Herşey çok ucuz kiyafet aksesuar zayiflama mamasi ayakkabi deri montlar vs. 91.sayfa güncell/satıldı

kuzum 10 tlden fazla çıkmaz battım.

10 TL veremem cnm malsf tshrt bir iki kere gydim tertemiz gözlük de öyle pahaliya almıştım cok seviyorum ama esim dikkat cekiyo diye taktirmiyo onn icin 15 yaparm en son canimm

ekol gömlek düşündüğümden de güzelmiş.. ama maalesef sığamadım içine birine hediye edicem galiba
teşekkürler yıkamışsın filan

ekol gömlek düşündüğümden de güzelmiş.. ama maalesef sığamadım içine birine hediye edicem galiba
teşekkürler yıkamışsın filan

Teşekkürler canim hadi ya :( üzüldüm gerçekten bende hamile oldgm icin olmuyodu :( ne dim hayrlisi olsn :(

Teşekkürler canim hadi ya :( üzüldüm gerçekten bende hamile oldgm icin olmuyodu :( ne dim hayrlisi olsn :(

bende doğum yaptığım için göbekli kaldım ondan olmadı :)yoksa kalıbı genişti gömleğin Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu

bende doğum yaptığım için göbekli kaldım ondan olmadı :)yoksa kalıbı genişti gömleğin Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu

Aa öylemi allah bagislasin cnmm . :)
Verme kimseye göbeği erit gyersinnn
Amin insallah tskrrler cnmm

yesil elbse ve krem rengı babet ıcın takas dusunur musunuz ?

Canim takas yapmıyorm olmayanlari satyrm :) smdi hamile kiyaftnden bska bsyde alamyrm ama yinede bi göz gezdiriym hangi sayfa güncel

Canim takas yapmıyorm olmayanlari satyrm :) smdi hamile kiyaftnden bska bsyde alamyrm ama yinede bi göz gezdiriym hangi sayfa güncel

tek satış konum var zaten butik nutella olan :) siz bir bakın. takas olmazsa fiyatı nedır elbısenın:)

tek satış konum var zaten butik nutella olan :) siz bir bakın. takas olmazsa fiyatı nedır elbısenın:)

Tek satis varda canm bakiorm syflara guncellenen sayfayi bulamadm
Elbise 15 cnm ama anlasrz

Tek satis varda canm bakiorm syflara guncellenen sayfayi bulamadm
Elbise 15 cnm ama anlasrz

Elbisenin bedeni nedir?

Canm baktim ama hep dar paca pantolon ben bol paca giyiyrm :( suan hamile pantlnu gyyrm gerçi ama snrasi icin bulamdm bisey dar hep :(
Standart cnm 38-40a tekabul ediyor sanrim

Son düzenleme:
Back