- 11 Mart 2013
- 33.228
- 1
- 53.185
- 798
- 32
Kizlar merhaba kendimi cok kotu hissettigim icin yazmak istedim nedensr bu aralar hersey ust uste geliyor oyle bunaldimki birilerine anlatmaya cok ihtiyacim var kisaca bahsetmeye calisayim size sevgilim askerde safak sayiyoruz tam yolun yarisindayiz onu cok ozledim kizlar 5 aydir gormuyorum bu sabah uyandigimda sanki susarsiniz da uyanirsiniz ya bende ozleyerek uyandim inanin bana. O konu neyse idare etmeye calisiyoruz baska care yok biliyorum geleyim okuldaki sorunlara unv 3 . Siniftayim bi ders icin odev yapacagiz grup calismasi 5 kisiyiz surekli gorustugum yakin arkadaslarim grubumdakiler netten makale bulduk bunlari bolustuk okuyup not cikarip notlari birlestirip bi makale yazacaktik saolsunlar 2 arkadas okumadan gelmis bi tanesine sitenin linkini attim baksin gelsin diye digerinede word dosyasi atmistim acamamis ya saka gibi bumlar nasil unv ogrencisi anlam veremiyorum neyse oturduk elimizdekileri birlestirdik 1 saat gecti not cikarmayan arkadas isim var gidip cekti biz saatlerce notlari toplayip bi.metin olustuduk aksam evde word de aktardim hepsine mail attim bakin diye bu pc yok suan diye msj atmis sabah cikti aldim dersr gittim hocaya gosterip fikir alacagiz arkadas bakayim bende bi dedi tmm dedim bi bakti soyle olmamis bu odev veremeiz dedi ben tabi sok ama oyle bi ifadeyle soyluyor ki anlatamam kizlar hem yardim etmedi okumadi yazmadi yorum yapi yo ya sabir dedim artik icimden . Oturuyoruz bende bgun topuklu ayakkabiyla okula gittim ki hep giderim yani bizim okul hep boyle millet podyumda yuruyo sanki bende kendime dikkat ediyorum ayni gruptan arkadas ayakkabilarin guzelmis dersten sonra dugune mi gideceksin dedi ben kimsenin kiyafetine filan yorum yapmiyorum millete ne oluyorsa anlamadim evet senin nisanina gidicem dedim bende arkadas grubumdan nefret ediyorum kizlar yaa biseyler yapsak sinemaya gitsek kahve icsek bi plan yapmak icin 10 gun takla atiyoruz resmen cok canim skiliyor bu insanlarin arasinda. Bunlarin disinda okuldan nefret ediyorum bolumu cok istedim hala seviyiorum baska bolumden yan dal yapiyorum ordan aldigim dersi kendi bolumume alan disi saydirmak icin dilekce yazdim kabul oldu ve iki bolumun ortak dersleri vardi onlardan muaf olmak icin dilekce yazdim bugun not sistemime baktim corba olmus ya alan ici dersi alan disina saymislar boyle bi hata nasil olur valla kafayi yicem okulden ve okuldaki insanlardan nefret ediyorum bugun anladim midem bulaniyo sinirden k.bakmayin ne olur icimi dokmek istedim