- 3 Nisan 2014
- 36.148
- 147.349
- 798
- Konu Sahibi Cindybabes
-
Yani bazı kesimle yok şuna mecbur değilim buna mecbur değişim kahvaltı hazrlamam sabah uyanmam ister yaparm ister yapmam mecbur muyum diyor demem o ki aile anlayışı bu mudur ???
Hiçbirşey yapmam ister yaparm ister yapmam zihniyetihangi zihniyet ?
Yoo sadece meraktan sordumsizin kendi aile anlayışınız yok mu ?
diğer insanların anlayışı ile mi hayatınızı şekillendireceksiniz ?
Canı öyle istemiştir.Yani bazı kesimle yok şuna mecbur değilim buna mecbur değişim kahvaltı hazrlamam sabah uyanmam ister yaparm ister yapmam mecbur muyum diyor demem o ki aile anlayışı bu mudur ???
Hiçbirşey yapmam ister yaparm ister yapmam zihniyeti
Evet benim mesajıma cevap yazma. Çünkü dert ettiğin konu senin üzerine vazife değil. Bu o ailenin sorunu. Sen kocana kahvaltı mı hazırlamak istiyorsun, kalk hazırla. Beriki hazırlamak istemiyordur, hazırlamaz.Senin msjna cevap yazmak ile hata yaptgmi farkettim
Can sıkntisi şekerim herkesin burdanoluş amacı gibi...Canı öyle istemiştir.
Kocası sorun etmiyordur yada ediyordur.
Öyle görmüştür.
Öyle hoşuna gidiyordur.
Bla bla bla.
Sizin konuyu açma amacınız sizin gibi olmayan insanları yargılamak için yandaş bulmak gibi geldi.
Hoş elinize ne geçecekse?
Mesela kocanızla daha mı iyi olacaksınız? Yooo.
O yüzden sizi ilgilendirmeyen mevzuları boşverin
Herkesi kendin gibi sanma şekerim..Can sıkntisi şekerim herkesin burdanoluş amacı gibi...
Kadın: niye iş yapıyorum ?yemekleri yapmaya mecburmuyum ? Beni köle olarakmi aldin?çocuklara hep ben bakıyorum ? Sofrayı ben kurup kaldırıyorum ? Bütün herşey bana bakıyor ..bulaşıklar, ütüler ,çamaşır , neden ????
Erkek: Sabahtan akşama kadar çalişiyorum,gelir gider benden soruluyor ..sizin için yaşiyorum..kendim için hiçbirşey yapamıyorum..elektrik su faturalar hep benden vs...
Aramizda bu zihniyette bir sürü insanlar var..aksi şeklindede var ..
Peki nasil geçer bu hayat sizin anlayışınız nedir ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?