Psikoloğa gidiyorumKesinlikle destek all
Terapiye gidiyorum yazmış zaten baştaKesinlikle destek all
Psikiyatri gitmelisinPsikoloğa gidiyorum
Psikologla psikiyatri farklı farkindaysanTerapiye gidiyorum yazmış zaten başta
Evet doğru psikolog dinler ama psikiyatrist ilaç yazar.Psikiyatri gitmelisin
Psikologla psikiyatri farklı farkindaysan
benim düşüncem psikolog desteğiyle ilaçda almalı hayatı arkadaş uç yerlerde yasiyorEvet doğru psikolog dinler ama psikiyatrist ilaç yazar.
Hepimiz elbet bir gün öleceğiz. Ama daha yaşarken sürekli ölümü düşünmek, her şeyin rüya, hayal olduğunu hissetmek yorucudur. Ben de bazen yaşadığım olaylara karşı savunma mekanizması geliştiriyorum farkında olmadan. Öbür dünyaya, ahirete inanıyor musunuz bilmiyorum ama belki de bu yüzden şuan yaşadığımız dünya size rüya ve hayal gibi geliyordur. Burası bir yolculuk yeri, geçici olarak geldik.Arkadaşlar gördüğüm terapilerden sonra kendime dünyaya bakış açım değiştikçe ve dünyanın şu hali nedeniyle tuhaf hislere girdim . Sanki herşey hayal biz bir rüyadayız her an ölebilirim hissinin aşırı hali geliyor zaman zaman içime ve karnım ağrıyor içim bunalıyor hayattan zevk alamıyorum çok bunaltıcı bi his ağaçlara gökyüzüne neye bakarsam bakayım hepsinin aslında bi hayal ve rüya olduğu gerçek hayatın burası olmadığı hissi beni çok yoruyor ne önerirsiniz ?
Evet eskiden başka konularda da uçlarda düşüncelerim vardı onlar düzeldi şuan bu da düzelecek dese de psikoloğum yoruluyırumBu
benim düşüncem psikolog desteğiyle ilaçda almalı hayatı arkadaş uç yerlerde yasiyor
Peki çok harcama cinselliğe duskunluk varmiEvet eskiden başka konularda da uçlarda düşüncelerim vardı onlar düzeldi şuan bu da düzelecek dese de psikoloğum yoruluyırum
Yok border örüntüleri eskiden gösteriyordum insanlara karşı siyah beyaz hayatı fazla sorgulama intihar düşüncesi bunalınca anlamsızlık hissi öfke kontrolsüzlüğü vs ama tanı tam almadım davranışa dönüşmediği için bazıları . Hepsi geçti şuan bu soruda yazdığım durum var işte felaketi düşünmePeki çok harcama cinselliğe duskunluk varmi
Bir çok teste girdim kişilik bzk tanısı almadım ama dediğim gibi terapiye başlamadan önce border örüntüleri kaygı bzk panik atak vardı …Yok border örüntüleri eskiden gösteriyordum insanlara karşı siyah beyaz hayatı fazla sorgulama intihar düşüncesi bunalınca anlamsızlık hissi öfke kontrolsüzlüğü vs ama tanı tam almadım davranışa dönüşmediği için bazıları . Hepsi geçti şuan bu soruda yazdığım durum var işte felaketi düşünme
Kompleksi travmalarım olduğu için bir çok sorunum vardı …
Soruma cevab alabilirmiyim bu benzerlikler bipolardada varYok border örüntüleri eskiden gösteriyordum insanlara karşı siyah beyaz hayatı fazla sorgulama intihar düşüncesi bunalınca anlamsızlık hissi öfke kontrolsüzlüğü vs ama tanı tam almadım davranışa dönüşmediği için bazıları . Hepsi geçti şuan bu soruda yazdığım durum var işte felaketi düşünme
Kompleksi travmalarım olduğu için bir çok sorunum vardı …
Verdim ya cevap yokSoruma cevab alabilirmiyim bu benzerlikler bipolardada var
Göremedim pardonVerdim ya cevap yok
Seni bu hale getiren nedir bilmiyorum? Aldığın ilaçlar mı yaşadığın psikolojik bunalımlar mıdır? Ancak size şunu önere bilirim baktınız ağaçta ki güzelliği görmeye çalışın onun heybetine onda ki yaprakların ne kadar muazzam şekilde sıralandığında dalına konan kuşun tüyünde ki renklerin güzelliğine yani bakış açıcınızı değiştirmeye çalışın. Kötüye, ölüye değil de yaşama odaklanmaya çalışın kusursuz doğanın nasıl sürekli kendini yenilediğine yaşamın var olduğuna ve kendinizi keşfedecek bir kaç güzel kitap alıp okuyun tedavinizi ihmal etmeyinArkadaşlar gördüğüm terapilerden sonra kendime dünyaya bakış açım değiştikçe ve dünyanın şu hali nedeniyle tuhaf hislere girdim . Sanki herşey hayal biz bir rüyadayız her an ölebilirim hissinin aşırı hali geliyor zaman zaman içime ve karnım ağrıyor içim bunalıyor hayattan zevk alamıyorum çok bunaltıcı bi his ağaçlara gökyüzüne neye bakarsam bakayım hepsinin aslında bi hayal ve rüya olduğu gerçek hayatın burası olmadığı hissi beni çok yoruyor ne önerirsiniz ?
Nasıl bir tedavi gördünDerealizasyon deniyordu sanırım buna.
Ben anksiyete tedavisi görürken vardı, tedavi bitince kendiliğinden o da geçmiş oldu.
Travmalar uzun yıllar süren psikolojik ve fiziksel şiddet yapıyorum ama tedavim ilerledikçe kendimle çok başvaşa kaldıkça yüzleştikçe ve doğumdan sonra bu hisler yoğunlaştı ben içime dönmeyen biriydim normalde aklıma nasıl gelirse konuşan yapan dürtüsel biriydim ve böyle hisler yaşamazdım dürtüsel o hisler geçti gitti ama ben de büyük bi boşluk hissiyle kaldım sankiSeni bu hale getiren nedir bilmiyorum? Aldığın ilaçlar mı yaşadığın psikolojik bunalımlar mıdır? Ancak size şunu önere bilirim baktınız ağaçta ki güzelliği görmeye çalışın onun heybetine onda ki yaprakların ne kadar muazzam şekilde sıralandığında dalına konan kuşun tüyünde ki renklerin güzelliğine yani bakış açıcınızı değiştirmeye çalışın. Kötüye, ölüye değil de yaşama odaklanmaya çalışın kusursuz doğanın nasıl sürekli kendini yenilediğine yaşamın var olduğuna ve kendinizi keşfedecek bir kaç güzel kitap alıp okuyun tedavinizi ihmal etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?