O kadar kötü gündemler var ki şuan, eskiden bu denli gündem yine vardı belki ama sosyal medya yoktu biz duymuyorduk.En sevdiğim arkadaşımla buluştum az önce. İki aydır buluşamamıştık. Eskiden (geçen yıl kadar yakın zamanda aslında) buluştuğumuzda çok eğlenir sohbetin dibine vururduk. Saatlerce kıyafet takı vs denerdik. Artık kahve içelim kalkalım modundayız. Herkesle. Hayatımızda daha önce olmayan başka bir sorun da yok.
İnsanlarda genel bir neşesizlik keyifsizlik var. Bunu herhalde kimse inkar edemez. Ölü toprağı serpmişler sanki. Nasıl eski hayat sevincimizi kazanırız bilmiyorum. Daha önümüzde uzun bir ömür var Allah kısmet ederse. Böyle mi devam edecek diye üzülüyorum.
Çok şükür sağlıklıyım, mutlu bir evliliğim var, canımın içi yavrum var, anam babam başımdalar hâla, maddi anlamda kendimize yetiyoruz eksiğimiz yok ama yaşadığım bazı kayıplar beni öyle derinden sarstı ki, genel olarak neşeli biri olsamda kendi içimde çok hüzünlüyüm.. Geçmişi, geçmişimde değerini bilmediğim zamanları çok özlüyorum..En sevdiğim arkadaşımla buluştum az önce. İki aydır buluşamamıştık. Eskiden (geçen yıl kadar yakın zamanda aslında) buluştuğumuzda çok eğlenir sohbetin dibine vururduk. Saatlerce kıyafet takı vs denerdik. Artık kahve içelim kalkalım modundayız. Herkesle. Hayatımızda daha önce olmayan başka bir sorun da yok.
İnsanlarda genel bir neşesizlik keyifsizlik var. Bunu herhalde kimse inkar edemez. Ölü toprağı serpmişler sanki. Nasıl eski hayat sevincimizi kazanırız bilmiyorum. Daha önümüzde uzun bir ömür var Allah kısmet ederse. Böyle mi devam edecek diye üzülüyorum.
Aynen öyle bende bakmıyorum. Bakınca psikolojik olarak çok etkileniyorum. Gözümün içine bakan bi çocuk var. Kendi sağlığım içinde bakmamalıyımBen artık yapabilceğim bir şey yoksa görmemeye çalışıyorum. İzlemiyorum bakmıyorum.. Dünya düzeni böyle berbat ve ben max 80 90 yıl sonra göçüp gideceğim. Kendi içimde ve hayatımda beni mutlu edecek şeylere yöneliyorum. Genel olarak da mutluyum. Dünyanın derdi bitmez, mutluluğu yaratacak olanlar da bizleriz.
Zamanında çok hırpaladm kendimi. Çok ağladım bu dünya düzenine. Ama hayır bir evladım var psikolojimi korumak zorundayım. Gördüğünüz gibi her yerde ateş düştüğü yeri yakıyor sadece.
Sadece onlara mı üzülüyorsunuz? Gerçekten soruyorum bizim ülkemizde yaşananlara hissiniz yok muHamdolsun iyiyim ama Filistin'in lubnanin üzerine bomba yağarken eğlenmeyi kendime yakıştıramıyorum.
Kardeşlerimiz katledilirken fazla bile mutluyuz
Hangi ülkedeydiniz acaba özel değilse?Valla kanka Allah affetsin ama ben keyifliyim.tatilde Türkiyedeydim haberleri izleyince saç baş yoluyordum her akşam . Neyse geldim evime her akşam TVde sevimli hayvanlar var keyfim yerine geldi normal gayet pahalılık, vahşetler, hayvan katliamı, kadınlara şiddet, cinayetler ... kim keyifli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?