- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
+1Kiz kardes acik ise size nasil laf ediliyor ? Size laf ediliyor siz nasil susuyorsunuz. Erkeklerimiz var diyor siz sanki ayartmaya giden sey kadinsiniz. Aklim almiyor bir savururdum ku kolundan tutup sen kime namussuz diyorsun diye. Anlamadigim annenin neden trip atiyor. Herkes kafayi yemis ya . Hepsinden uzak durun bu is patlar yakinda. Cemaat bildigimiz cemaatse sikayet edin.
Annenizle konuştunuz mu hiç?Kızlar derdım ne elalem ne de hepsının boş safsataları .
Öyle ki dıplerındeki komsu bıle benden degerli .
Kızılmayacak ya da gucenılmeyecek gıbı degıl . işleri düşer koş abella , yap abella , al abella ..
İşleri bittikten sonra kendimi kenara atılmış bı kadın gibi hıssedıyorum .
Her seyı gectım , artık o kadar doluyum ki catlamak uzereyım ortadan ikiye.
Yahu bende senın evladınım .
Ne yaptım ben sana yüz dönecek ?
Kendımı kandırıyorum umursamıyorum dıyerek , hayır efendım umursuyorum.
Kendı kendımın ebeveyni oldum
Ama yanlış yaptım ama doğru .
Tek bir gun ya , tek bir gün yüz çevirme .
Kadın bana sırt dönecek yer arıyor
Aılemı secme sansım olsaydı hayatta voyle bı anneyı tercıh etmezdım
Artık konusmayı dusunmuyorumAnnenizle konuştunuz mu hiç?
Şimdiye kadar konuştunuz mu yani? Bu dışlanma mevzusunu diyorum. Annenizle konu dışında da probleminiz var sanirim.Artık konusmayı dusunmuyorum
Öyke ki kadın kafasını cwvırıp gectı yanımdan
Bu arada eltiyede sinir oldum . Kardeşin çok uğraşır .Ileride elti böyle karisirsa bosanmasina bile sebep olur.Eltiye çok yüz verilmiş .Annenize kızmayın.Belliki kardesinizin etkisi altında kalmış.Kardesinizin yasayacaklarinida sadece izleyin inşallah pişman olmaz .Bu tür aileler genelde gelinleri kendi istedikleri gibi şekle sokarlar.Gerisi kardeşinize kalmış , kendinizi uzmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?