• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin Bildiği Yeni Bir İş

MaviGozz

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
2
0
16
Ankara
Merhabalar, Ankarada yaşıyorum üniversite öğrencisiyim. Geçtiğimiz yıl yakın bir arkadaşım beni annesinin yaptığı bir işe başlamaya yönlendirmişti. Kendisi babasını uzun zaman önce kaybetmişti ve anladığım kadarıyla oldukça lüks bir yaşantıları vardı. Dolayısıyla annesinin işiyle ilgilenmiştim. Bu iş muhtemelen hepinizin bildiği bir markaya ve bu markanın ürünlerini kullanmaya dayanıyordu. Amway. O dönem sınav dönemiydi meşguldüm ve bununla ilgilenmeye vaktim yoktu ama kız çok yakın arkadaşımdı ve kendisini kırmamak için üye olmuştum. Birkaç ürün sipariş ettim ve bir yıl boyunca başka hiçbir şey yapmadım. Çevreden gelen olumsuz yorumlar dolayısıyla bu işi çok da ciddiye almamıştım açıkçası. Birkaç ay önce ek gelir ihtiyacımın artması ve kendisinin ısrarı üzerine bir seminere katıldım. Konuşmacı yıldız elmas diye adlandırdıkları bir seviyeye gelmiş inanılmaz paralar kazanan bir adamdı. Ürünlerin piyasanın en kalitelileri olduğunu; konsantre sistemi dolayısıyla piyasadaki ürünlerden çok daha ucuz olduğunu, yapmamız gereken şeyin pazarlamacılık olmadığını (isteyen bu yönde de ilerleyebilirmiş) sadece ürünleri kullanmamız ve her zaman yaptığımız gibi memnun kaldığımız takdirde çevremizdekilere buradan alışveriş yapmalarını tavsiye edip onları üye yapmamız gerektiğini söyledi. İşin ayrıntılarına muhtemelen hepiniz daha önce duymuşsunuzdur diye girmiyorum. Basit gibi görünen bu işten öyle paralar kazanan insanlarla karşılaştım ki o seminerde (üsteli bazıları okuma yazma bile bilmiyordu), ben de başlamaya karar verdim. Acaba aranızda deneyimi olanlar var mı ya da kullandığınız yorum yapabileceğiniz ürünler var mı yazarsanız çok sevinirim. Teşekkürler..

Benim tanıdıklarımda bu işi yapıyor ürünlerini de kullanıyor. bende başladım. Detarjanları besin takviyeleri su arıtması her şeyinden memnunlar

Back