• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesi çok önemsiyorum :((

kocburcu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
203
5
118
Kayseri
Kızlar ben etrafımdaki herkesi çok önemsiyorum yaa amaann nolcakki diye geçiştiremiyorum..Acaba ne der acaba bnm hakkımda ne düşünür acaba nasıl buldu beni acaba acaba işte..herkes için geçerli bu kadın erkek falan farketmiyo..insanları çok önemsediğm içinde çok takıyorum herşeyi çekiniyorum çoğu zaman :( yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum öpüldünüz canlarım

Kızlar ben etrafımdaki herkesi çok önemsiyorum yaa amaann nolcakki diye geçiştiremiyorum..Acaba ne der acaba bnm hakkımda ne düşünür acaba nasıl buldu beni acaba acaba işte..herkes için geçerli bu kadın erkek falan farketmiyo..insanları çok önemsediğm içinde çok takıyorum herşeyi çekiniyorum çoğu zaman :( yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum öpüldünüz canlarım

başka şeylere karşıda takıntıların var mı? yoksa sadece etrafındaki insanlar ne der diye mi umursuyosun? eğer başka şeylerede takıntın varsa canım büyük ihtimal takıntı bozukluğu (obsesif kompulsıf) diye tahmin ediyorum tabi doktor ile görüşmen en doğru seçenek ama sadece insanları düşünüyosan özgüven sorunu olabilir. sana şu kadarını söyliyim canım insanların senin hakkında ne söyledikleri ne düşündüklerini umursama. çünkü yaşadığın hayat senin hayatın onların değil. bu hayata bir kere geliyoruz sen onlar hakkında ne düşünüyosun ne konuşuyosun o daha önemli.kendıne guven bırak onlar senın onlar hakkında ne konustuklarını dusunsunler:)

bende aynı şekilde cnm senin gibiyım anlamsız yere insanları önemsiyorum bende çok zorluğunu yaşıyorum ama özgüvensizlik büyük ihtimal okb olma olasılığı varmı biliyorum bi ara bende düşünmüştüm ama

koç burcu.. bende koç burcuyum
aynen fazlasıyla önemsiyorum
birinin benim hakkımda ne düşüneceği çok önemli benim için.
örneğin sevgilimin kuzeniyle tanıştım eve gelince direkt sordum ne dedi hakkımda diye.
biri benim giydiğim kıyafeti beğenmese değiştiririm
ya mesela kilo almışsın dediklerinde daha çok dikkat ederim.
çok saçma çok kötü bişey aslında
belkide onlar bu kadar önemsemiyor beni ama bu böyle işte.

Ayni sorun bende de vardi ama sonra anladim ki insanlar sen cok iyi olsan bile kotu elestiride veya senin hakkinda kotu seyler dusunup konusabiliyolar mesela buna ornek vermek gerekirse: cok iyi birisin ve iyi niyetli birisisin diyelim ordan salagin teki hemen arkandan aman bu da cok saf be hep iyi dusunuyo etrafndaki kotulkleri hic gormuyo derler. Yani hep bu boyle. Sen insanlari bosver. Kendi yaptiklarndn her zmn emin ol

canım şimdi acaba acaba diye diye kendini bitirirken ilerleyen yıllarında da keşke yapsaydım keşke bu kadar umursamasaydım dersin etrafımızda ki insanları tbiki de önemsiyecegiz ama bu boyutta olmamalı yarın birgün onlar olmuyacak yanında etrafındaki insanlar birer birer yok olucak ki olmasa da sen herseyine dikkat etsende onlar bir kulp bulucak herzaman böyledir o yüzden fazla umursamamaya takmamaya çalısıcaksın bu senin yaşantın senin hayatın.

canım insanların ne düşündüklerini çok önemsiyorsan , insanların ne düşündüklerini çok önemsiyorsundur , bunun tersini düşünmeye önemsememeye takmamaya çalışman bence bir fayda vermeyeceği gibi daha fazla önemsemene yol açabilir :)
çok önemsemenin altında neler olduğunu somut olarak itiraf etmeye çalış kendi içinde , çok güvendiğin birine yada bir psikoloğada anlatabilirsin ama en önemlisi senin ne olduğunu anlaman lazım , psikolog ise zaten bunu için var gidebilirsen iyi olur..
hiçbir şey durup duruken olmaz , çok önemsiyorsan bunun bir sebebi vardır
bunları araştır derim ,
mesela hiç ummadığın şeyler olabilir belki sen kendini çok önemsiyor ve bu yüzden diğerleri ne diyor bunu merak ediyor olabilirsin
yani bu bir örnek başka sebeplerde olabilir , kendini bilinçaltında hatalı görüyorsundur başkalarınında bunu fark etmesinden korkuyor olabilirsin mesela. yani pek çok şey olabilir ...

Back