- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
- Konu Sahibi Neseli_Hatun
İstanbuldayım ben. İstanbul tüp bebek merkezinde yaptırdımSen nerde yaptrmştn canm ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbuldayım ben. İstanbul tüp bebek merkezinde yaptırdımSen nerde yaptrmştn canm ?
Doktorun kimdi canm ? Memnun kaldın mı ? Gerçi hamilesinİstanbuldayım ben. İstanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım
Doktorum emre karatekelioğlu. Zaten o merkezede emre bey orda oldugu için gittim. Çok çok çok doğru seçim yapmışız doktor konusunda:)Doktorun kimdi canm ? Memnun kaldın mı ? Gerçi hamilesin
daha çok yenisiniz, bizde 4 aydır deniyoruz bende sıkıntı yokmuş ama ısrarla eşimede test yaptırmadım çünkü zor bi psikoloji. zaten normalde doktorlar 1 sene olmadan tedaviye başlamıyolarki. tüp bebek en son evresi, bence aşılama deneyin. arkadaşım tüp bebek yaptırdı ama illa yanında birinin olması lazım yardımcı normal hamilelik gibi olmuyo tabi. ayrıca insanlara ne tüp bebek yaptırmışsınız yaptırmamışsınız. bunlara takılmayın. bu ayıp değil günah değil, allahtan gelen bişi tedavide ibadet yani. şayet yaptırırsanızda söylememezlik etmeyin, hem tüp bebek psikolojisi, hem millete söyleyemelim gizleyelim durumu zor olur yıpranırsınız. bence siz eşinize 3-4 ay keçi boynuzu kürü deneyin. olmazsa doktor değiştirin hemen umutsuzluğa kapılmayın.Slm kızlar,, Bu ay ilk evlilik yıldönümümüzdü. Senemizi doldurduk ve bilirsiniz ki eş dost akraba arkadaşlar komşular aklınıza gelebilecek herkes bize bebek sormaya başladı Biz ilk evlendiğimzde çocuk yapmayalım biras gezip tozalm saten yaşımız genç die düşünüyorduk Ama mahalle baskısı dediğimiz şey bizi çocuk çalşmalarına itti. 4 ay boyunca denedik ovulasyon testi aldm saatlerce ayaklarım mosmor olana kadar karyolanın başına diktim yok Yoook bi türlü gebelik elde edemedim. Tabi bizde sorun olacağı aklıma bile gelmezdi. 4. denemem de başarısız olunca adetin 3. günü gidip hormon testi yaptrdm değerler normal, sonra ultrason da temiz çıktı çok şükür. Doktor stres yaptığımı falan söyledi. Ve eşimden de spermiogram testi istedi.. Malesef sonuçlar kötü Morfoloji 1 çıktı ileri hareket ise 0. Nasıl bi üzüntüdür bunu ancak yaşayan bilir.. Bi hafta oldu bu durumu öğreneli, ne yediğimden bişy anlıyorum ne içtiğimden yaşayan bi ölü misali geziyorum boşboşş.. Eşim üzülmesin die sürekli ona moral olmaya çalışıyorum Onu mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum.. Kimseye hiçbişy söyleyemedim, söylemeye de niyetim yok. Varsın herkes sorunu bende bilsin ama eşim üzülmesin ben hiç kıyamıyorum kocama Onu çok seviyorum
2 gündür tüp bebek düşünmeye başladık. Sizlere sormak istediğim mutlaka aranızda bizim gibi olanınız vardır lütfen bana bişey söyleyin gizlice tüp bebek yapılır mı ? Anlaşılma ihtimali var mı ? Tüp bebek tedavisi uzun sürüyor mu? Ağrılı dönemleri olur mu?
canım aşılama yapıp hiç moralini bozma hız ve morf kötüyse aşılama mümkün bana yaptılar yaşadığım yıkımı anlatamam ben kimseye sölemedim aşılamayı bile sorun bende biliyorlar olsun ben öyle söylüyorum bizde tüp bebek düşünüyoruz ama onuda kimse bilmicekSlm kızlar,, Bu ay ilk evlilik yıldönümümüzdü. Senemizi doldurduk ve bilirsiniz ki eş dost akraba arkadaşlar komşular aklınıza gelebilecek herkes bize bebek sormaya başladı Biz ilk evlendiğimzde çocuk yapmayalım biras gezip tozalm saten yaşımız genç die düşünüyorduk Ama mahalle baskısı dediğimiz şey bizi çocuk çalşmalarına itti. 4 ay boyunca denedik ovulasyon testi aldm saatlerce ayaklarım mosmor olana kadar karyolanın başına diktim yok Yoook bi türlü gebelik elde edemedim. Tabi bizde sorun olacağı aklıma bile gelmezdi. 4. denemem de başarısız olunca adetin 3. günü gidip hormon testi yaptrdm değerler normal, sonra ultrason da temiz çıktı çok şükür. Doktor stres yaptığımı falan söyledi. Ve eşimden de spermiogram testi istedi.. Malesef sonuçlar kötü Morfoloji 1 çıktı ileri hareket ise 0. Nasıl bi üzüntüdür bunu ancak yaşayan bilir.. Bi hafta oldu bu durumu öğreneli, ne yediğimden bişy anlıyorum ne içtiğimden yaşayan bi ölü misali geziyorum boşboşş.. Eşim üzülmesin die sürekli ona moral olmaya çalışıyorum Onu mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum.. Kimseye hiçbişy söyleyemedim, söylemeye de niyetim yok. Varsın herkes sorunu bende bilsin ama eşim üzülmesin ben hiç kıyamıyorum kocama Onu çok seviyorum
2 gündür tüp bebek düşünmeye başladık. Sizlere sormak istediğim mutlaka aranızda bizim gibi olanınız vardır lütfen bana bişey söyleyin gizlice tüp bebek yapılır mı ? Anlaşılma ihtimali var mı ? Tüp bebek tedavisi uzun sürüyor mu? Ağrılı dönemleri olur mu?
canım sakın yaptırma aynı şeyi söylediler bana para tuzağğıCanım normal doktorlar ilaç ile tedavi süreci öneriyor şimdilk. Tüp bebek merkezindeki doktorlar ise bize müşteri gözüyle baktıkları için 3 aşılama ile başlayalm sonrasnda tüp yaparız diyolar..
meraba...morfoloji durumlarında aşılama bi işe yaramaz bence boşuna kendini yıpratma daha yaşınız genç eşine keçiboyunuz pekmezi yedir bide doğal olarak satılan e vitami var eczanelerde satılıyo..spermlerin yapısını düzeltmek içinCanım normal doktorlar ilaç ile tedavi süreci öneriyor şimdilk. Tüp bebek merkezindeki doktorlar ise bize müşteri gözüyle baktıkları için 3 aşılama ile başlayalm sonrasnda tüp yaparız diyolar..
canım aşılama yapıp hiç moralini bozma hız ve morf kötüyse aşılama mümkün bana yaptılar yaşadığım yıkımı anlatamam ben kimseye sölemedim aşılamayı bile sorun bende biliyorlar olsun ben öyle söylüyorum bizde tüp bebek düşünüyoruz ama onuda kimse bilmicek
canım sakın yaptırma aynı şeyi söylediler bana para tuzağğı
meraba...morfoloji durumlarında aşılama bi işe yaramaz bence boşuna kendini yıpratma daha yaşınız genç eşine keçiboyunuz pekmezi yedir bide doğal olarak satılan e vitami var eczanelerde satılıyo..spermlerin yapısını düzeltmek için
nebilim çakşır suyu var deneyebilirsin bunları doktora sormadan kullanabilir tamamen doğal biraz zaman verin kendinize rabbim inşalh doğal yoldan gebelik verir size
eğerki olurda tüp bebek yaptırcaksan da laboratuvarı çok iyi olan bir merkez seç gerçekten özellikle erkek le ilgili sorunlarda başarı için iyi merkez şart ..
inşalhh takviyeler işe yarar ki bu forumda başarıya ulaşmış çok hikaye okudum sadece doğal bitkisel tedaviyle bebeğine kavuşursun sende ...Evt şimdilik başladık keçi boynuzu l-arginin evicap kullanmaya. Düzenli kullanımda 3 ay sonra fark oluyomuş. Inşallah bizde de artş olur.. Eğer olmaz ise o zaman doğal olmayan yöntemleri denemek zorunda kalırız.. Erkek infertilitesi için önereceğin bi tüp bebek merkezi var mı ??
Canım bende aynı şekilde düşünüyorum bu durumu en yakınlarıma bile anlatmaya niyetim yok! Herkes insana birgün üzülür sonra konuşmaya başlar laflar dedikodular saten zor bi süreçteyiz bide böle şeylere üzülemem.. Aşılama önermiyosn yani?
inşalhh takviyeler işe yarar ki bu forumda başarıya ulaşmış çok hikaye okudum sadece doğal bitkisel tedaviyle bebeğine kavuşursun sende ...
merkez konusunda sana şurası yada burası bişi diyemem... kimine göre çok iyi olan yerde kimi başarı sağlıyamıyor...ama şunu aklından hiç çıkarma tüp bebek eğerki denerseniz gittiğiniz merkezde sakın eşine bi kadın doğum doktorunun ilaç vermesine izin verme varsa o merkezin uzman ürogla la görüşün o versin eşine iğne ilaç yada vitamin neyse.... kendimde hala başarıya ulaşamadım merkez konusundan bende muzdaripim ...tecrübelerime dayanarak sölüm ilk 3 tedavim için ankrada ünlü bi profesöre gittim emriyolar 3ncü güne bile zor geliyodu ..en son gittiğim merkezde ise ilk defa embriyolar 5nci gün yani en iyi aşamaya gelmişti işte ozman anladım labaratuvar çok önemli .. sakın benim durumum seni etkilemesin benim yaşım 36 sorun eşimde ama benimde çok kaliteli olmuyo yumurtalarım yaşımdan dolayı ..allah sonumuzu hayır etsin ..dediğim gibi daha çok gençsin biraz zaman verin kendinize allahın izniyle doğal olmasını canı gönülden isterim ...sevgiler
Canım çok teşekkür ederim bilgiler için.. Inşallah sende en yakın zamanda bebişine kavuşursun.. Allah ne zaman nasip ederse o vakit bebişimizi kucağımıza alıcaz bizde.. Bol bol dua edelim canm.. Bende akışına bırakmaya çalışıcam ne kadar yapabilirim bilmiyorum ama unutmaya çalşmalıym bı durumu Bi kaç ay düşünmeden deneriz tutmazsa saten önümüz yaz,, tatil die çıkıp tüp bebek yapabilirim..inşalhh takviyeler işe yarar ki bu forumda başarıya ulaşmış çok hikaye okudum sadece doğal bitkisel tedaviyle bebeğine kavuşursun sende ...
merkez konusunda sana şurası yada burası bişi diyemem... kimine göre çok iyi olan yerde kimi başarı sağlıyamıyor...ama şunu aklından hiç çıkarma tüp bebek eğerki denerseniz gittiğiniz merkezde sakın eşine bi kadın doğum doktorunun ilaç vermesine izin verme varsa o merkezin uzman ürogla la görüşün o versin eşine iğne ilaç yada vitamin neyse.... kendimde hala başarıya ulaşamadım merkez konusundan bende muzdaripim ...tecrübelerime dayanarak sölüm ilk 3 tedavim için ankrada ünlü bi profesöre gittim emriyolar 3ncü güne bile zor geliyodu ..en son gittiğim merkezde ise ilk defa embriyolar 5nci gün yani en iyi aşamaya gelmişti işte ozman anladım labaratuvar çok önemli .. sakın benim durumum seni etkilemesin benim yaşım 36 sorun eşimde ama benimde çok kaliteli olmuyo yumurtalarım yaşımdan dolayı ..allah sonumuzu hayır etsin ..dediğim gibi daha çok gençsin biraz zaman verin kendinize allahın izniyle doğal olmasını canı gönülden isterim ...sevgiler
Canım çok sağol desteğin için,, sizin tam olarak durumunuz neydi ?? Ne kadar süre beklediniz tüp bebek yapmak için ? Bide nerede yaptırdınz tüp bebeği biraz bilgi verebilir msn canm ??Mrb aynı yollardan gecen biri olarak naçizane fikrimi Söylemek istedim..
Öncelikle erkek infertiletisi gerçekten cok cok zor uğraşıyorsun uğraşıyorsun Ufacık bir dış etki bile sil baştan yapabiliyor.öncelikle moralinizi yüksek tutup kendinize bir süre belirleyin derim bu süre içinde iki tarafda vitaminlerini vs düzenli kullanın Sizde mutlaka multivitamin kullanın.iki buçuk üç ayda testleri yaptırın durumunuz belli olur zâte yükseliyorsa ne mutlu yükselme yoksa boşuna ilaçlara felan dünya para dökmeyin tüp bebeğe başvurun derim ben yıllarca bekledim yükselme malasef olmadı tüp bebek parası kadar da ilaç vs harcama yaptık.tüp bebek de gizli gayet rahat yapılabilir kimsenin bilmesine gerek yok zaten benim de sadece kendi ailem biliyor.süreç zor değil ama cok Heyecanlı ve morel isteyen bir tedavi.
Canım sizin tam olarak sorun neydi ? Bizim sperm sayısı iyi, ama malesef morfoloji 1 ileri hareket 0. Bu durumda vitamin ve kürlerle morfoloji ve ileri hareketi artırabilir miyiz? Tüp bebeği nerde yaptırdınz?Slm cnm bizimde ayni erkek inf. Gercekten yasamayan bilemez o duygusal cokuntuyu neler yasadik... İkinci tup bebek denemesinde tuttu cok sukur siz sabirli olun umidi kaybetmeyin sirtsirta verin Allahim cok aratmadan verir evladinizi yeterki tevekkul edin ... Kimseyede soylenmeden atlatilir bir durum benimde sadece aile yakinlarim biliyor dışardan tup yaptirdigimizi bilenlerse problem bende biliyor.. Bizzat oyle istedik yani atlatilir sikilmayin yeterki olumsuzluklara karsi direncli olun
Ncelıkle geçmiş olsun kımseye söylemdeb gidip gelebilirsiniz ama tüp bebekten önce sperm satısını yükselten ilaölar keçi boynuzu havuc suyu fln deneyin işe yariyor.bazi ilaçlar var eşimde kullanmıstı biraz pahalı ama değer.tüp bebek son çareniz olsun hem masradlı hem yıpratıcı bir süreç kı cok yeni evlısınızSlm kızlar,, Bu ay ilk evlilik yıldönümümüzdü. Senemizi doldurduk ve bilirsiniz ki eş dost akraba arkadaşlar komşular aklınıza gelebilecek herkes bize bebek sormaya başladı Biz ilk evlendiğimzde çocuk yapmayalım biras gezip tozalm saten yaşımız genç die düşünüyorduk Ama mahalle baskısı dediğimiz şey bizi çocuk çalşmalarına itti. 4 ay boyunca denedik ovulasyon testi aldm saatlerce ayaklarım mosmor olana kadar karyolanın başına diktim yok Yoook bi türlü gebelik elde edemedim. Tabi bizde sorun olacağı aklıma bile gelmezdi. 4. denemem de başarısız olunca adetin 3. günü gidip hormon testi yaptrdm değerler normal, sonra ultrason da temiz çıktı çok şükür. Doktor stres yaptığımı falan söyledi. Ve eşimden de spermiogram testi istedi.. Malesef sonuçlar kötü Morfoloji 1 çıktı ileri hareket ise 0. Nasıl bi üzüntüdür bunu ancak yaşayan bilir.. Bi hafta oldu bu durumu öğreneli, ne yediğimden bişy anlıyorum ne içtiğimden yaşayan bi ölü misali geziyorum boşboşş.. Eşim üzülmesin die sürekli ona moral olmaya çalışıyorum Onu mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum.. Kimseye hiçbişy söyleyemedim, söylemeye de niyetim yok. Varsın herkes sorunu bende bilsin ama eşim üzülmesin ben hiç kıyamıyorum kocama Onu çok seviyorum
Canım sizin tam olarak sorun neydi ? Bizim sperm sayısı iyi, ama malesef morfoloji 1 ileri hareket 0. Bu durumda vitamin ve kürlerle morfoloji ve ileri hareketi artırabilir miyiz? Tüp bebeği nerde yaptırdınz?
Evt canım eşimde başladı ilaç desteğine inşallah faydasını görürüz.. Siz ne durumdasınz şimdi canm ?Ncelıkle geçmiş olsun kımseye söylemdeb gidip gelebilirsiniz ama tüp bebekten önce sperm satısını yükselten ilaölar keçi boynuzu havuc suyu fln deneyin işe yariyor.bazi ilaçlar var eşimde kullanmıstı biraz pahalı ama değer.tüp bebek son çareniz olsun hem masradlı hem yıpratıcı bir süreç kı cok yeni evlısınız
Benim bir kızım var ikinci için transfer günümğ beklıyorum eşimin sperm sayısı yetersiz bende pkoluyum o yüzden direk tüp bebekEvt canım eşimde başladı ilaç desteğine inşallah faydasını görürüz.. Siz ne durumdasınz şimdi canm ?
Oo maşalallah fotoda ki kızın mı ? Çok tatlı canmmm Allah nazardan saklasın.. Anladm canmm inşallah olumlu sonuçlanır budaBenim bir kızım var ikinci için transfer günümğ beklıyorum eşimin sperm sayısı yetersiz bende pkoluyum o yüzden direk tüp bebek