Arkadaşlar eminim herkes biliyordur doğrusunu ama son zamanlarda sanırım dikkat etmiyoruz...Türkçede "herkez" diye bir kelime yok "herkes" dir doğrusu...o kadar çok rastlamaya başladım ki her konuda her başlıkta...hepimiz bir çok imla, yazım yanlışı yapyoruz...konuşma dilinin hakim olduğu bu gibi karşılıklı konuşmalar şeklindeki forumlarda ister istemez kimi kelimeleri konuştuğumuz gibi yazıyoruz....ama herkes konuşurken de herkestir yazarken de....
"herkez" yoktur.."herkes" vardır....benim çok dikkatimi çekti bir hatırlatayım istedim...lüüütfen daha dikkatli olalım...
konuları okurken çok fena söyleyesim geliyor ama konunun içine öyle alakasız pat diye girmek yakışık almayacağı için genel sesleneyim istedim...oh be rahatladım
"beni dinlediğiniz için teşekkür ederim...."
"herkez" yoktur.."herkes" vardır....benim çok dikkatimi çekti bir hatırlatayım istedim...lüüütfen daha dikkatli olalım...
konuları okurken çok fena söyleyesim geliyor ama konunun içine öyle alakasız pat diye girmek yakışık almayacağı için genel sesleneyim istedim...oh be rahatladım
"beni dinlediğiniz için teşekkür ederim...."
Son düzenleme: