• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin hayatına kimse karışamaz

Kiz kardes acik ise size nasil laf ediliyor ? Size laf ediliyor siz nasil susuyorsunuz. Erkeklerimiz var diyor siz sanki ayartmaya giden sey kadinsiniz. Aklim almiyor bir savururdum ku kolundan tutup sen kime namussuz diyorsun diye. Anlamadigim annenin neden trip atiyor. Herkes kafayi yemis ya . Hepsinden uzak durun bu is patlar yakinda. Cemaat bildigimiz cemaatse sikayet edin.
+1

Kardesin tencere kapak misali kendine layik bir elti bulmus ;) kafana takma diyeceğim ama takilmayacak gibi degil. Hele o s. Meraklisi lafini okuyunca şoka girdim. Yine de sen sana yakisani yap. Abla olarak kardesinin mutlu gününde uzerine düşen neyse onu yap. Gün gelir devran döner. Sen hakliyken haksiz duruma dusersin. Ayrica zaten küçük bebegin var sen onla ilgilen. Hic bir ise el atma. Elti bozuntusu halletsin madem.

Kızlar derdım ne elalem ne de hepsının boş safsataları .
Öyle ki dıplerındeki komsu bıle benden degerli .
Kızılmayacak ya da gucenılmeyecek gıbı degıl . işleri düşer koş abella , yap abella , al abella ..
İşleri bittikten sonra kendimi kenara atılmış bı kadın gibi hıssedıyorum .
Her seyı gectım , artık o kadar doluyum ki catlamak uzereyım ortadan ikiye.
Yahu bende senın evladınım .
Ne yaptım ben sana yüz dönecek ?
Kendımı kandırıyorum umursamıyorum dıyerek , hayır efendım umursuyorum.
Kendı kendımın ebeveyni oldum
Ama yanlış yaptım ama doğru .
Tek bir gun ya , tek bir gün yüz çevirme .
Kadın bana sırt dönecek yer arıyor
Aılemı secme sansım olsaydı hayatta voyle bı anneyı tercıh etmezdım
:(

benim eşimin ailesi de haremlik selamlık istedi mesela konyada düğünler bile o şekilde oluyo, ben de zor alıştım aslında ama madem bu kadar hassas düşünüyolar neden açık bi gelin almaya çalışıyolar onu anlamadım madem bu kadar katı kuralların var çarşaflı gelin adaylarına odaklan:KK11:

NOT: Ben o eltiyi yolarım:sopa:

Kızlar derdım ne elalem ne de hepsının boş safsataları .
Öyle ki dıplerındeki komsu bıle benden degerli .
Kızılmayacak ya da gucenılmeyecek gıbı degıl . işleri düşer koş abella , yap abella , al abella ..
İşleri bittikten sonra kendimi kenara atılmış bı kadın gibi hıssedıyorum .
Her seyı gectım , artık o kadar doluyum ki catlamak uzereyım ortadan ikiye.
Yahu bende senın evladınım .
Ne yaptım ben sana yüz dönecek ?
Kendımı kandırıyorum umursamıyorum dıyerek , hayır efendım umursuyorum.
Kendı kendımın ebeveyni oldum
Ama yanlış yaptım ama doğru .
Tek bir gun ya , tek bir gün yüz çevirme .
Kadın bana sırt dönecek yer arıyor
Aılemı secme sansım olsaydı hayatta voyle bı anneyı tercıh etmezdım
:KK43:
Annenizle konuştunuz mu hiç?

Sen bekle pek yakında kız kardeşin gelip buraya "eltimle delirmeceler" serisi açar zaten. Kendi ediyor kendi buluyor. Zaten pişman olacağı çok belli siz hiç boşa kötü olmayın da size inadına evlenmesin , gözü açılınca ayrılsın hemen

Annenize kızmayın.Belliki kardesinizin etkisi altında kalmış.Kardesinizin yasayacaklarinida sadece izleyin inşallah pişman olmaz .Bu tür aileler genelde gelinleri kendi istedikleri gibi şekle sokarlar.Gerisi kardeşinize kalmış , kendinizi uzmeyin.

İşte din kimlerin elinde ne hallere gelmiş.. kuran'da baştan aşağı örtünme, kadın erkek ayrı oturma, tokalaşmama, kalp kırma, kişileri sırf kıyafetiyle yargılama yoktur ama dini ana kitabından değil sağdan soldan hurafelerden öğrenenler yüzünden hem sıkıntılar çıkıyor hem de insanlar dinden soğuyorlar.

Bir kere bu görücü tiplerin kural belirlemesine neden izin verdiniz?
kendi evinizde istediğiniz gibi oturun ama burada misafirsiniz bizim kurallarımıza uymak zorundasınız diyecektiniz. baştan bu çizgiyi çekmezseniz böyle edepsizleşirler insanlar işte.

kardeşin ileride çok sıkıntı yaşayacak ama yine size sıkıntı çıkartacak.
hatta neden zamanında engel olmadınız diye sizi suçlayabilir pekala.

bu cemaat mevzuları çok sıkıntı.
dinle alakaları olmadığı gibi saçma saçma rivayetlerle kurallar uyduruyorlar.

yazık....
çok yazık....

insanın öz kardeşiyle sırf bu yüzden düşman olması çok üzücü.
düğüne davet edilirseniz en klas elbisenizle gidin.
onların yaşam tarzı varsa sizin de var.
madem saygı bekliyorlar, saygı göstermeyi de öğrenecekler.

Ayy Allahim sukurler olsun bu dunyaya cazgir gelmisim o eltinin sacini basini bi yolardim var ya annemle kiz kardesim o zaman konusmasin iste. Birakin birakin layigini bulmus kiz kardesiniz bi burnu sürtsün de akillansin. Bu arada ben de kapaliyim ama boyle densiz terbiyesiz insan gordum mu atlayasim geliyor ustune. Dini de kendilerine alet ediyolar. Sinirlendim tobe tobe.

Boşverin bazı tipler kendi kendine deneyimlemediği sürece hatalarından döndürülemiyor.
Bana sorarsanız size ettiği küfürle tam da tencere kapak ilişkisinde bir aile bulmuş bence kendine.

Annenize kızmayın.Belliki kardesinizin etkisi altında kalmış.Kardesinizin yasayacaklarinida sadece izleyin inşallah pişman olmaz .Bu tür aileler genelde gelinleri kendi istedikleri gibi şekle sokarlar.Gerisi kardeşinize kalmış , kendinizi uzmeyin.
Bu arada eltiyede sinir oldum . Kardeşin çok uğraşır .Ileride elti böyle karisirsa bosanmasina bile sebep olur.Eltiye çok yüz verilmiş .

Babanizin evinde hangi odaya girip cikacaginiza kiz kardesinizin mustakbel eltisi mi karar veriyor? Burda takildim gerisini okuyamadim.

Hoşt derim ben öyle insana. Misafirdir kirilmasin falan diye düsünmem. O misafirligini bilsin ben de misafire davranilacak gibi davranayim.

Ben tesetturluyum ama bu güne kadar kimseye karışmasın. Yaptıkları çok yanlış. Siz hiç ilişmeyin zaten nisan falan olmadan ipler gerilip kopar. Yada evlendiler diyelim oda uzun sürmez.

Back