Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm özür dilerim ya yenı konu acıcagıma senın konuna yorum atmısım çok ozur dılerım
yokmu alancidden çogu yeni.toplu alımdad indirim yapabılrırım
![]()
Eğer oto koltuğu satılmazsa 7-8 yas bornozla ikisini istiyorum ..başka 6-7 yas ürün varsa eklerseniz bakarım ..
yokmu alancidden çogu yeni.toplu alımdad indirim yapabılrırım
![]()
akşam talip olanla gorusecegım.olmazsa ıkıncı siz istemıştınız sizinle konuşurum.
elimde kar botu var çok iyi .3 ay kullanıldı sacede.kıızm bıraz cabuk buyuyor.su gecırmez.sıcack tutar ayakları..33 numara..
likralı sıyah kumaş pantolonumuz var alalı 2 ay oldu.beli olmuyor maalesef.onuda cok begenerek almıştık.
kışlık montumuz var fermuraı takılıyo onun harıcımnde hiç sorunsuz olan kışlık montumuz var.ne bılem onlara koymak aklıma gelmedı.ılgılenırsenız koyarım.sizin kızınızın boyu kaç
Benim kızımin 1.26 boyu 24 kilo ama iri duruyor biraz ...lcw pantolon 6-7 yas oluyor eğer uyarsa almak isterim siz resimleri eklerseniz görüşelim tekrar bu arada Bot icin ne kadar düşünüyorsunuz?Aksam haber bekliyorum sizden diğerlerisinde resimlerini bekliyorum ..