İkizler misin yazacaktım. :)bir mesleğim var başka meslek istiyorum... ünive başladım 2.üniv başka üniv okumak istiyorum... bir dil öğrensem yarıda bırakıp başka dil öğrenmem sanki daha önemli gibi hissediyorum.. bir iş başlasam sanki kaçırdıgımı hep daha önemli birşey var gibi moralim bozuluyor... plan program yapamıyorum bu yüzden de..
ne yapmalıyım ya bu kararsızlıkla( işten eve gelip hiçbirşey yapmıyorum sonuç olarak... spor yapmak istesem dil öğrenmek daha önemli geliyor bölemiyorum da zamanlara yani bişeye oturup o gün sadece onu yapmak istiyorum hep...
bana önerileri olacak arkadaşlar var mı kişisel gelişim yaşam koçları arkadaşlarım neredesiniz
rumuz :Bayan İkizler Burcu :))
ikizler yükselen de yay...İkizler misin yazacaktım. :)
Ne güzel enerji... Çok aktif bir iş seçin. Çok insan çok gezme olsun. :)ikizler yükselen de yay...
konsantrasyonda gayet iyiyim yani sınavlarda olsun şu bu dikkatim dağılmaz hiç ama sıkıntı bence başkaS:Konsantrasyon eksikliginiz var .Psikiyatra gidin .İlaclari var .
napcam ben böyle yaşayamam yaÇünkü burç olarak en manyak olanı ikizler.Bildigin maymun iştahlı
Not: Bir ikizler kadını
Galiba://Maymun istahlisin
Nasıl mesela ne yapabilirimİkizler mikizler bilmem ama çocukluğa dayanan bir sorumluluklarini yerine getirememe duygusu hakim.
Bir uzmandan destek alabilirsiniz.
Kisiligin burclarala cok ilgili oldugunu sanmiyorum. Benim kizimda ikizler ama cok istikrarlidir kendini:) cogunlukla aile cevre,okul,arkadas gibi etkenler kisilik edinmeye etkendirler ha birde ailenin iyi veya kotu genlerinin alinmasida etken olabilir. Bazi seyler dogustan bazi seylerde cevrede gorduklerimizde karekterimizi olusturmaya yardimci olabilirler. Kontrasyon bozuklugu veya dikkat bozukluguda olabilir:) En iyisi bir psikologdan yardim alin ve bu davranislarinin altan yatan sebeplerini ortaya cikarmaya calisin.o zaman ancak sorununuzu cozebilirsiniz. Ha bu arada biraz simariklik ve maymun istahlilik yoksa:)bir mesleğim var başka meslek istiyorum... ünive başladım 2.üniv başka üniv okumak istiyorum... bir dil öğrensem yarıda bırakıp başka dil öğrenmem sanki daha önemli gibi hissediyorum.. bir iş başlasam sanki kaçırdıgımı hep daha önemli birşey var gibi moralim bozuluyor... plan program yapamıyorum bu yüzden de..
ne yapmalıyım ya bu kararsızlıkla( işten eve gelip hiçbirşey yapmıyorum sonuç olarak... spor yapmak istesem dil öğrenmek daha önemli geliyor bölemiyorum da zamanlara yani bişeye oturup o gün sadece onu yapmak istiyorum hep...
bana önerileri olacak arkadaşlar var mı kişisel gelişim yaşam koçları arkadaşlarım neredesiniz
rumuz :Bayan İkizler Burcu :))
Boğa yükselen aslan ne yapsın? :)Ne güzel enerji... Çok aktif bir iş seçin. Çok insan çok gezme olsun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?