Herşeyde hevesi kalmak

çokk zor...

birini yaparken hep başka şeyleri düşünüyorum... mesela gitar kursuna yazıldım ertesi gün gittim keman diye değiştim ertesi gün gittim resim diye değiştim yani sanki değişiyor isteklerim ya kararsızım

Konsantrasyon eksikliginiz var .Psikiyatra gidin .İlaclari var .
Bulunduğunuz nokta sizi tatmin etmiyor. Belki de kendinize dair abartılmış düşünceleriniz vardır ya da çocukluğunuzdan gelen kendini başkalarına ya da kendine kendini kanıtlama gereksinimi. Psikologa gitmeyi deneyebilirsiniz.

Adım atmadan önce daha fazla düşünmelisiniz belki. Ne bileyim keman konserine gidip gitar soloları dinleyip hangisi daha kolay diye filan araştırıp önce hatta adım atmadan bir kaç ay bekleyip kararınızı hevesinizi sınasanız daha iyi motive olabilirsiniz

hmm

1 ay değil 2 gün sonra tamamen bu konulardan sıkılmış ve beynimde de çok uzakta bırakmış başka şeylere ilgim tamamen kaymış oluyor:/

bu hayatta tek birşeyde sabit kaldım o da sevdiğim adam.Ama o terketmeyi seçti.

1 ay değil 2 gün sonra tamamen bu konulardan sıkılmış ve beynimde de çok uzakta bırakmış başka şeylere ilgim tamamen kaymış oluyor:/
O zaman içtenlikle gerçekten istemiyorsunuz demektir. Can sıkıntısından sardırıyorsunuz böyle şeylere. Önce gerçekten seveceğiniz birşey bulun

Ben de kısmen böyleyim. Kendimi "günde 24 saat var, buna da yeter, şuna da yeter, ona da yeter" diye diye dizginliyorum. Yoksa kafam 50 çeşit ayrı yöne gidiyor. Aynı günde hem kitap okumak, hem spor yapmak, hem dil çalışmak mümkün mesela, plan programla.

Burçla ne alakadı var bilmem ama ben aslanım, yükselenim de aslan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…