hersey 10 tl gardolabim bosalsin istiyorummm

canım elbisenin boyları 100 cm yaklasık hemen hemen hepsı oyle ve genelde 40 beden ıstedıgınız urunu sorarsanız detaylı soylerım

canm gri fernuar detaylı serıtlı olan elbıseyı neredeyse hıc gıymedım 38 40 beden dıger gri olan gögüs altından bollasan elbiseyi cok sevıyodum cok kullanıslı bı elbıse cetinkaya magazasından almıstım 40 bedene olur koyu turuncu olan ve diger mavi beyzlı cicekli olan elbıse 40 beden ve ıkısını aynı magazadan aldım kahverengı olan elbısetı fırfırlı olan elbıseyı besyüzevlerde yürüyüs yolunda bı magazadan oldım 35 tlye bır ıkı sefer anca gıydım 40 beden

canım kahverengı olanın kemerı var aynı kumastan bıde kapıda odemelı olarak gonderebılırım 5 dakıkada bır mesaj atabıldıgımden buraya yazdım

tamam canım
şeritli olanın tam bedeni nedir 38 -40 arası demişsin ama tam bedenini öğrenirsem daha sağlıklı olacak
kusura bakma çok soru sordum ama fotoğraflara bakarak alacağımız için böyle oluyor
birde posta kutun dolmuş ordan cevaplaşalım
adresimi yazamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…