• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herşey harikaydı :)

gozunuz aydin simdi 5 aylik oldu bile yani bebis :16::nazar:

su fotograflarinin arasinda bebisle boyle yanyana yatmissiniz yaa off cok duygulandim yaa :43::43: ben olsam emin ol aglamaya baslardim :43::43: abartiyi sevdigimden degilde dayanamam boyle seylere...sizlerin fotograflarinda bile bu kadar duygulaniyorsam yavrumu kucagima alinca neler hissedicem dusunemiyorum :14:Rabbimin mucizesi evet, dogumuda boyle kolay atlatman cok guzel :nazar:

boyle bi garip oldum fotograflarinizi gorunce, boyle imrendim :16::16::16: Allahim her isteyene tattirsin bu duyguyu, gule gule buyutun yavrunuzu :16::16:

Son düzenleme:
allahım analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin :nazar:

çok güzel bir öykü olmuş ve Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ben de oldum olası doğum yapmama rağmen anormal korkum var ve hamile olduğum zaman sezeryan düşünüyorum.sizde kendi düşüncelerimi gördüm sanki eğer istanbuldaysanız bana doktorunuzu ve hangi hastanede doğum yaptığınızı yazabilir misiniz .teşekkürler

bloğunuzda şimdi gördüm central hospıtal daymış doktorunuz ben avrupa yakasındayım.ben de ödlek olduğum için iyi bir doktor seçmem şart

bloğunuzda şimdi gördüm central hospıtal daymış doktorunuz ben avrupa yakasındayım.ben de ödlek olduğum için iyi bir doktor seçmem şart

bende avrupa yakasında otuyorum ama yınede kozyatagına gıdıp geldım
araba varsa bence sorun etme gıt mutlaka derım
bazen anadolu yakası avrupa yakasında bıyere gıtmekten daha kolay oluyor :)

gozunuz aydin simdi 5 aylik oldu bile yani bebis :16::nazar:

su fotograflarinin arasinda bebisle boyle yanyana yatmissiniz yaa off cok duygulandim yaa :43::43: ben olsam emin ol aglamaya baslardim :43::43: abartiyi sevdigimden degilde dayanamam boyle seylere...sizlerin fotograflarinda bile bu kadar duygulaniyorsam yavrumu kucagima alinca neler hissedicem dusunemiyorum :14:Rabbimin mucizesi evet, dogumuda boyle kolay atlatman cok guzel :nazar:

boyle bi garip oldum fotograflarinizi gorunce, boyle imrendim :16::16::16: Allahim her isteyene tattirsin bu duyguyu, gule gule buyutun yavrunuzu :16::16:

çok teşekür ederim darısı başına ınsallah
herkes duygularını bır baska yasıyor ama ınan yasanan sevgı dozu bence aynı
ben oyle bagıra bagıra zaten aglıyamam ıstesemde
ama boyle bazen onu ızleyınce gozlerım doluyor halen
bilmeden yaptıgı o sacma sapan hareketler bile beni duygulandıryor

ayrıca herkes için çok teşekür ederim iyi dilekleri için

bende avrupa yakasında otuyorum ama yınede kozyatagına gıdıp geldım
araba varsa bence sorun etme gıt mutlaka derım
bazen anadolu yakası avrupa yakasında bıyere gıtmekten daha kolay oluyor :)

teşekkür ederim canım cevabın için ama maalesef arabamız yok.

Back