• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herpes virusu -Ucuk diye gecmeyin dikkat edin!!!!!!!!!

kuka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
1.059
9
158
51
Diğer
Merhab arkadaslar.Bu virus hakkinda cogunlugumuzun haberi var bilgisi yeterlidir ama yeni de bildigimiz halde dikkat etmiyoruz. Bana sik sekilde agiz burun kisimina ucuk (herpes)cikiyordu.ilac aliyorum yada suruyorum o kadar 10 gun icerisinde geciyordu.Kendime dikkat etmem bu kadardi. Ucuk diye lutfen gecmeyin belirti olunca dr gitmeli laboratuarda ka tahlilini yaptirip one alinmali.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
herpsın bır suru cesıtı war zaten dudak cewresı genıtal olan we wucutta zona dedımız sekılde cıkan hsv turlerı yane bunu engellemek ıcın b we b12 wıtamını alcaksınız gusellıkler tedawısı yok kremler harıc cunku ucukların neden cıktı hala tespıt edılememız dr dedıde wıtamın b12 we b wıtamını yok etmesın de etkılı we gunluk mutlaka alın dıo ben de ada cayı yesıl cay b12 balık yag we butun wıtamınlerı ıcern bı hap ıcıorum wıtmaınsız kalmamak ıcın sızde ole yapın kocaman optum kızlar

sewgılı arkadsım bu arada sana bı tawısyem olcak sabah kalktında we yata gırmeden once genıtal bolegenı genıtal sıwı sabunla yıkamını tawıse edıorum ben awondan aldım genıtal temızeleme jelını kullanıyorum 250ml lık cok mennunum onuda solım

tsk ederim canim! Dedigin gibi bu herpesin birsure cesitleri var. Ucugu gorunce fark edince hemen krem suruyoruz ve ilaclar icmeye baslariz.Bu yeterli olmuyor.Bu virus kalicidir ama derecesini bilmek onemli.Internetten sadece nasil bir virus oldugunu nasil bulastigini ne yapilmali onlari anlatiyor genel bilgi. Mutlaka laboratuar tahlili yapilmasi hakkinda bilgi verilmiyor

Ama benim burda anlatmak istedigim.Biliyorum yapiyorum diye biliyordum annem hastalaninca hatt olumcul etkisini gorunce bu yaziyi yazmak istedim resimleri yukleyebilirsem yuklerim.

Bilmek ayri bir olay ama vucuda cikinca o yaralari gorunce insanin bilmesi bir ise yaramazmis.

Acidan kivaranan ve o agri ustelik normal diyemeyecegimiz yara bunlar ayri bir olay......

Vitaminleri birakmadan sezon sezon aliyor.Yuruyus yapiyor gunluk 5-6 km yuyuyen biri.genc ben yapmiyorum. Sadece son zamanlari yorgunluk var diyordu. -Bagisiklik dusuk olunca usutunce ve stres zamaninda virusu tasiyan birinen kolay bulasir dediler.hatta annemler yasayan sehirde birkac insan bu olayi yasamislar. Simdi bunlari duyduk.........

Bazen normal olarak gordugumuz seyler dusundugumuzden cok cok cok farkli oluyormus.Demek istedigim bir laboratuar kan tahlilini yaptirmak daha guvenli olur.Cunku normal tasiyicisiyiz ama gozukmez virus derecesini ogrenmek gerekir.Dr sormaliyiz.normal kan tahlilinda ornegin herpes var ve degeri:1.360 cikti diyelim normal diyer 0.290 bundan yuksek diyer olunca o zaman tekrar derinden laboratuarda arastirmak icin kan vermek dogrusu oldugunun farkina vardik .....

resimleri nasil yukleyebilirim?
Resimleri gorunce insani urpertiyor

Son düzenleme:
tsk ederim canim! Dedigin gibi bu herpesin birsure cesitleri var. Ucugu gorunce fark edince hemen krem suruyoruz ve ilaclar icmeye baslariz.Bu yeterli olmuyor.Bu virus kalicidir ama derecesini bilmek onemli.Internetten sadece nasil bir virus oldugunu nasil bulastigini ne yapilmali onlari anlatiyor genel bilgi. Mutlaka laboratuar tahlili yapilmasi hakkinda bilgi verilmiyor

Ama benim burda anlatmak istedigim.Biliyorum yapiyorum diye biliyordum annem hastalaninca hatt olumcul etkisini gorunce bu yaziyi yazmak istedim resimleri yukleyebilirsem yuklerim.

Bilmek ayri bir olay ama vucuda cikinca o yaralari gorunce insanin bilmesi bir ise yaramazmis.

Acidan kivaranan ve o agri ustelik normal diyemeyecegimiz yara bunlar ayri bir olay......

Vitaminleri birakmadan sezon sezon aliyor.Yuruyus yapiyor gunluk 5-6 km yuyuyen biri.genc ben yapmiyorum. Sadece son zamanlari yorgunluk var diyordu. -Bagisiklik dusuk olunca usutunce ve stres zamaninda virusu tasiyan birinen kolay bulasir dediler.hatta annemler yasayan sehirde birkac insan bu olayi yasamislar. Simdi bunlari duyduk.........

Bazen normal olarak gordugumuz seyler dusundugumuzden cok cok cok farkli oluyormus.Demek istedigim bir laboratuar kan tahlilini yaptirmak daha guvenli olur.Cunku normal tasiyicisiyiz ama gozukmez virus derecesini ogrenmek gerekir.Dr sormaliyiz.normal kan tahlilinda ornegin herpes var ve degeri:1.360 cikti diyelim normal diyer 0.290 bundan yuksek diyer olunca o zaman tekrar derinden laboratuarda arastirmak icin kan vermek dogrusu oldugunun farkina vardik .....

resimleri nasil yukleyebilirim?
Resimleri gorunce insani urpertiyor...........

Sewgılı arkadsım sıgıl hpw we ucuk yane hsw wucutta kalıcıdır tekrarlamamsı ıcın b12 b wıtamını ıngılterede bı ılacla onlenıyor dr da benım onayladı bunu takwıyelı b12 al b wıtamını ben gnc kullanıorum ewewıt kullanıorum bıde balık yag ıcıorum sukur bu ay cıkmadı hıc kullandıktan berı wıtamın alın degerlı arkadslarım ...

canim tsk ederim!
foto
burdaki resimlerle herpesin ilerlemis vakkalari

ya ama arkadsım janım benım sımdı bunu gorunce bayılcam cok terledım ınsanları bole korkutma ayh ıcıme bısı oturdu walla cok korkuttun benı yanı SEWGILI ARKADASLARIM UCUKLARIN INSAN VUCUDUNA GIRMESINDEKI ILK ETKEN COCUKLUK WEYA GENCLIK DONEMLIDE GECIRILEN SU CICEGIDIR ILK BOLE WUCUDA YANSIO ZONA GENITAL HERPES WS BU TUR SELERIN WUCURTTAN ATILMASIDA YAKLASIK HIC HASTA OLMADAN WUCUT DIRENCI DUSMEDEN DR LAR 8 SENE OLDUGUNU BELIRTMEKTE BOL BOL WITAMIN B12 BALIK YAG ICIORUM BENDE TEKRAR HASTA OLMAMAK ICIN BBUNLARA LUTWEN DIKKAT EDINIZ. HERPESIN BULASMA YOLU GENITAL HERPESIN CINSEL BIRLISMEDIR ZONANIN STRES DUDAK UCUKLARI WS BUNLARINDA STRES WE TEMIZLIGINIZE DIKKAT ETMEMEK YADA DUZENSIZ BESLENMEK GBI ETKENLERDIR

Canim ben de demek istedigim bu idi gercekten biz onemsemiyoruz bizim basimiza (hatta bu herpes genitaliuim degil normal herpes idi) geldi o yuzden paylasmak istedim arkadaslar amacim korkutmak degil dogru anlayin bu resimleri annnem hasta olunca ancak arayip bulduk normal yolla bu kadar korkunc olabilecegini bilmiyorduk.

Vitamin ic yada ilac al krem sur Arkadaslar herpes olanlar mutlaka laboratuarda tahlil yaptirin.Bu genitalium degil normal ucuk ve insan hastalaninca veya stres olunca veya bagisiklik sistemi dusuk olunca uyuyan virus hemen ortaya cikar

Ucuk cikiyor bu normal ama laboratuarda tahlil yaptirmak en dogrusu.

DIKKAT EDIN!

Son düzenleme:
ARKADASLAR PSIKOLOJIK ETKI YAPARSA KONUYU KAPATALIM..........hAKKINIZI HELAL EDIN

Canim ben de demek istedigim bu idi gercekten biz onemsemiyoruz bizim basimiza (hatta bu herpes genitaliuim degil normal herpes idi) geldi o yuzden paylasmak istedim arkadaslar amacim korkutmak degil dogru anlayin bu resimleri annnem hasta olunca ancak arayip bulduk normal yolla bu kadar korkunc olabilecegini bilmiyorduk.

Vitamin ic yada ilac al krem sur Arkadaslar herpes olanlar mutlaka laboratuarda tahlil yaptirin.Bu genitalium degil normal ucuk ve insan hastalaninca veya stres olunca veya bagisiklik sistemi dusuk olunca uyuyan virus hemen ortaya cikar

Ucuk cikiyor bu normal ama laboratuarda tahlil yaptirmak en dogrusu.

DIKKAT EDIN!

ewet arkadaslar bu fotodakıler herpesın ılerlemıs wakalarıdır ılk asaması sıwılce gbı oluo onuda solemek ıstıyorum .:gitme:

Back