Herşeyde yanımda olur arkamda durur dediğim eşim beni hayal kırıklığına uğrattı

kadında ne kadar fatavatsızmış ne şakası resmen kıskançlıktan ne diyeceğini şaşırmış

Zaten o onun terbiyesizliği.
En son denilecek lafı, gereksiz yere laf salatalığı yapmış.
Ben olsam direk derdim orada "ne diyorsun sen? Annemin nikahlı kocası, sana mı kaldı bunu konuşmak" diye yüzüne söyler ben bozardım onu orada. Bi daha da laf söyleyecek yeri kalmaz.

ama dediğim gibi boş yere kendinizi de üzmeyin.
yeri geldi mi bir daha mı denk geldiniz lafınızı söyler kapatırsınız konuyu.
bi daha yüzsüzlük yapamaz zaten.

Eşiniz de tam hödükmüş, kusura bakmayın.
Elalem için insan eşine böyle davranmamalı.
Sen de eşine dersin "sırf bunun için bana tavır alıyorsan bu yaptığın doğru değil, ben senin hayat arkadaşınım sıradan biri değilim, ben seni elin adamı için böyle bir davranışla karşılasam ne düşünürsün?" dersin o da anlar inşallah...

Anlamış o da hatasını demekki pişman olmuş galiba oyle sarıldıysa

Bence çok daha ağır lafları haketmis sen yine hiç birşey dememissin bile kadın bildiğin patavatsız hadsiz. Böyle başkasının hassas olduğu konuları özelliklerini karşısındakini kırcağını düşünmeden kendine bu konuları şaka yapan insanlardan nefret ediyorum elimde olsa bir kaşık suda boğarım. Eşin hakkında bişey diyemiyorum o da zorluktan sıkıntıdan kaçıyo gibi sanki diğer konular neyse stresli hale gelebiliyorsa sende karısısın eve gelirken biraz aklını bosaltip dertlerini sıkıntılarını kapı dışında bırakıp seni dinlemeli sabırla.

Şimdilik konuşmamanız daha iyi gibi olay yeni olmuş saçma biri yüzünden birbirinize bağırıp çağırmazsınız en azından. Bence sen de uzatma zamana bırak. Er geç gerçek yüzü ortaya çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…