herkezmi?

yalnız değilsin :) Raabim bize de verir inşallah bir gün. Allah'ım isteyen herkese versin inşallah.

Allah hepimize nasip etsin inşallah ama yinede elimde degil uzuluyorum.

Ben de aynı duygular icerisindeyim. Bizden başka herkesler hamile canım. Ve herkes neredeyse ilk ayında falan gebe kaliyor

Aynen..Daha gecen gun bi gun icinde 3 hamilelik haberi aldm.Nasiloluyo anlamiyorum..Ve kendim icin cok uzuluyorm

Sanki bizim istediğimiz zamana denk geliyo.millet hep hamile.surekli bebek reklamları. Offf offf.

ayyy icim acayip oluyo benimde duyuyunca rabbim hayırlısıyla dogurmayı nasip etsin bizlerede en kısa zamanda versin insallah

Üzülmeyin canlar... Moral bizim için çok önemli.. Benim.Esim eve balik almisti akvaryumda beslemek için.. Balik bile doğurdu.. Nasil uzulmustum anlatamam.. Götür su baligi evden bile.demistim :)
EE neyapalim bizimde sinavimiz boyle sanirim. Bende imreniyorum görünce hamisleri , içim.gidiyor. maşallah diyorum.tabii onlara da. Son zamanlarda akrabalarimin diğer tanidiklarimizin hamile.haberlerini.söylemediği için üzülüyorum. Offff duysam.üzülüyorum duymasam üzülüyorum.
Neyse moral diyordum moral çok önemli kizlar bizim.icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…