Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikisi mi 50tl. yoksa toplam 100 tlmi.
Eki Görüntüle 1504720 Eki Görüntüle 1504721 [/QUOTE]Canim sen sadece 9.siradakini sormadinmi ben onu anladim canim
CAnim merhaba ben siyah kabandan bahsediyosun sandim bu lacivert kap 42-44 beden canim markasi yok yanindaki tunikte 42 beden by gulay marka bir kere giyildi ikisi 50 tl cnm[/QUOTE]
:) cok komigim ya yanlis resim yuklemisim. siyah kananla yukardaki soldaki kap sormustum. yanlis anlamadiysam ikisi de 50 ser tl. :)[/QUOTE]CAnim merhaba ben siyah kabandan bahsediyosun sandim bu lacivert kap 42-44 beden canim markasi yok yanindaki tunikte 42 beden by gulay marka bir kere giyildi ikisi 50 tl cnm
:))) bi anlasamadik gitti canim kaban alvina marka 50 TL kapta 30 TL cnm bu sefer doğru yazmisimdir insallah[/QUOTE]:) cok komigim ya yanlis resim yuklemisim. siyah kananla yukardaki soldaki kap sormustum. yanlis anlamadiysam ikisi de 50 ser tl. :)
siyah kaban boy uzunlugu nedir[/QUOTE]:))) bi anlasamadik gitti canim kaban alvina marka 50 TL kapta 30 TL cnm bu sefer doğru yazmisimdir insallah