- 7 Kasım 2014
- 689
- 88
- Konu Sahibi pina colada
merhaba canım. evet takma kirpikler elimde. 5tlye veririm.MERHABA CANIM TAKMA KİRPİK NE KADAR ELİNDE Mİ HALA ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım. evet takma kirpikler elimde. 5tlye veririm.MERHABA CANIM TAKMA KİRPİK NE KADAR ELİNDE Mİ HALA ?
Çok uzunNevreste hanım, konu başlığımı "Sıfır kutusunda Arçelik Telve (Garantili), tertemiz Braun SilkEpil, Kışlık Montlar, şık sıfır Bootie ve Ayakkabılar, Çantalar, Pantolonlar,Bluzlar, Kemerler ÇOK UCUZZZZZ"şeklinde değiştirebilir miyiz???
"Arçelik Telve(Sıfır-Garantili),Kışlık Montlar,BraunSilkEpil,Bootie,Ayakkabı,Çanta,Pantolon,Kemer ÇOK UCUZA" bu nasıl Nevreste hanımÇok uzun
Daha kısa bir başlık seçin lütfen..
özelden mesaj attım canım :)Kahve rengi tüylü montun bilgilerini bende alabilirymiyim:)
Fotoğrafını yükler misiniz? Fiyatı ne?güncel... arçelik telve ekledim kızlar. sıfır. garantili. yepyeni
foto eklemek için yeterli yerim yok. :) yarın size fotosunu atayım.Fotoğrafını yükler misiniz? Fiyatı ne?
özelden mseaj attım cnm :)mrb laci kabanın ölçüleri nedir ve fiyat ne dusunuyorsunuz.
özelden mesaj attım cnm :)Arçelik telve makinesi için fiyatınız nedir