• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey karışık!!!

felixxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
64
0
36
İstanbul
Merhaba Kızlar,

Daha önceki konularımda size sevgilimle yaşadığımız sıkıntılardan bahsetmiştim..

Özetle hastalığı, işsizliği, ailevi sorunları, korkuları olan biriyle yaklaşık 7 aydır beraberim..
Herşeye rağmen çok güzel bir ilişki yürüttük.. iyi günlerimizde oldu kötü günlerimizde..
Ancak bana hep benimle çok mutlu olduğunu, iyi ki hayatında olduğumu, rüya gibi bir ilişki yaşadığımızı ve bana çok bağlandığını anlatan adam, 1,5 ay önce ilişkimizde sorun yokken uzak kalmak istediğini, bana karşı birşey hissedemediğini söyledi.. Bende durumu kabul ettim ve görüşmemeye başladık.. Arada sırada iletişim kuruyorduk ama birbirimizi hiç görmedik. Yaptığımız konuşmalarda bana bunun içinde bulunduğu sıkıntılardan, hastalığından ve depresyondan kaynaklandığını söyledi. Geçen pazar ise mesajlaşırken beni özlemediğini, görmesem de olur diye düşündüğünü söyledi. Ben bir kez görüşelim dedim. Birşey değişmeyecek ama peki dedi.Görüşebiliriz dediği gün ne o aradı ne ben.
Bende kendimce bu ilişki bitti derken 3 gün sonra mesaj attı. İlgisiz davrandım ve sormadım görüşecek miyiz diye..
Ertesi gün arkadaşımın ısrarı ile aradım. Gayet keyifli açtı telefonu ve sohbet etmeye başladık. sonra hadi çık geldim ben dedi. Meğerse bana sürpriz yapmış,hatta başka bir sürpriz daha yaptı. Hemen hazırlandım çıktım. Güzel bir gün geçirdik. Olumsuz hiç birşey söylemedik. Bana her konuda çok iyi olduğumu, anlayışlı olduğumu, sinirini ve onu idare edebildiğimi, anladığımı söyledi. Kimse katlanmaz bana ama sen başkasın dedi. Öyle bir gün geçirdik.
Ertesi gün msj attı bana birşey getirecekti. Getireyim mi dedi. Onun için mi geleceksin canım dedim. İstersen birşeyler yaparız dedi. Kabul ettim çıktık.

Gayet normal, keyifli olduğumuz halde biraz sıkıştırdım ve herşeyi konuştuk. Bana 1,5 aylık ayrılığımız boyunca bu ilişkiyi bitirmeyi hiç düşünmediğini ama hep böyle bir korkusu olduğunu söyledi.Ben bu ilişkinin bitmesini istemiyorum ama bir gün bitecekmiş gibi geliyor korkuyorum. Üzülüyorum dedi. Korkularım ve sorunlarım yüzünden seninle görüşmekten istemedim. Uzak kalmak istedim başka bir niyetim yoktu. Ben sen üzülme istedim. Yaşadığım sorunların arasında seni incitmekten korktum. dedi.
Benim sevgimin çok büyük olduğunu, karşılıksız, beklentisiz sevdiğimi ve ondan hiç birşey istemediğimi bu nedenle çok şaşkın olduğunu söyledi. Tanıdığım her kadın bir süre sonra evlilik ve ciddiyet baskısı yaratır ama sen hiç ağzını açmadın bu konularda dedi. İlişkimiz güzel gittiği halde hiç evlilik demedin dedi.
Bu ilişkinin bitmesini istemiyorum ama olur da bir gün biterse sen çok acı çekecekmişsin gibi geliyor. Böyle büyük bir sevgi insanı yıkarmış gibi geliyor dedi. Korkularımdan biri de bu. Geçmişte ayrılık yüzünden intihar edenler bile gördüm ne olur anla beni korkuyorum dedi.
Bitmesini mi istiyorsun dedim.
İnan bitirmek hiç aklımda yok böyle bir şey değil bu, ben seni üzmek istemiyorum sadece dedi. Konuşmalarımı bir ön hazırlık gibi düşünme sakın yok böyle bir şey dedi..
Bende ona kimse gitti diye ölmem yada bitmem dedim. Seni çok seviyorum evet çok acı çekerim ama hayatıma devam etmemi engellemez, insan nelere alışır dedim. Senden önce nasıl yaşadıysam yine yaşarım dedim. Çok şaşırdı.
Ara vermek isteyince başka biri olsa kızar, tepki verir, bitirmek mi amacın diye terslenirdi. Ama sen olgunlukla karşıladın dedi. Hatalısın dediğim herşeyi unut sen hatasızsın dedi. Hayal gibiymişim onun için.
Böyle bir kadının varolduğuna inanmak çok zor benim için. Ezberimi bozdun sen. Bu yüzden de hep bir gün sende diğerleri gibi çirkefleşeceksin, değişeceksin, daha önce başkalarında yaşadığım şeyleri sende de yaşayacağım diye korkuyorum dedi.
Benim için en önemlisi şu kızlar, bana, sevgimin büyüklüğü karşısında ezildiğini, böyle büyük sevmeyi bilmediğini ve kendini kötü hissettiğini söyledi. Seni seviyorum ama senin gibi değil.Senin beni sevdiğin kadar çok değil dedi. Seninki bir başka sevmek dedi.
Bende herkes aynı sevemez. Duygular denk olamaz herzaman dedim. Önemli olan iki kişininde mutlu olması, ilişkiyi mutlu sürdürmesi dedim. o ise ben hep sevgiler eşit olur diye öğrenmiştim. böylesi doğru geliyor bana dedi. Ben öyle olmayacağını anlatınca, gerçekten mi normal mi yani bu dedi anlamaya çalıştı.
Ve ben bazen bu ilişki bir gün bitecekmiş gibi hissediyorum ve bu bana normal geliyor dedi. Üzülüyorum ama bunu kabul edebiliyorum ama sen edebilir misin bilmiyorum. İşte onun için biraz uzak kalalım istedim. Belki beni daha az seversen, sevgilerimiz eşit olur, herşey daha güzel olur ben kendimi ezik hissetmem diye düşündüm dedi.
Beni çok özlediğini hatta istediğini ama böyle kafası karışıkken benimle olursa, kendini kötü hissedeceğini, beni kullanmış gibi olacağını, bunu yaşamak istemediğini söyledi. Onun için beklemek istediğini söyledi.
Sana geleceğe dair sözler veremiyorum ama bitsin de istemiyorum. Sen çok değerlisin benim için tabii ki seni seviyorum ama kafam çok karışık dedi.
Bende ona ilişkiyi yavaşlatarak yaşayacağımız şeyleri ertelersin sonuç değişmez. Sonumuz ne olacak bilemiyorum ama "sakınan göze çöp batar" misali herşey daha kötü olur dedim.
O geceyi birlikte geçirdik. Kızlar gece uyurken bana öyle bir sarılıyorki anlatamam. Sabaha kadar sürekli saçlarımı okşadı, öptü, sarıldı. Uyanıkken bir insan herşeyi söyler ve yapar ama gece uyurken insan sevmediği birine böyle sevgiyle sarılabilir mi, uyurken bile dönüp dönüp öpebilir mi?
Yine çok sıcak değiliz kafası karışık ama birlikte planlar yapıyoruz. Şuraya gidelim, şunu yapalım, birlikte tatil yapmayı çok istedik ama bu sene kısmet olmayacak.seneye gideriz inşallah fln böyle şeyler konuşuyoruz. Üstelik o istiyor hep.

Sizce neler oluyor bize??? :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Birşeyi yaparken benim fikrimi alıyor, beğenilerimi önemsiyor, beni düşünüyor. Sonra bunları bana itiraf ediyor. Gidip beğendiğim arabayı alıyor bana sürpriz yapıyor ama "niye peki?" diye sorunca kaçamak konuşuyor.
Bir gün önce beraberdik ama kendi kendine benimle görüşmek istedi mesela bunları konuştuğumuz gün. Keyifliydi üstelik. Bir arkadaşıyla işi olduğunu iptal olunca aklına bir tek beni görmek geldiğini, bir anda kendini benim yanımda bulduğunu söylüyor.
Haftaya beni hastalığı ile ilgili bir seminere götürecekmiş. Birlikte gitmemizi önemsiyor.
Acaba korkularının en büyük sebebi hastalığı mı? Ama onu incitmekten korkuyorum soramıyorum bunu
Sıkıntısı bir gün terkedilmek ya da beni mutsuz etmek mi diye düşünüyorum bazen.

Ben olsam onu hayatımdan tamamen çıkarıp yoluma iyi kötü devam ederdim.
Bu kadar karışık işler yorar beni.
Mutlu olsaydık beraber olurduk,kopamazdık,demek ki değiliz diye düşünürdüm.

Birgün ayrılacağınızın sinyallerini vermiş..

Her geçen dakika aleyhinize işliyor gibi sanki..

Sen her an acaba şimdi mi o bitme anımızı, o kopma anımız diye düşünmeye başlarsın.. :44:

Ve bu yorar insanı, yıpratır..

Ve bir bakarsın bir gün bitmiş tamamen. işte o zaman şunu demeni istemem.. "keşke geçmişte bu tip konuları konustugumuzda, ilişkimizi uzatmadan, o zaman bitirseydim." inşAllah bunu demezsin arkadaşım..

her sey gönlünüzce olur inş...

cok yorucu canım senın ıcın ya.ama erkek arkadasın aslında bence gayet dürüst davranmıs.sana senı sevıyorum ama senın kadar degıl demıs.bunu soylemek okdr zordurkı.genelde sen daha ıyılerını hakedıyosun deyıp terkedıstır erkeklerın olayı.ama senın erkek arkadasın ıcınde bulundugu durumu bence gayet gzl acıklamıs.baglanma korkusu.hayatında hıc bukadar sevılmemıs.buyuk ıhtımal aldatılmıstır.aılesı cevresı zaten problemlı.hastalıgıda var dıyosun.bence o ayrılmayı kafasına koymus deyıp yargılamamak gerekıyor.ıstese zaten ayrılırdı neden acıklama yapsın neden acık acık sevgılerımız esıt degıl desın.olmadı bıttı der ceker gıder..neden planlarına dahıl etsın..yada canı sıkıldı sana dönüp 1-2 saat eglenıp gzl zaman gecırıp gidiyor dıyelım..sen yasıyosun canım o anları..hıckımse okdr gzl rol yapamaz sarılısını sen bılıosun opüsünü sacını okşayısını..sana ıcındekılerı anlatmıs bence.o hıc bkdr sevılmemıskı onemsenmemıs.ona senın sevgın gercek dısı gelıyo..bence ipleri bırakırsam kendımıı bırakırsam ya bu da yalansa diye düsünüyor.ama büyük ihtiml senden önce birini cok sevmis.ve inanmıs basına bölesine bi olay gelmeseydi bkdr güvensiz olmazdı aşka diye düşünüyorum..ama sende bir insansın..bu işin sonu olmayadabılır.belkı 3-5gun daha ıyı olup snra yıne hayatından cıkabılır..senın risk alman gerekıyor.kendını ayrılıga alıstırman yada ona yardımcı olman..yorucu ve zor..secım senın dıyorum kolay gelsın cnm..

cok yorucu canım senın ıcın ya.ama erkek arkadasın aslında bence gayet dürüst davranmıs.sana senı sevıyorum ama senın kadar degıl demıs.bunu soylemek okdr zordurkı.genelde sen daha ıyılerını hakedıyosun deyıp terkedıstır erkeklerın olayı.ama senın erkek arkadasın ıcınde bulundugu durumu bence gayet gzl acıklamıs.baglanma korkusu.hayatında hıc bukadar sevılmemıs.buyuk ıhtımal aldatılmıstır.aılesı cevresı zaten problemlı.hastalıgıda var dıyosun.bence o ayrılmayı kafasına koymus deyıp yargılamamak gerekıyor.ıstese zaten ayrılırdı neden acıklama yapsın neden acık acık sevgılerımız esıt degıl desın.olmadı bıttı der ceker gıder..neden planlarına dahıl etsın..yada canı sıkıldı sana dönüp 1-2 saat eglenıp gzl zaman gecırıp gidiyor dıyelım..sen yasıyosun canım o anları..hıckımse okdr gzl rol yapamaz sarılısını sen bılıosun opüsünü sacını okşayısını..sana ıcındekılerı anlatmıs bence.o hıc bkdr sevılmemıskı onemsenmemıs.ona senın sevgın gercek dısı gelıyo..bence ipleri bırakırsam kendımıı bırakırsam ya bu da yalansa diye düsünüyor.ama büyük ihtiml senden önce birini cok sevmis.ve inanmıs basına bölesine bi olay gelmeseydi bkdr güvensiz olmazdı aşka diye düşünüyorum..ama sende bir insansın..bu işin sonu olmayadabılır.belkı 3-5gun daha ıyı olup snra yıne hayatından cıkabılır..senın risk alman gerekıyor.kendını ayrılıga alıstırman yada ona yardımcı olman..yorucu ve zor..secım senın dıyorum kolay gelsın cnm..

tamamiyle katılıyorum.. bence onun için sen tam anlamıyla bi meleksin, sorun çıkarmıyorsun, sıkmıyorsun, koşulsuz seviyorsun, hep destek oluyorsun vs.. o seni sevmiyor mu, tabiki seviyor ama dediği gibi, senin kadar değil.. eşit sevmek zorunda da değil elbet ama sen onun için vazgeçilmez de değilsin, ki bence bi ilişkide çok önemlidir birbirinden vazgeçememe.. o seni kaybetmekten korkuyor seni sevdiği için ama daha çok onu seven ve destek olan birini kaybetmeye korkuyor bence..

Teşekkür ederim yorumlarınız için..

Bitmesini istemiyor evet.. çünkü istesem şimdi bitti derim diyor. Bitsin dediğim halde istemiyor.
Gerçekten sevilmemiş bu kadar çok. benim gibi davranmamış kimse. bende hep içimden geldiği gibi davranıyorum.. sonuçta bi mecburiyetim yok.. beni seviyor biliyorum, benim kadar sevmediğini de biliyorum.. bunu yeni anlamadım ki, ona da söyledim hatta. ben seninle yaşadığım her şey de çok mutluyum dedim. bitsin istemiyor bende istemiyorum.. düzelecek bence bu durum.. daha iyi gibi zaten ilgileniyor, arıyor artık..
dün yine konuştuk biraz.. içinde bulunduğum durum depresyon dedi. destek alalım dedim kabul etmedi ama sorunumu çözersem herşey düzelecek dedi. sorunu ise iş ve para olarak tanımladı. sinirli, mutsuz, huzursuz olduğunu, eskiden sevdiği şeylerin bile artık zevk vermediğini, artık gülmek bile istemediğini vs. söyledi. eh bunlar depresyon belirtisidir. bunları biliyorum ve farkındaydım zaten.
hatta senin de destek alman lazım çünkü zor günler geçiriyorsun dedi bana. ben daha çok seni düşünüyorum işsizlik, ailen ve ben çok üstüne geldik. destek görmüyorsun, tamamen yalnız kaldın.. ailen destek değil zaten bende bu aralar sana destek olamıyorum, ilgilenemiyorum fln dedi. geçecek düzelecek herşey dedi. iş bulmamız lazım ama ben senin iş bulmanı kendimden daha çok istiyorum.. evde oturmak seni çok bunalttı dedi.aile için birşey yapamayız kabul etmekten başka, bende sorun değilim,sen çok takıyorsun ve kuruyorsun olumsuz şeyler, tahmin ediyorum dedi. bir süreç sadece bu, geçecek dedi.
o hareketler yalan olamaz. bu kadar dürüst bir adam öyle oynayamaz.. yapısında yok. planlar fln diyoruz ya, gezmek tozmak neyse de, o gece benden hastalığı ile ilgili yapılacak önemli bir toplantıya onunla birlikte katılmamı istedi.hastalar ve aileleri için yapılacak eğitim. bende kabul ettim. hoşuna gitti bu, benimde tabii ki.. demek ki onun için çok önemliyim ki yanında olmamı istiyor. değil mi? yani gezmeye gitmiyoruz. demek ki bana bazı şeyleri daha fazla öğretmeye çalışıyor diye düşünüyorum. bitirecek olsa beni niye götürsün.
beni seviyor bundan eminim..
Allah sonumuzu hayır etsin..

Teşekkür ederim yorumlarınız için..

Bitmesini istemiyor evet.. çünkü istesem şimdi bitti derim diyor. Bitsin dediğim halde istemiyor.
Gerçekten sevilmemiş bu kadar çok. benim gibi davranmamış kimse. bende hep içimden geldiği gibi davranıyorum.. sonuçta bi mecburiyetim yok.. beni seviyor biliyorum, benim kadar sevmediğini de biliyorum.. bunu yeni anlamadım ki, ona da söyledim hatta. ben seninle yaşadığım her şey de çok mutluyum dedim. bitsin istemiyor bende istemiyorum.. düzelecek bence bu durum.. daha iyi gibi zaten ilgileniyor, arıyor artık..
dün yine konuştuk biraz.. içinde bulunduğum durum depresyon dedi. destek alalım dedim kabul etmedi ama sorunumu çözersem herşey düzelecek dedi. sorunu ise iş ve para olarak tanımladı. sinirli, mutsuz, huzursuz olduğunu, eskiden sevdiği şeylerin bile artık zevk vermediğini, artık gülmek bile istemediğini vs. söyledi. eh bunlar depresyon belirtisidir. bunları biliyorum ve farkındaydım zaten.
hatta senin de destek alman lazım çünkü zor günler geçiriyorsun dedi bana. ben daha çok seni düşünüyorum işsizlik, ailen ve ben çok üstüne geldik. destek görmüyorsun, tamamen yalnız kaldın.. ailen destek değil zaten bende bu aralar sana destek olamıyorum, ilgilenemiyorum fln dedi. geçecek düzelecek herşey dedi. iş bulmamız lazım ama ben senin iş bulmanı kendimden daha çok istiyorum.. evde oturmak seni çok bunalttı dedi.aile için birşey yapamayız kabul etmekten başka, bende sorun değilim,sen çok takıyorsun ve kuruyorsun olumsuz şeyler, tahmin ediyorum dedi. bir süreç sadece bu, geçecek dedi.
o hareketler yalan olamaz. bu kadar dürüst bir adam öyle oynayamaz.. yapısında yok. planlar fln diyoruz ya, gezmek tozmak neyse de, o gece benden hastalığı ile ilgili yapılacak önemli bir toplantıya onunla birlikte katılmamı istedi.hastalar ve aileleri için yapılacak eğitim. bende kabul ettim. hoşuna gitti bu, benimde tabii ki.. demek ki onun için çok önemliyim ki yanında olmamı istiyor. değil mi? yani gezmeye gitmiyoruz. demek ki bana bazı şeyleri daha fazla öğretmeye çalışıyor diye düşünüyorum. bitirecek olsa beni niye götürsün.
beni seviyor bundan eminim..
Allah sonumuzu hayır etsin..

umarrım canım hersey ıstedıgın gıbı olur..sen yınede daha emın adımlarla ılerle bence daha fazla kırılmazsın..hep bı kosede acabaların olsun emın olana kadr..umarım cok mutlu olursun..

her insanın sevme biçimi farklıdır ve kim daha çok seviyor diye sorgulanması çok yanlış bence...
ve farkettim ki hep senin üzerinden konuşmuş yok beni bukadar sevme yok alışık değilim bilmem ne...
arkadaşım bu adam seni gerçek anlamda hissetmiş olsa beni az sev demez aksine beni herzamankinden daha çok sev derdi...
çok karmaşık bir an evvel kendi yolunu çiz ve önüne bak..

Back