herkes toplansın

Carrie Carrie az daha Lafı uzatırsan ben seni havalandıracağım, biliyorum ya, ben başıma gelecekleri biliyorum, bazıları vardır ki daha konu açışından bellidir, Carrie Carrie onlardan biri:KK59:

muniş ama ben bu foruma üye olduğumdan beri sana söylüyorum dimi?
TAMAMEN GEREJSŞZ DEĞİLİM EN AZINDAN KÖTÜ ÖRNEK OLARAK GÖSTERİLEBİLİRİM

kaç sene oldu ben bıktım sölemeye sen bıkmadın banlamaya
seviyorum seni
mucxxxxxxx
:KK60:

Carrie artık yazsan diyorum, bir umut belki gerçekten yazacak birşeyleri vardır diye BDV'den taşımıyorum konunu, ah bu iyi niyetim, amaaa cildime mürekkep zerk ettim tenim mavi oldu gibi birşey çıkarsa altından elimden çekersin, herzamanki gibi:KK59:

Carrie artık yazsan diyorum, bir umut belki gerçekten yazacak birşeyleri vardır diye BDV'den taşımıyorum konunu, ah bu iyi niyetim, amaaa cildime mürekkep zerk ettim tenim mavi oldu gibi birşey çıkarsa altından elimden çekersin, herzamanki gibi:KK59:
:KK70::KK70:

ama şimdi sıkıştırıyorsun beni yaz diye
kafamı dağıttın
konsantrasyonum bozuldu
:KK42:

Valla sonra olan bize olacak
Konu disi yorum yazmissiniz diye kazenden mesaj gelirse iki elim yakandadir konu sahibi:KK66:

5 sayfayı heyecanla okudun hala açıklama yapılmamış ne iş?

X