Herşey çok ucuz kiyafet aksesuar zayiflama mamasi ayakkabi deri montlar vs. 91.sayfa güncell/satıldı

$aviary_1398702552100.jpg $aviary_1398702578765.jpg $aviary_1398702600205.jpg

fiyatlarını öğrenebilirmiyim? ve beauty yazanlar parfümmü kokusu nasıl :):12:

Duruyor bi sıkıntısı yok yeni aldim bikac kez giydim hamile olduğum için ayaklarim şisdi braz sıkmaya başladı giyemiyorum sadece

Allah hayrlı uğurlu etsin bebeğinizi
bu ayakkabıyı istiyorum ancak 15 inde ödeme yapabilirim
o zamana kadar ayırmanız mümkün olur mu
olmaz derseniz diğer müşterilere engel olmayayım

Allah hayrlı uğurlu etsin bebeğinizi
bu ayakkabıyı istiyorum ancak 15 inde ödeme yapabilirim
o zamana kadar ayırmanız mümkün olur mu
olmaz derseniz diğer müşterilere engel olmayayım
Cok tesekkur ederim :)
Ayiririm tabi ayirdim bile :)

Sifir ürünler 5 TL ve ayakkbbi haricindekiler % 50
İndirme girmiştir.

İndirim yarin öğlen sona ericek...

Hepsi duruyor canim :) şanslisin
Vena tshrrt evet lacivert
Kisa degil kapri canim o dizin bi kac cm altında hatrladim
Pantolon kot bedeniyle sanirim o hesaba geliyor ölçeblirim belini metreyle
Gri olan kisa degil dirsekte canm kol kismi
Sifir etiketli ici dikili degil atleti ayri iki parça yani

Hepsi duruyor canim :) şanslisin
Vena tshrrt evet lacivert
Kisa degil kapri canim o dizin bi kac cm altında hatrladim
Pantolon kot bedeniyle sanirim o hesaba geliyor ölçeblirim belini metreyle
Gri olan kisa degil dirsekte canm kol kismi
Sifir etiketli ici dikili degil atleti ayri iki parça yani

canım pantolon ve şortun bel ölçüsünü yazar mısın ona göre karar vereyim, bi de gömlek kaç beden benm üst bedenım kucuk , 75,
omuzlarım dar gömlek seçimi zor oluyor, bi de vena t shırtde de m-l yazıyo ama dar kalıp gibi sanki çok mu bol durur bende acaba :26: onun da bel ve ıkı omuz arası ölçüsünü yazarsan sevınırım canım bı de o thsırtın ıcıne gıyılebılecek lacıvert t shırtın var mı :1:

Son düzenleme:
canım pantolon ve şortun bel ölçüsünü yazar mısın ona göre karar vereyim, bi de gömlek kaç beden benm üst bedenım kucuk , 75,
omuzlarım dar gömlek seçimi zor oluyor, bi de vena t shırtde de m-l yazıyo ama dar kalıp gibi sanki çok mu bol durur bende acaba :26: onun da bel ve ıkı omuz arası ölçüsünü yazarsan sevınırım canım bı de o thsırtın ıcıne gıyılebılecek lacıvert t shırtın var mı :1:

Pantolonun beli 38 39 cm canm kapride 39 40 l beden yaziyo gömlek l beden dar kesim vena tshrt de l beden onn içine tshrt olmaz sirt detayi bozulur cnm tshrtun mu belini olcucem cnm?

Pantolonun beli 38 39 cm canm kapride 39 40 l beden yaziyo gömlek l beden dar kesim vena tshrt de l beden onn içine tshrt olmaz sirt detayi bozulur cnm tshrtun mu belini olcucem cnm?

hmm o zaman o sekılde giyemem canım ya zaten l çok geniş olur bana :(
pantolonun da bel kısmı dar olur ben diğerlerini alaym oyleyse resimlerini ekliyrm :34:

Eki Görüntüle 1096980 Eki Görüntüle 1096982 Eki Görüntüle 1096983 Eki Görüntüle 1096985
Eki Görüntüle 1096995

Son düzenleme:
İndirim sona ermiştir .
Bundan sonra kaldığımiz fiyatlardan devam ediyorum. ...

$aviary_1399044802971.jpg $aviary_1399044820484.jpg $aviary_1399044775859.jpg $aviary_1399044757517.jpg

Bu ürünlerim gevezek arkadasima satilmistir.
Iyi ve güzel günlerde kullanman dileğiyle hayirli olsun simdiden :)))

Back