• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes kalbinin ekmeğini mi yiyor

Hayır kimse kalbinin ekmeğini yemiyor. Daha doğrusu kalbinin ekmegi terimi yanlış. Herkes farklı koşullarda farklı sağlık durumlarında geliyor. Herkesin kendine göre bir sınavı var.
Hayatta mutlu olmak istiyorsanız iyi analiz edin kendinizi, çevrenizi, koşullarınizi. Kendinizden kısıp yegenlerinize vermeniz onların size çok vefalı demesinden duyduğunuz mutluluk çok iyi kalpli olmakla değil de çok onay isteği ile alakalı. Çok okuyun,izleyin.Emin olun iş yerinde her işten kaytaran tıp akşam hakkımı yediler diye WhatsApp durum atiyor.
Buradaki konuları da başından sonuna takip etmek çok öğretici oluyor, çok zaman alıyor gerçi. Dün mesela bir kızcağız vardı eski terkettigi sevgilisi evlenmiş. Kendine göre mazeret uydurup ulaşmaya çalışıyor. Eskiyi yad edeceğim diyor. Sonra eski postlarindan öğrendik ki nisanlisi kumarbaz çıkmış, ayrılmış, kız da boslukta. Kız 7-8 sayfa boyunca kötü niyetli olduğunu kabul etmedi. Sonra üyeliği iptal edip çıktı. Eminim o kız instada post paylaşıyordur. Kötüler mutlu, iyiler yalnız diye.
Eşiniz neye göre kötü mesela?
Benim için hukuki alanda suç teşkil eden şeyler kötülüktür mesela.

"Allah herkesin gönlüne göre versin" sözünün Se.da Say.an versiyonu. Kadın, yaptığı Tv programlarında "Herkes kalbinin ekmeğini yer bacım" diyordu bir ara. İnsanlar da, onun lafını atasözü yapmaya çalışıyorlar sanırım.
Çok itici bir tabir.

Kalbimiz fakir olabilir 🙂 yada Allah belkıde çok koşturmaman fedakarlık yapmaman gerektıgı konusunda uyarıcı mesaj verıyor sen ıletısıni görmüyor olabilirsin imtihanın bu yönde seyredıyor birazda kendın için, yaşa belkı birşeyler degısır

İş yerinde bir kız var. Kötülüğü dokunmadığı kimse kalmadı. Resmen ekmeğimizle dahi oynadı. İftira attığı oluyor.geceleri yatarken acaba yarın kime ne kötülük yapsam diye düşündüğüne eminim. Ama sağ ayağını atarken bişey istiyor sol ayağını atmadan Allah veriyor ben anlamadım bu işten.
Sizin konunuza gelirsek iyi niyet değil sizinki.demek ki Burçla alakalı imiş. Eşimde yengeç burcu nasıl bu kadar akılsız olabiliyor şaşıyorum. Eşim ölse kardeşi abi bir bardak su vereyim demez. Hiç bir dar gününde yanında olmadı. Hiç bir ihtiyacında aramaz ama işi olsun menfaati olsun arar eşim de koşar. Bu karakteri yüzünden boşanmayı bile düşündüm o kadar.

kendini yok sayıyorsun fazla fedakarlık kişinin kendi kul hakkına girmesidir. sen kendi kul hakkına giriyorsun bence hayır demeyeli öğrenmelisin.

Back