Herkese iyi akşamlar

2.üniversite olarak aof kayit olduktan sonra Sildirirsin de geçen yılki puaninla tercih olayı yok.o zaman öyle birşey olsa herkes geçen yılki puanla gider bir yerlere kimse sınava girmez.

Kayıtımı sildirsem 2015 yılındaki ygs notumla seneye 2 yıllık açıktan bölüm okuyamam mı

Pe

Peki dondursam okuyamam mı
Arkadasim AÖF istiyorsan 2 yıllık bölüme 2.üniversite kapsamında sınavsız kayıt olacaksin 2 yıllık bölüme. Eylül ayında eylül ayında kayıt olduktan sonra sildirirsin Ama geçen yılki puan olayıni unut.

araştır dedim işte farabi sistemi var okul degiştirmek için. hangi okulda oldugunu söylemediginden senin okulda bu sistem geçerlimi bilmiyorum.

Arkadaşım ben sana kısaca şöyle anlatayım ben açıkcası bu okulu finallerden sonra bırakmak istiyorum. Kendimi riskede atmak istemiyorum.şimdi bana göre 2 ihtimal var tamam ya ben önümüzdeki dönem okulumu dondurucam ygs ye giricem ygs den 4 yıllık fakülteye yerleşirsem yerleşicem açık öğretim eğer yerleşirsem şuan okuduğum okuldaki kayıtımı sildiriricem yerleşmessem eğer okulum donuk kalıcak 2. Üniversite gibi okucam ya peki sonra mı şuan okulumdaki kayıtı sildiricem.

2.üniversite olarak sınavsız yerlesirsen yerlestikten sonra kaydını sildirirsin diyorum zaten okumak zorunda değilsin ama kayıt olmadan sildirme diyorum eğer sildirirsen 2.üniversite hakkın yok AÖF de ygs girmek zorunda olursun. 4 yıllık için de ygs girersiniz yine yerleşir kayıt olduktan sonra sildirirsin. 4 yıl okursun. Istedigin bölüm sosyal hizmetlerin puanİda 353.

Yeni bir şey öğrendim bir yerde yazıyoduda az önce baktım bu dönem okulumu dondursam açıktanda 2.üni. Olarak başka Anadolu üniversitesine 4 yıllık yere kayıt olsam ne olur yani böyle bir şey mümkünmü

2.üniversite olarak yani sınavsız 2.üniversite kapsamında 4 yıllık deGil 2 yıllık bölüme kayıt olursun çünkü okuduğun bölüm 2 yıllık.

o Zaman finallerden sonra okulumu dondurayım seneye Eylül ayında 2. Üniversite olarak Anadolu üni. Kayıt yaptırayım ondan sonra bu okuldaki kaydımı sildireyim . Fakat 2. Dönem okulum donuk olursa kayıt olurmuyum . Birde ygs 1,2,3,4,5,6 puanı önemlimi

YGS puanı ile kayıt olmayacaksan ki 2.üniversiteye onlar önemli değil.
YGS girmek istiyorsan onunda başvuruları başladı haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…