herkese selam ben buraya yeni üyeyim ve almanyadan katiliyorum sizlere bir sorum olacak.
4 ayin 27 sinde ilk micromu yaptirdim 5 ayin 13 ünde kan tetine gidecegim bugün transferin 8 günü ama kasik agrilari basladi bu normalmi bu konuda bana bilgi verebilimisiniz.
cok stresliyiz simdiden tesekürler.[/QUO
CANIM ÖNCELİKLE HOŞGELDİN AMA HEMEN KASIKLARIMDA AĞRI VAR DİYE STRESE GİRME RAHAT OL BEN ÖYLE HASTALAR GÖRDÜMKİ ŞAKIR ŞAKIR KANAMASI OLUPTA HAMİLE KALIP HAMİLELİĞİ DEVAM EDEN ONUN İÇİN SEN İÇİNİ FERAH TUT HADİ HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZZZZZZ:1hug:
herkese selam ben buraya yeni üyeyim ve almanyadan katiliyorum sizlere bir sorum olacak.
4 ayin 27 sinde ilk micromu yaptirdim 5 ayin 13 ünde kan tetine gidecegim bugün transferin 8 günü ama kasik agrilari basladi bu normalmi bu konuda bana bilgi verebilimisiniz.
cok stresliyiz simdiden tesekürler.
cok stresliyiz simdiden tesekürler.[/QUO
CANIM ÖNCELİKLE HOŞGELDİN AMA HEMEN KASIKLARIMDA AĞRI VAR DİYE STRESE GİRME RAHAT OL BEN ÖYLE HASTALAR GÖRDÜMKİ ŞAKIR ŞAKIR KANAMASI OLUPTA HAMİLE KALIP HAMİLELİĞİ DEVAM EDEN ONUN İÇİN SEN İÇİNİ FERAH TUT HADİ HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZZZZZZ:1hug:
GAMZE SU MERHABA BİŞİ SORUCAM NORMAL ADETİ GELİPTE HAMİLE KALAN VARMI BEN SADECE EN FAZLA 1 GÜN KANAMASI GELİP YADA LEKELENME TARZINDA DİYE BİLİYORDUM YARDIMCI OLURMUSUN BANA????BENİM TÜP BEBEKTE NEGATİF SONUÇ ALDIM ERTESİ GÜN KANAMAM OLDU AMA 3-4 GÜN BOYUNCA ÇOK FAZLA GELDİ KANAMAM. SONUCU ALDIKTAN 15 GÜN İÇİNDE 1-2 DAMLA GELİYOR HALA NEDENİ NE OLABİLİR.KÖTÜ BİŞİYMİ VAR ACABA?
cok stresliyiz simdiden tesekürler.
hayırlı olsun canım inşallah hamile kalırsın ve buradan avazımız çıktığı kadar seni tebrik ederiz. Ağrısı sancısı olan biçok arkadaşımız hamile kaldı burada inşallah sende hamişsindir. Allah yardımcın olsun canım