- 30 Haziran 2011
- 487
- 3
- Konu Sahibi ozgeozge1907
A.s kızlar bende hep burayaı okurdum belirtiler neler die simdi herkese yardımcı olması amacıyla yazmak istedim.Öncelikle ben polikistik overliyim boyum 171 kilom 80 ustelik 5 ay yasmin kullandik cocuk istemedigimiz icin , ilacı bıraktıgım 2.ayımd yani bugun gebe oldugumu öğrendım .Allah isteyen herkese versin cok dua ettim eşimdebende bukadar cabuk olabileceğini tahmin etmedik ama iste nasip işi.Belirtilerime gelince: -30 31 gunde adet goren ben 34 gunde hala olmayınca sabah idrarımla miratech isimli testle idrar testi yaptım ve anında 2.cizgi belirdi.belirdi.aynı marka testi gecen ayda yapmistim guvenilir sonuc vermisti -en belirgin sey göguslerimdeki şişme ve ucundaki inanılmaz hassasiyet.hayatimda bole olmamisti goguslerim, ve acayip dikleşme -sık idrara cikma.normalde 1 sise su icipte 1kez wcye giderken bu 4 oldu
-bacaklarımda agri -adet gunum gelince normalde hic akintim olmazdi olsaydida seffaf olurdu, bu ay bole sut beyazı gibi geldi -faydasi olmusmudur bilmiyorum ama yumurtlama dönemine girmeden sadece 1 gün sogan suyu ictim Benim belirtilerim böle kızlar insallah isteyen herkese rabbim verir
-bacaklarımda agri -adet gunum gelince normalde hic akintim olmazdi olsaydida seffaf olurdu, bu ay bole sut beyazı gibi geldi -faydasi olmusmudur bilmiyorum ama yumurtlama dönemine girmeden sadece 1 gün sogan suyu ictim Benim belirtilerim böle kızlar insallah isteyen herkese rabbim verir