hersey ust uste geliyor :(

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.228
1
53.185
798
32
Kizlar merhaba kendimi cok kotu hissettigim icin yazmak istedim nedensr bu aralar hersey ust uste geliyor oyle bunaldimki birilerine anlatmaya cok ihtiyacim var kisaca bahsetmeye calisayim size sevgilim askerde safak sayiyoruz tam yolun yarisindayiz onu cok ozledim kizlar 5 aydir gormuyorum bu sabah uyandigimda sanki susarsiniz da uyanirsiniz ya bende ozleyerek uyandim inanin bana. O konu neyse idare etmeye calisiyoruz baska care yok biliyorum geleyim okuldaki sorunlara unv 3 . Siniftayim bi ders icin odev yapacagiz grup calismasi 5 kisiyiz surekli gorustugum yakin arkadaslarim grubumdakiler netten makale bulduk bunlari bolustuk okuyup not cikarip notlari birlestirip bi makale yazacaktik saolsunlar 2 arkadas okumadan gelmis bi tanesine sitenin linkini attim baksin gelsin diye digerinede word dosyasi atmistim acamamis ya saka gibi bumlar nasil unv ogrencisi anlam veremiyorum neyse oturduk elimizdekileri birlestirdik 1 saat gecti not cikarmayan arkadas isim var gidip cekti biz saatlerce notlari toplayip bi.metin olustuduk aksam evde word de aktardim hepsine mail attim bakin diye bu pc yok suan diye msj atmis sabah cikti aldim dersr gittim hocaya gosterip fikir alacagiz arkadas bakayim bende bi dedi tmm dedim bi bakti soyle olmamis bu odev veremeiz dedi ben tabi sok ama oyle bi ifadeyle soyluyor ki anlatamam kizlar hem yardim etmedi okumadi yazmadi yorum yapi yo ya sabir dedim artik icimden . Oturuyoruz bende bgun topuklu ayakkabiyla okula gittim ki hep giderim yani bizim okul hep boyle millet podyumda yuruyo sanki bende kendime dikkat ediyorum ayni gruptan arkadas ayakkabilarin guzelmis dersten sonra dugune mi gideceksin dedi ben kimsenin kiyafetine filan yorum yapmiyorum millete ne oluyorsa anlamadim evet senin nisanina gidicem dedim bende arkadas grubumdan nefret ediyorum kizlar yaa biseyler yapsak sinemaya gitsek kahve icsek bi plan yapmak icin 10 gun takla atiyoruz resmen cok canim skiliyor bu insanlarin arasinda. Bunlarin disinda okuldan nefret ediyorum bolumu cok istedim hala seviyiorum baska bolumden yan dal yapiyorum ordan aldigim dersi kendi bolumume alan disi saydirmak icin dilekce yazdim kabul oldu ve iki bolumun ortak dersleri vardi onlardan muaf olmak icin dilekce yazdim bugun not sistemime baktim corba olmus ya alan ici dersi alan disina saymislar boyle bi hata nasil olur valla kafayi yicem okulden ve okuldaki insanlardan nefret ediyorum bugun anladim midem bulaniyo sinirden k.bakmayin ne olur icimi dokmek istedim

canım sana bi tavsiye asla arkadaşlarının arasında ben hallederim,ben yaparım modunda olma koy tepkini yoksa hep böyle ödevler sana kalır,daha ileride nelerle karşılaşacaksın ki aynı hesap, eşin sorumluluğu sana bırakır,ailen ona bişey olmaz der sahiplenmez,çoluk çocuk olur ahh annem var nasılsa der.aman diyeyim yani şimdiden alıştırma insanları

Tüm cinsleri etrafinizda toplamissiniz kiza bak madem begenmeyecekti kendi yapsaydi

Tüm cinsleri etrafinizda toplamissiniz kiza bak madem begenmeyecekti kendi yapsaydi
Öldurecektim o an yaa allahim nasil bi sabir verdi bana anlatamam hocayla konustuk sonra dioki makale yazacagiz yani aptal misin biz ne yapiyoruz burda diyecektim

O ayakkabına laf söyleyene deseydin keşke "dost başa düşman ayağa bakarmiş. Senin de ne olduğn belli oldu" diye

Öyle bir atarlanasim geldi tanimadigim kiza

O ayakkabına laf söyleyene deseydin keşke "dost başa düşman ayağa bakarmiş. Senin de ne olduğn belli oldu" diye

Manyak yaa valla ben ne zaman topuklu giysem bu ne süs diye baslar o kiz sacimin uclarina maşa yaparim süslusun iste diye baslar allah askina evet susluyum ya evet annem beni boyle dogurdu ne yapayim

Haklisin canim ama beceremiyorum yaa

Aynen ya benimde atar yapasım geldi. O ne biçim arkadaş öyle
Vala konu sahibi arkadaşım keşke kesebilsen ilişkini ömür törpüsü gibi ya

Aynen ya benimde atar yapasım geldi. O ne biçim arkadaş öyle
Vala konu sahibi arkadaşım keşke kesebilsen ilişkini ömür törpüsü gibi ya
Daha bu ne ki bugun yine derste grubuz proje yazicaz amfi masalar 3 kisi bizim grup 4 ayakkabima konusan arkadas derse gec geldi hoca gruplari ayarlarken o gelince one otursun diye yer ayarladi bu geldi tutturdu ben neden buraya oturdum yanima erkek oturacakmi kayin bende oturayim yaniniza ben istemiyorum cunku skisiyoruz ve ben burnumdan ameliyatliyim biri yanlislikla carpsa kotu olacak 2. Ameliyatim bide bi suru eziyrt cektim dikkat ediyorum kendime. Neysr bu durup durup soyluo off dedim ya gel sen otur yerimede sus artik yanimdaki arkadas soka girdi elimi tuttu kalkma diye ama 1 saniye daha konussa bi tane vuracaktim

Ya sabır ya selamet ...
Allah sabır versin galiba bu aynı kişi dimi
En azından samimiyeti azalt bence

Ya sabır ya selamet ...
Allah sabır versin galiba bu aynı kişi dimi
En azından samimiyeti azalt bence
Ayakkabima yorum yapanla ayni kisi cnm ya biraz once bunlari yazarken karar verdim direk ters cvp vericem boyle durumda ama ben ters birsey demesemde neden gerginsin diyip duruolar bu aptallarla nasil normal olunurki bilemiyorum sevgilim askerde o konu uzerine bile espri yapio kiz ben ne kadar uzuluyorum

Ayy bazıları çok yılışık oluyor cidden.
Geçenlerde işe başladım. İş yerinden bi kız daha ikinci günden bana sevgilisini anlatmaya başladı
O kadar labualiydi ki ... böyle insanlar var maalesef
Sen özeline kesinlikle laf söyletme ilişkin hakkında yorum yapma hakkını nerden bulmuş saygısız

Sana bir şey söyleyeyimmi akraba çevremden ya da aile dostlarimdan böyle insanlar oldu mu çekiyorum bişey diyemiyorum ve çok üzülüyorum günlerce ağliyorum ama arkadaş çevremden böyle insanlar oldumu aslaaa çekmiyorum, tersleyemiyorum belki ama samimiyetimi de bitiriyorum oh kafam rahat oluyor vallahi. Ve hiç arkadaşsız kalmadim bu güne kadar şükürler olsun hep de çevremde i san çoktur, sevilirim. Sanda tavsiyem çekme, herkes haddini bilsin. Çünkü bu tip insanlara müsamaha gösterdikçe iyice zıvanadan çıkıyorlar

Ramazanda iftara gitmistik sevgilim beni mekandan almaya geldi kizlarada mrb demek icim iceri girmis bende o ara telefonuma bakmmistim sevgilim gelince kiz soka girmis masamiza oturacak sanmis sanko adam yiyecek otursa ne olur aptal kizlar sonra anlattilar ben sevgilimle ilgileniyordum gormemisim kizin harketini hala anlatip gulerler nefret ediyorum ama ayni arkadas grubundayiz malesef ki bu kadar zamam sonrada gruptan kopamiyorum

Iste uzun zamandir ayni gruplayim cnm uzaklasamiyorum ayrica sevdigim insanlar var ama 2 tanesinden nefret ediyorum katil olucam resmen tobe tobe bende aninda cvbo direk vermeye karar verdim yarindan itibaren uygulayacagim . Annemde acaba sen mi hatalisin dio 22 yasindayim ya ne yaptigimi biliyorum olanlar bunlar ne eksik ne fazla sizede anlattim tarafsiz yorum olmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…