herkese merhaba

umut30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
14
0
47
herkese selam ben buraya yeni üyeyim ve almanyadan katiliyorum sizlere bir sorum olacak.

4 ayin 27 sinde ilk micromu yaptirdim 5 ayin 13 ünde kan tetine gidecegim bugün transferin 8 günü ama kasik agrilari basladi bu normalmi bu konuda bana bilgi verebilimisiniz.

cok stresliyiz simdiden tesekürler.

umut öncelikle aramıza hoşgeldin.ağrılar için hiç merak etme canım benimde çok olmuştu ben de adet olucam diye çork korkmuştum ama Allaha çok şükür pozitif sonucu aldım.dilerim ki sen de en kısa zamanda alırsın o güzel haberi bol şanslar

tesekkür ederim pelus insallah .Biraz rahatladim sayende cok tedirginim bebegini kucagina alirsin insallah saglikla

Umut hayırlı olsun transferin.8. günde kasık ağrın olması beni çok mutlu etti.Çünkü ben de transferimin 8. gününde resmen bebişimin tutunduğunu hissetmiştim benzer bir ağrıyla.İnşallah senin sonunda bana benzer.

umut30 kendini çok fazla dinleme bence hiç olumsuz düşünmeden dinlenmene bak az kalmış zaten biraz daha sabır. Hepimiz bu bekleme sürecinde malesef çok daraldık çok bunaldık seni çok iyi anlıyabiliyorum ama birazcık daha sabır. Her ağrıyı sızıyıda kafana takma.

cok sagolun arkadaslar insallah hersey cok iyi olur hepimiz icin

hayırlı olsun canım inşallah hamile kalırsın ve buradan avazımız çıktığı kadar seni tebrik ederiz. Ağrısı sancısı olan biçok arkadaşımız hamile kaldı burada inşallah sende hamişsindir. Allah yardımcın olsun canım

tesekür ederim 1 hafta kaldi insallah pozitif olur sonuc

Umutcum hoşgeldin ve hayırlı olsun inşallah tutmuştur hayırlısıyla Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…