• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese güvenmek

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
Arkadaşlar merhaba sizlerden akıl almak için burdayım. 2yildir dostum olarak gördüğüm eşinden ayrılmış bir bayan arkadaşım var.birlikte güldük eğlendik zor zamanlarda yanımda olmuştur.aynı şekilde bende onun ister istemez mesafeler azalıyor samimi oluyoruz.benim inişli çıkışlı bir iliskim var ama gerçekten çok seviyorum tabiki sorunlarimi üzüntülerimi bir çoğunu bu bayan arkadaşım bilmekte.bu bayan arkadaşın su sıra yeniden görüşmeye başladığı eski bir dostu var .ve bir erkek yüzünden araları açılmış ben yeni öğreniyorum .daha önce bahsi konusu açılmamıştı. Ve yeniden görüştüğü bayanla yazışmalarını okudum şok tayim.bu yeniden görüşmeye başladığı arkadaşı .zengin maddi durumu iyi olan insanları çok afedersiniz ama fake hesaplardan ekleyerek sevgili olma peşinde. Ben bunu okudum şok oldum gayri ihtiyari özel ini okuduğum için belli edemedim ve sildi. Şimdi şimdi farkediyorum sevgilimin son dönemde soy ismi vs sini özellikle soruyordu .bu arkadaşım bu yeniden görüşmeye başladığı kız arkadaşı olsun fena tamam ben sevgilime güvenelim de hiç bi erkek hayır demez ben açıkçası sevgilime de yapacaklarından eminim .ben bu kadından bir anda nasıl uzaklasabilirim .tiksindim resmen .insanlar ne kadar kötü bütün samimiyetini gösterip sizin bütün hayatınızı öğrenip sonra bu kadar korkunç olabiliyorlar bu arada bu diğer kadin evli çocuğu var ama buna rağmen ahlaksız çok afedersiniz .bir çok insanla ilişkisi olan bir kadınmış .ben arkadaşıma sen böyle bir kadınla nasilngorusursun dedim ahlak yapısı belli eski dostluk eskisi gibi samimi değiliz bir bağım yok dedi .benim.midem bulandı açıkçası yarın iki gün sonra evlensem böyle insanları evime sokmam ben zaten .bu bayan arkadaş bana çok düşkün sürekli arar sorar yazar ben ozel ini okudugumusoyleyemem nasıl yavaştan yavaştan uzaklasaykm

keşke arkadaşınızın arkadaşınızı önce tanımış olsaymışsınız arkadaşınızın kim olduğunu arkadaşı sayesinde daha önceden anlamış olur,arkadaşınızla bu kadar ileri derece de arkadaş olmaz ve şu an arkadaşlığınızı nasıl noktalayacağınızı düşünüyor olmazdınız:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Arkadaşlar karışmış biraz kafam karıştı. İlk olarak:
Başkalarının ozelini okumak ayıp bi durum.
*Senle demek ki o kadarda samimi değil, nasıl anlamadın daha önce insan bir şekilde kendini belli eder..

Sevgiline birinin fake hesaptan yazdığını artık insanların ne kadar şeref yoksunu olduğunu bir daha yazarsa o kişi şikayet edeceğini kimliğini ifşa edeceğini söyle öylesine dertleşiyormuş gibi.

Back