Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar benim annem kac senelrden beri ne yapsam ne etsemisime karisiyor, mesela yemek yapiyorum yok bu böyle olmaz söyle olur bunu niye böyle yaptin ben bunu böyle yapmam sende yapma, yada temizlik yaparken bir yeri temizliyorum basliyor burasi iyi temizlenmemis bunu böyle yap sunu söyle et allahim, zaten bu aralari cok hassaim basliyor durmuyorda, misal bugün patates hasladim bend ebiraz sert seviyorum basladi yine ay bunlari iyi pisirmedin niye böyle yaptin anlatiyorum anlamiyor sanki inadina devam mi ediyor nedir susmuyorbir kac gün sonrada der yine ankar yani konuyu su söyleydi begenmedim hic yapma etme, vallahi bunaldim artik, kac senelerden beri yapirobunu diyorum bikdim artik deme durmuyor,
sizin annelerinizde böyle mi yoksa benim annem mi tek böyle,
bakiyorum kiz kardesime deyapiyor ama bana yaptigi kadar degil
benim annemde karışır ama bukadar değil tabi. hatta ben ona daha çok karışırım herşeyine. o benden bunalırD
hemen kosturarak yasına baktım glsh , bana da yıllar once aman kızım yapma aman etme
oh c ok tesekkur ederım derdı, arada da paylardı tbııı, sımdı yaptıkca daha cok ıster oldu yap kızım yap kızım onu yapmamıssın ah be kızım
benim annemde bu anlattiklarinin aynisi :1rolleyes:
bi kere istedigi bisey yapmadimmi. HIc yapmiyosun zaten der.klava:
Yapsamda yapmasamda yaranilmiyor asla.
Kizkardesim hic bi ise elini sürmez
Sigara icer
bütün gün gezer dolasir
yinede hep benden daha kiymetli :mymeka:
anlamadim gitti bende bu carkin dönüsünü. :sm_confused:
Neyse..
Ev isi konusunda, bizim iyiligimiz icin yapiyorlar. evlendikten sonra zorluk cekmiyelim diye onu anliyorum evt ama sanki kiz kardesim evlenmicekmi kötükedihüso? Ay o benden önce gidecegi simdiden kesin ki. :dilcikar:
Bunada neyse :roflol:
Ben evlendikten sonra asla karismasini istemem. kaydirigubbakcemile2
Cünkü o artik benim evim, benim düzenim.
Zaten ben anneme diyorum. anne niye bunu böle yapiyosun veya sunu söle yapmiyosun?
Sen git kendi evinde naparsan yap diyor evlenince klava:
yapcam zati diyom :roflol: