nasıl geçti sizinkiMuhtemelen evet. Bende de öyle başladı sivilce gibiydi isiliktir sandım ama çukura dönüştüler. Tuvalette idrar değiyor ağlıyordum ağrıdan acıdan en son yürüyememeye bile başladım, uçuk çıktı
İlaç tedavisiyle, günde 5 kere bir hap, 4 kere bir krem 3 kere başka bir krem, bunlar bitince günde 3 başka bir hap. 10 güne geçtinasıl geçti sizinki
zovirax mi kullandınızİlaç tedavisiyle, günde 5 kere bir hap, 4 kere bir krem 3 kere başka bir krem, bunlar bitince günde 3 başka bir hap. 10 güne geçti
Asiviral krem, asiviral tablet, azro tablet, fucidin krem, biteral tabletzovirax mi kullandınız
zovirax mi kullandınızİlaç tedavisiyle, günde 5 kere bir hap, 4 kere bir krem 3 kere başka bir krem, bunlar bitince günde 3 başka bir hap. 10 güne geçti
sosyal hayatı nasıl yaptınız ağrısı acısıAsiviral krem, asiviral tablet, azro tablet, fucidin krem, biteral tablet
Özellikle fucidin çok hafifletiyor o acıyı. Onu sürünce hayat güzelleşiyordu bir süreliğinesosyal hayatı nasıl yaptınız ağrısı acısı
okula veya işe gitmiyodunuz o zamanÖzellikle fucidin çok hafifletiyor o acıyı. Onu sürünce hayat güzelleşiyordu bir süreliğineama onun dışında çok sosyal biri olmadığım için bir tavsiye veremem
Home office çalışıyorum evdeyim, rahat boxerlardan giyiyordum sıkmayanlarından öyle geçirdim tüm haftayıokula veya işe gitmiyodunuz o zaman
teşekkür ederimHome office çalışıyorum evdeyim, rahat boxerlardan giyiyordum sıkmayanlarından öyle geçirdim tüm haftayı
tuvalet için bi taktiginiz var mi tuvalet yaparken canımdan can gidiyorHome office çalışıyorum evdeyim, rahat boxerlardan giyiyordum sıkmayanlarından öyle geçirdim tüm haftayı
İlaç kullanmadan geçiremedim ben. Herpes olduğunu anlamadan önce birkaç krem denemiştim onlar arasında Hametan da rahatlatmıştı. Doktora gitmeyecek misiniztuvalet için bi taktiginiz var mi tuvalet yaparken canımdan can gidiyor
Muhtemelen evet. Bende de öyle başladı sivilce gibiydi isiliktir sandım ama çukura dönüştüler. Tuvalette idrar değiyor ağlıyordum ağrıdan acıdan en son yürüyememeye bile başladım, uçuk çıktın
Atak sonrasında yaşam kalitenizde düşme oldu mu ? Genital bölgede özellikle vajina ve makat bölgesinde günlük batma veya kaşınma hissi oluyor mu ?Muhtemelen evet. Bende de öyle başladı sivilce gibiydi isiliktir sandım ama çukura dönüştüler. Tuvalette idrar değiyor ağlıyordum ağrıdan acıdan en son yürüyememeye bile başladım, uçuk çıktı
Şu an aktif uçuğum yok. Yoldayım maalesef dar bir pantolon giymişim ve batmam var evet. Çoğunlukla evde olduğum için anlamıyorum tabii ama dışarı çıkınca rahatsız ediyor. İndiğimde pantolon alacağım kendime bol bir pantolonla daha rahat ederim sanırımAtak sonrasında yaşam kalitenizde düşme oldu mu ? Genital bölgede özellikle vajina ve makat bölgesinde günlük batma veya kaşınma hissi oluyor mu ?
Anladım teşekkür ederim bununla ilgili çalşmalar yapılıyor umarım bu hastalığa denk gelenler tez vakitte kurtulması dileğiyleŞu an aktif uçuğum yok. Yoldayım maalesef dar bir pantolon giymişim ve batmam var evet. Çoğunlukla evde olduğum için anlamıyorum tabii ama dışarı çıkınca rahatsız ediyor. İndiğimde pantolon alacağım kendime bol bir pantolonla daha rahat ederim sanırım
gittim sadece asiviral tablet ve krem verdiİlaç kullanmadan geçiremedim ben. Herpes olduğunu anlamadan önce birkaç krem denemiştim onlar arasında Hametan da rahatlatmıştı. Doktora gitmeyecek misiniz
Ben hapı günde 5 kremi de günde 4 kullandım ama benim çok çok yoğundu. 1 az geldi yine dekremi ve hapı doktor gunde 1 defa kullanmamı söyledi ama günde 1 defa az değil mi prospektüsün de bile günde 4 5 defa kullanılmalı yazıyor??