaten derdi var birde ben üzüyor gibi hissediyorum ama elimde değil gel gelelim konu şu yine hastane dolayısı ile eve geldi kahvaltı ettik sonra ise döndü telefonunu evde unutmuş tabi bende şüphe kraliçesi dururmuyum başladım kurcalamaya eski sevgilisi ile mesajlastigi ekran görüntüsü buldum ama bitmiş bir ilişki kadın konuşabilir miyiz demiş eşimde hayır demiş numarası da gözüküyor du merak ettim telefonundan numaryi yazdım ne olsun erkek ismi ile kayıtlı 😒 isten dondu işte tartistik tabi ben aklında o var onu seviyosun benimle niye evlendin gibi şeyler söylüyorum tabi yine yalvarıyor açıklıyor not;biz yeni tanıştığımız da bana anlatmıştı o kızı beni aldattı zor günler geçirdim falan herşey tamam tam inanacak oluyorum ilgisi eskisi gibi dışarı çıkmıyor arkadaşlari ile görüşmüyor hemen eve geliyor ama neden ya neden insan eski sevgilisini erkek ismiyle kaydeder bunu sorduğumda evlendigi halde beni arıyordu bende intikam almak için konusmalarimizi kayitliyordum ailesine söylemek için eskiden kayıt etmişim kalmış
Güncel ...
Ben düştüğüm durum için çok üzgünüm gerçekten karışık ve rahatsız edici. Ama anlatıp dertleşmek istedim görüyorum ki kadının kadına düşmanlığı her yerde var böyle olduğu sürece kadının değeri hiç bir zaman olamayacak.

Aldatırmı aldatmaz mı bilmem ama Eşiniz tehlikeli birine benziyor. İntikam almak falan nedir yahu.
Yani bilmiyorum tehlikeli mi değil mi ben bugüne kadar tehlikeli bir yanını görmedim. Ben şahsen çok fazla takilmadim bu duruma çünkü her insan içinde bir kere yaşamıştır bunu acı çekince canı yanınca ona kötülük yapanlara ders vermek onun canıni yakmak istemistir. Çok gördüm bunu kendimdede. Ama zaman sonra bunların boş ve gereksiz olduğunu anlıyorsun. Zaten oda anlamış söyledi değmez gereksiz dedi yapmadım da dedi . Zaten yapmak istedi şeyde onun aramalarını mesajlarini kaydedip kocasına annesine babasına göndermek onu rezil etmekmis . Bana söyledikleri bunlar .

Yani bilmiyorum tehlikeli mi değil mi ben bugüne kadar tehlikeli bir yanını görmedim. Ben şahsen çok fazla takilmadim bu duruma çünkü her insan içinde bir kere yaşamıştır bunu acı çekince canı yanınca ona kötülük yapanlara ders vermek onun canıni yakmak istemistir. Çok gördüm bunu kendimdede. Ama zaman sonra bunların boş ve gereksiz olduğunu anlıyorsun. Zaten oda anlamış söyledi değmez gereksiz dedi yapmadım da dedi . Zaten yapmak istedi şeyde onun aramalarını mesajlarini kaydedip kocasına annesine babasına göndermek onu rezil etmekmis . Bana söyledikleri bunlar .
keşke başkasının aile hayatı ile ilgileneceğine kendininkine odaklansaymis da karısının şüphelerini haklı cikarmasaymis. ne alaka erkek ismiyle kaydetmek?

Yani esiniz kadin evliyken kadinla guya intikam almak amacli yazisiyor muymus
Dugunden uc ay once diyorsunuz yani hayatindasiniz
Aslinda bu bile basli basina kirici bir olay bence
Adamin daha ucuş uçuş olmasini bekleriz eski sevgilisine intikam planlari yapmasini degil
İntikam ne demek yani cok cocukca

Kadin konuya konusabilir miyiz diye girmis cok yetersiz bu mesaj, oncesi vardir da diyemeyiz ilk mesajidir da diyemeyiz
Bilemiyorum baska bir veri elde etmeniz gerekiyor eger kurcalamak istiyorsaniz

Ama siz zaten anliyorum cani yaninca insan sacma sapan seyler dusunuyor demissiniz
Ortaligi yakip yikip adama hak verecekseniz ilerde hicbir tavriniz esiniz tarafindan ciddiye alinmaz, daha sakin olun diyeyim madem boyle dusunuyorsunuz tek tavsiye bu olabilir.

Buna boyle inansaniz bile yine de bu dugunden uc ay oncesi icin gerekli bi durum muymus ki diye benim icimde kalirdi.

Umarim siz dogru dusunuyorsunuzdur.

Bence kayinvalidenize bu konuyu açmayın akşam eşinizi karşınıza alın ve güzelce konuşup dertlesin. Sanırım birkez güveniniz gitmiş ve ne yaparsanız yapın güveni bir türlü oturtamiyorsunuz. Tekrar güvende malesef geri yerine gelmez zaten. Allah yardımcınız olsun.

X