- Konu Sahibi gecekusu3142
-
evet şimdi şöyle bir durum var çok kararsız kaldım bugün annemlerin fln birbirlerini tanıyan bir kaç aile pikniğe gittiler ve bende gidecektim ama ilk okuldan arkadaşım sen ve diğer arkadaşımız pikniğe gitmeyin zaten hava sıcak bize gelin birlikte kahvaltı edelim dedi bizde kabul ettik hani arkadaşımla olmayı tercih ettim şahsen ama şimdi msj atmış ve kızlar kahvaltı iptal demiş hani böyle yapması sorun değilmi alamadım konuşsam çok ağır konuşacam dye kendimi tutuyorum hani hep yaptığı bir şey ilk okuldan beri arkadaşız diyede arkadaşlığımıızın bozulmasını istemem ama hani böyle yapacaksa pikniğe giderdim evde kalmazdım şimdi ne yapıcam bide exstra sohbet muhabbete gelin isterseniz diyo çıldırıcam tavsiye vermek istiyen var mı
Acaba kahvaltı mı hazırlamaya üşendi veya başka bir plan mı yaptı kendine? İlkokuldan beri arkadaşınız olabilir ama biz çok fazla anlam yüklüyoruz arkadaşlıklara. İnsanlar ailesiyle bağını kesiyor arkadaşlık bunun yanında çok güçsüz bir bağ. Sürekli böyleyse ya mesafe koyun ya da arkadaşlığınızı kesin.evet şimdi şöyle bir durum var çok kararsız kaldım bugün annemlerin fln birbirlerini tanıyan bir kaç aile pikniğe gittiler ve bende gidecektim ama ilk okuldan arkadaşım sen ve diğer arkadaşımız pikniğe gitmeyin zaten hava sıcak bize gelin birlikte kahvaltı edelim dedi bizde kabul ettik hani arkadaşımla olmayı tercih ettim şahsen ama şimdi msj atmış ve kızlar kahvaltı iptal demiş hani böyle yapması sorun değilmi alamadım konuşsam çok ağır konuşacam dye kendimi tutuyorum hani hep yaptığı bir şey ilk okuldan beri arkadaşız diyede arkadaşlığımıızın bozulmasını istemem ama hani böyle yapacaksa pikniğe giderdim evde kalmazdım şimdi ne yapıcam bide exstra sohbet muhabbete gelin isterseniz diyo çıldırıcam tavsiye vermek istiyen var mı
Diğer arkadaşını sana çağır oturun muhabbet kahvaltı yapın sonra dışarıda geçersiniz. Davet etmeyen de otursun tek başınaevet şimdi şöyle bir durum var çok kararsız kaldım bugün annemlerin fln birbirlerini tanıyan bir kaç aile pikniğe gittiler ve bende gidecektim ama ilk okuldan arkadaşım sen ve diğer arkadaşımız pikniğe gitmeyin zaten hava sıcak bize gelin birlikte kahvaltı edelim dedi bizde kabul ettik hani arkadaşımla olmayı tercih ettim şahsen ama şimdi msj atmış ve kızlar kahvaltı iptal demiş hani böyle yapması sorun değilmi alamadım konuşsam çok ağır konuşacam dye kendimi tutuyorum hani hep yaptığı bir şey ilk okuldan beri arkadaşız diyede arkadaşlığımıızın bozulmasını istemem ama hani böyle yapacaksa pikniğe giderdim evde kalmazdım şimdi ne yapıcam bide exstra sohbet muhabbete gelin isterseniz diyo çıldırıcam tavsiye vermek istiyen var mı
evet şimdi şöyle bir durum var çok kararsız kaldım bugün annemlerin fln birbirlerini tanıyan bir kaç aile pikniğe gittiler ve bende gidecektim ama ilk okuldan arkadaşım sen ve diğer arkadaşımız pikniğe gitmeyin zaten hava sıcak bize gelin birlikte kahvaltı edelim dedi bizde kabul ettik hani arkadaşımla olmayı tercih ettim şahsen ama şimdi msj atmış ve kızlar kahvaltı iptal demiş hani böyle yapması sorun değilmi alamadım konuşsam çok ağır konuşacam dye kendimi tutuyorum hani hep yaptığı bir şey ilk okuldan beri arkadaşız diyede arkadaşlığımıızın bozulmasını istemem ama hani böyle yapacaksa pikniğe giderdim evde kalmazdım şimdi ne yapıcam bide exstra sohbet muhabbete gelin isterseniz diyo çıldırıcam tavsiye vermek istiyen var mı
Tepki vermeniz gereken yerde vermezseniz durum böyle olur ölüm kalim birsey olmadikca neden iptal ediyor yerinizde olsam bir daha o arkadasla plan yapmazdimevet şimdi şöyle bir durum var çok kararsız kaldım bugün annemlerin fln birbirlerini tanıyan bir kaç aile pikniğe gittiler ve bende gidecektim ama ilk okuldan arkadaşım sen ve diğer arkadaşımız pikniğe gitmeyin zaten hava sıcak bize gelin birlikte kahvaltı edelim dedi bizde kabul ettik hani arkadaşımla olmayı tercih ettim şahsen ama şimdi msj atmış ve kızlar kahvaltı iptal demiş hani böyle yapması sorun değilmi alamadım konuşsam çok ağır konuşacam dye kendimi tutuyorum hani hep yaptığı bir şey ilk okuldan beri arkadaşız diyede arkadaşlığımıızın bozulmasını istemem ama hani böyle yapacaksa pikniğe giderdim evde kalmazdım şimdi ne yapıcam bide exstra sohbet muhabbete gelin isterseniz diyo çıldırıcam tavsiye vermek istiyen var mı
Diğer arkadasi davet et güzel bir kahvalti story atevet şimdi şöyle bir durum var çok kararsız kaldım bugün annemlerin fln birbirlerini tanıyan bir kaç aile pikniğe gittiler ve bende gidecektim ama ilk okuldan arkadaşım sen ve diğer arkadaşımız pikniğe gitmeyin zaten hava sıcak bize gelin birlikte kahvaltı edelim dedi bizde kabul ettik hani arkadaşımla olmayı tercih ettim şahsen ama şimdi msj atmış ve kızlar kahvaltı iptal demiş hani böyle yapması sorun değilmi alamadım konuşsam çok ağır konuşacam dye kendimi tutuyorum hani hep yaptığı bir şey ilk okuldan beri arkadaşız diyede arkadaşlığımıızın bozulmasını istemem ama hani böyle yapacaksa pikniğe giderdim evde kalmazdım şimdi ne yapıcam bide exstra sohbet muhabbete gelin isterseniz diyo çıldırıcam tavsiye vermek istiyen var mı
kendi gitmek istemedi sizinde gitmenizi istememiş bence manipüle etmiş ben olsam gitmem görüşmem bi süreevet şimdi şöyle bir durum var çok kararsız kaldım bugün annemlerin fln birbirlerini tanıyan bir kaç aile pikniğe gittiler ve bende gidecektim ama ilk okuldan arkadaşım sen ve diğer arkadaşımız pikniğe gitmeyin zaten hava sıcak bize gelin birlikte kahvaltı edelim dedi bizde kabul ettik hani arkadaşımla olmayı tercih ettim şahsen ama şimdi msj atmış ve kızlar kahvaltı iptal demiş hani böyle yapması sorun değilmi alamadım konuşsam çok ağır konuşacam dye kendimi tutuyorum hani hep yaptığı bir şey ilk okuldan beri arkadaşız diyede arkadaşlığımıızın bozulmasını istemem ama hani böyle yapacaksa pikniğe giderdim evde kalmazdım şimdi ne yapıcam bide exstra sohbet muhabbete gelin isterseniz diyo çıldırıcam tavsiye vermek istiyen var mı
Yaptığı yanlış bir davranış. Arkadaşlığınızı gözden geçirin.evet şimdi şöyle bir durum var çok kararsız kaldım bugün annemlerin fln birbirlerini tanıyan bir kaç aile pikniğe gittiler ve bende gidecektim ama ilk okuldan arkadaşım sen ve diğer arkadaşımız pikniğe gitmeyin zaten hava sıcak bize gelin birlikte kahvaltı edelim dedi bizde kabul ettik hani arkadaşımla olmayı tercih ettim şahsen ama şimdi msj atmış ve kızlar kahvaltı iptal demiş hani böyle yapması sorun değilmi alamadım konuşsam çok ağır konuşacam dye kendimi tutuyorum hani hep yaptığı bir şey ilk okuldan beri arkadaşız diyede arkadaşlığımıızın bozulmasını istemem ama hani böyle yapacaksa pikniğe giderdim evde kalmazdım şimdi ne yapıcam bide exstra sohbet muhabbete gelin isterseniz diyo çıldırıcam tavsiye vermek istiyen var mı
Ben olsam bu arkadaşımla iletişimi komple keserdim. Önceden bu tarz bir şey yaşayıp iletişimi koparmışlığım var.evet şimdi şöyle bir durum var çok kararsız kaldım bugün annemlerin fln birbirlerini tanıyan bir kaç aile pikniğe gittiler ve bende gidecektim ama ilk okuldan arkadaşım sen ve diğer arkadaşımız pikniğe gitmeyin zaten hava sıcak bize gelin birlikte kahvaltı edelim dedi bizde kabul ettik hani arkadaşımla olmayı tercih ettim şahsen ama şimdi msj atmış ve kızlar kahvaltı iptal demiş hani böyle yapması sorun değilmi alamadım konuşsam çok ağır konuşacam dye kendimi tutuyorum hani hep yaptığı bir şey ilk okuldan beri arkadaşız diyede arkadaşlığımıızın bozulmasını istemem ama hani böyle yapacaksa pikniğe giderdim evde kalmazdım şimdi ne yapıcam bide exstra sohbet muhabbete gelin isterseniz diyo çıldırıcam tavsiye vermek istiyen var mı
Valla benim tavsiyem ağır olur kahvaltı hazırlamaya madem üşeniyosun ne program yapıyosun der engeller geçerimevet şimdi şöyle bir durum var çok kararsız kaldım bugün annemlerin fln birbirlerini tanıyan bir kaç aile pikniğe gittiler ve bende gidecektim ama ilk okuldan arkadaşım sen ve diğer arkadaşımız pikniğe gitmeyin zaten hava sıcak bize gelin birlikte kahvaltı edelim dedi bizde kabul ettik hani arkadaşımla olmayı tercih ettim şahsen ama şimdi msj atmış ve kızlar kahvaltı iptal demiş hani böyle yapması sorun değilmi alamadım konuşsam çok ağır konuşacam dye kendimi tutuyorum hani hep yaptığı bir şey ilk okuldan beri arkadaşız diyede arkadaşlığımıızın bozulmasını istemem ama hani böyle yapacaksa pikniğe giderdim evde kalmazdım şimdi ne yapıcam bide exstra sohbet muhabbete gelin isterseniz diyo çıldırıcam tavsiye vermek istiyen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?