- 10 Eylül 2018
- 304
- 368
- 103
- Konu Sahibi AudreyPoppins
Bilmiyorum ya nereden başlasam bâzen böyle insan içini dökmek ister ya galiba ondan yazıyorum konu açmak istedim. Hayatımdaki herkese gıcığım bayadır bu böyle hep yaşadığım olumsuzluklar diyologlar kafamın içinde dönüp duruyor. Geçmişte yaşadıklarım şu anda hatırlayıp hatırlayıp gıcık oluyorum hayatımdaki herkese. Nasıl örneklendirsem bilemedim, şöyle ki ; bir arkadaşım bana yalan söylemişti konuyu kapattık geçti ama her seferinde kafamda bu dönüp duruyor. Ablam düğün alışverişimde beni yalnız bıraktı annem babam ayrı eşimin ailesi de başka şehirde eşim de başka şehirdeydi. Alışverişlerimi kendim yaptım gelinlik provalarıma yalnız gittim. Şimdi o kadar sıcak davranıyor ki ama hep bi yanım bunları düşünüyor hep hep. Kayınvalidem tüp bebek sürecimde destek olmak yerine hep bi kusur aradı hep bi moral düşürdü. Ya böyle böyle herkes hayatımdaki herkesle konuşmamda her telefonu kapattığımda böyle olmuştu böyle denmişti diyorum. Şimdi herşey çok iyi hiç kimseye bişey demeden geçti gitti zorluklarım. Ama ben bi doluyum ya nasıl boşalacağım? Bilmiyorum. Vakit ayırıp okuyupp,cevap veren olursa şimdiden çok teşekkür ediyorum.