Herkes üstüne düşeni yaparsa hiçbir sıkıntı yaşanmaz..

Cindybabes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
13
3
1
29
Kadın: niye iş yapıyorum ?yemekleri yapmaya mecburmuyum ? Beni köle olarakmi aldin?çocuklara hep ben bakıyorum ? Sofrayı ben kurup kaldırıyorum ? Bütün herşey bana bakıyor ..bulaşıklar, ütüler ,çamaşır , neden ????
Erkek: Sabahtan akşama kadar çalişiyorum,gelir gider benden soruluyor ..sizin için yaşiyorum..kendim için hiçbirşey yapamıyorum..elektrik su faturalar hep benden vs...
Aramizda bu zihniyette bir sürü insanlar var..aksi şeklindede var ..
Peki nasil geçer bu hayat sizin anlayışınız nedir ??????

Cidden merak ediyorum içimizde çok farklı anlayışlar var o yüzden

burada kadın çalışıyor mu?
kadın çalışmıyorsa eğer yemeği yapması güzel olur yakışık alır.. (zorunda kelimesini kullanmak istemiyorum, itici geliyor)
eğer kadın çalışıyorsa, herşeyin beraber yapılması doğru olandır.. çamaşırları asamaz belki ama bulaşık makinasını boşaltabilir.. yemeğe eli yatkın değildir ama toz alabilir.. bunlarıda hayat müşterektir diye düşünerek yapması gerekiyor..

Sizin zihniyetiniz ve yaşam şekliniz nasıl?
Para getirme işi evin beyinde olursa ben de seve seve tüm diğer işleri üstlenir miyim diyorsunuz?

Hangi zihniyet? Neden şikayetçisin. Bir şey anlaşılmıyor ilk mesajından.
Yani bazı kesimle yok şuna mecbur değilim buna mecbur değişim kahvaltı hazrlamam sabah uyanmam ister yaparm ister yapmam mecbur muyum diyor demem o ki aile anlayışı bu mudur ???

sonra da kadın demiş ki "e biraz işin ucundan tutsan ne olur" .adam demiş ki "ben seni ev hanımı aldım". kadın demiş ki "bebek olunca herseyi bana bırakcan o zaman". adam da " gece uyumam lazım hem emziremem ne alaka" demiş. ne anlatıyodum ben

Hangi devirde acaba bu kadın?Kadnların çoğu çalışıyor artık.Öyle algıda ki bi adamı da tutmaz fazla yanında aklı basında bir kadın cnm.Tutmasında zaten.Erkek 1 kere dünyaya geliyor da,biz 2-3 kere gelmiyoruz.Herkesin 1 yasam hakkı var.Kendine dünyayı boşa zehir etmenin bi anlamı da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…