- 7 Kasım 2014
- 689
- 88
- Konu Sahibi pina colada
güncel... ürünler bitiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KALPLİ GÖLMEK UZUN MU. BELDEN OTURMALI MI. FİYATI 10 TL YAPARSANIZ ALIRIM. ÇÜNKÜ KARGODA 8 TL OLDUMU BANA 18 :)güncelll
ptt hesabın varsa 1 tl'ye yollayabilirim canım.KALPLİ GÖLMEK UZUN MU. BELDEN OTURMALI MI. FİYATI 10 TL YAPARSANIZ ALIRIM. ÇÜNKÜ KARGODA 8 TL OLDUMU BANA 18 :)
PTT HESABIM VAR. KARGOYU 1 TLYE YOLLAYCAKSINIZ ÖYLE Mİ. İLK KEZ DUYUYORUMptt hesabın varsa 1 tl'ye yollayabilirim canım.
ptt hesabı da bedavaya açılıyor.
ben de burada başka bir müşterimden öğrendim. araştırdım ptt'nin sayfasında da yazıyor. posta çeki olarak havale gibi para yollarken, 100 tl'ye kadar 1,5 tl ücret kesiyor sadece.PTT HESABIM VAR. KARGOYU 1 TLYE YOLLAYCAKSINIZ ÖYLE Mİ. İLK KEZ DUYUYORUM
SİZ HESAP KESİM ÜCRETİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ. KARGOYLA PEK ALAKASI YOK:) EĞER 10 TL YAPARSANIZ ALIRIM GÖMLEĞİ. ÇÜNKÜ KARGO HER HALUKARDA 8 TL TUTACAK. OK DERSENİZ HEMEN İBAN VERİN ÇIKAYIM. TEŞEKKÜRŞERben de burada başka bir müşterimden öğrendim. araştırdım ptt'nin sayfasında da yazıyor. posta çeki olarak havale gibi para yollarken, 100 tl'ye kadar 1,5 tl ücret kesiyor sadece.
gömleği ayırayım mı sizin için :)