- 23 Ocak 2016
- 32.940
- 49.337
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle olmasını ümit ediyoruz ama malesef genelde öyle olmuyor.Slm kızlar gerçekten artık çok bunaldım özellikle bu son dönemde,iyiye ve iyiliğe olan inancımı kaybettim gerçekten herkes kalbinin ekmeğini mi yiyor 2 çocuğum var birini sabah servise diğerini anneme bırakıyorum otobüslerle,işte işimi hakkıyla yapmaya çalışıyorum asla kaytarmam övmek için söylemiyorum kendi yapım bu,Kocamla deseniz annesiz büyümüş ne olacak gelinliğimi ben alayım aman düzgün işi olmasın değer versin yeter bi yuvası olsun azıcık aşım kaygısız başım yeter ki mutlu olalım diye evlendim ama yok o da kötü çıktı,Ailemden kimin derdi varsa ilk ben koşarım kendimden çok onları düşünürüm kendime bi şey almam ilk onlara alırım,evli kardeşler yeğenlerim için de geçerli kendileri söylerler çok vefalı olduğumu..geçen sene telefonum çalındı bu sene dolandırıldım eminim ki bu haram yiyenler benden başkalarından çaldıklarını çatur çutur yiyorlardır ve asla boğazlarına dizilmiyordur işleri falan rast gidiyordur,neden böyle neyi yanlış yapıyorum çok doldum artık,Kalbimin ekmeğini mi yiyorum kötü kalpliyim de farkında mı değilim yoksa herkes kalbinin ekmeğini yer uydurma bi söz mü
Slm kızlar gerçekten artık çok bunaldım özellikle bu son dönemde,iyiye ve iyiliğe olan inancımı kaybettim gerçekten herkes kalbinin ekmeğini mi yiyor 2 çocuğum var birini sabah servise diğerini anneme bırakıyorum otobüslerle,işte işimi hakkıyla yapmaya çalışıyorum asla kaytarmam övmek için söylemiyorum kendi yapım bu,Kocamla deseniz annesiz büyümüş ne olacak gelinliğimi ben alayım aman düzgün işi olmasın değer versin yeter bi yuvası olsun azıcık aşım kaygısız başım yeter ki mutlu olalım diye evlendim ama yok o da kötü çıktı,Ailemden kimin derdi varsa ilk ben koşarım kendimden çok onları düşünürüm kendime bi şey almam ilk onlara alırım,evli kardeşler yeğenlerim için de geçerli kendileri söylerler çok vefalı olduğumu..geçen sene telefonum çalındı bu sene dolandırıldım eminim ki bu haram yiyenler benden başkalarından çaldıklarını çatur çutur yiyorlardır ve asla boğazlarına dizilmiyordur işleri falan rast gidiyordur,neden böyle neyi yanlış yapıyorum çok doldum artık,Kalbimin ekmeğini mi yiyorum kötü kalpliyim de farkında mı değilim yoksa herkes kalbinin ekmeğini yer uydurma bi söz mü
Açıkçası benim gönlümü kıran kim olduysa bir şekilde kulağıma geliyor yaşadığı şeyler. Cidden bazıları hak ettiğini yaşıyor. Ben ilahi adalete inanırım.
Sizin durumunuza gelince siz bu hayatta kendiniz için hiçbir şey yapmamışsınız. Kendi değerinizi kendiniz düşürmüşsünüz. Düzgün işi olmayan biriyle niye evlenirsiniz acıyıp? İşte zamanında gereksiz merhamet gösterdiğiniz kişiler şimdi size acımaz. Hayat böyledir. Ben de bunu geç tecrübe ettim maalesef. Hayat sizin, gidişatı değiştirmek de elinizde. Gerekene gereken değeri vermekle başlayabilirsiniz.
Bence uydurma bir söz.Dunya adaletli bir yer değil.Dudunsenize zamanında gelip ,gecekondu yapıp kendilerine tapu verilenler şimdi milyoner.Bir sürü saçma sapan söz var bu şekilde.Slm kızlar gerçekten artık çok bunaldım özellikle bu son dönemde,iyiye ve iyiliğe olan inancımı kaybettim gerçekten herkes kalbinin ekmeğini mi yiyor 2 çocuğum var birini sabah servise diğerini anneme bırakıyorum otobüslerle,işte işimi hakkıyla yapmaya çalışıyorum asla kaytarmam övmek için söylemiyorum kendi yapım bu,Kocamla deseniz annesiz büyümüş ne olacak gelinliğimi ben alayım aman düzgün işi olmasın değer versin yeter bi yuvası olsun azıcık aşım kaygısız başım yeter ki mutlu olalım diye evlendim ama yok o da kötü çıktı,Ailemden kimin derdi varsa ilk ben koşarım kendimden çok onları düşünürüm kendime bi şey almam ilk onlara alırım,evli kardeşler yeğenlerim için de geçerli kendileri söylerler çok vefalı olduğumu..geçen sene telefonum çalındı bu sene dolandırıldım eminim ki bu haram yiyenler benden başkalarından çaldıklarını çatur çutur yiyorlardır ve asla boğazlarına dizilmiyordur işleri falan rast gidiyordur,neden böyle neyi yanlış yapıyorum çok doldum artık,Kalbimin ekmeğini mi yiyorum kötü kalpliyim de farkında mı değilim yoksa herkes kalbinin ekmeğini yer uydurma bi söz mü
Saf değilsiniz. Kendiniz ve ailenizi düşünmeyen birisiniz. Elbette abinize yardım edin. Ama kalkıp da tüm mevlayı neden karşılıyorsunuz. Kardeşiniz gibi neden olamıyorsunuz?ya mesela abim zor bi döneminde maddi destek istedi kardeşim ile benden abimin iyi niyetinden şüphem yok gerçekten ihtiyacı vardı kardeşim ben veremem dedi onun vermesi ile en azından paylaşmış olacağımız mevlayı ben nakit avans falan çekip tamamını kendim verdim işleri görürsün üzülmesin diye kardeşim direk bende yok diyebildi ama ben kendi payıma düşeni vereyim diğerini artık başkalarından bulun bile diyemedim üzülmesinler diye tamamını versim bu bi örnek en basitinden bilmiyorum saf mıyım salak mıyım
Gerçekten o kadar haklısınız ki. Sürekli neden benim başıma geliyor oysa iyi bi insandım vs sözleri hem kendine hem çevreye zorluk ki. Önce kendi hakkını kendi vermiyor sonra herkes kalbinin ekmeğini yer mi diye soruyor. Yahu önce sen kendi hakkını ver sonra bir bak karma yaşanıyor mı yaşanmıyor mu.Ayy bu miy miy haller beni inanılmaz sıktı gerçekten. Kalbin ekmeği falan yok, karşılığında bir şey bekliyorsanız yapmayın. Başınıza kötü bir şey gelmesin istiyorsanız olabildiğince dikkatli olun, başkasına yardim edip karşılığını alamıyorsanız etmeyin. İyi insan olsun gerisi önemli değil diye işsiz güçsüz çulsuz beceriksiz insanlarla evlenmeyin. Bu nedir ya aaa
bilmiyorum saf salak bi yanım var tipik yengeç burcuyum kendimden çok başkalarını düşünürüm
Er ya da geç herkes bisekilde ettiğini bulur , kimsenin ahı kimsede kalmaz. Ama önce kendinize değer verin , gerektiği yerde hayır diyebilin ki insanlar da size ancak o zaman değer verirler yoksa daha çok başınız ağrırSlm kızlar gerçekten artık çok bunaldım özellikle bu son dönemde,iyiye ve iyiliğe olan inancımı kaybettim gerçekten herkes kalbinin ekmeğini mi yiyor 2 çocuğum var birini sabah servise diğerini anneme bırakıyorum otobüslerle,işte işimi hakkıyla yapmaya çalışıyorum asla kaytarmam övmek için söylemiyorum kendi yapım bu,Kocamla deseniz annesiz büyümüş ne olacak gelinliğimi ben alayım aman düzgün işi olmasın değer versin yeter bi yuvası olsun azıcık aşım kaygısız başım yeter ki mutlu olalım diye evlendim ama yok o da kötü çıktı,Ailemden kimin derdi varsa ilk ben koşarım kendimden çok onları düşünürüm kendime bi şey almam ilk onlara alırım,evli kardeşler yeğenlerim için de geçerli kendileri söylerler çok vefalı olduğumu..geçen sene telefonum çalındı bu sene dolandırıldım eminim ki bu haram yiyenler benden başkalarından çaldıklarını çatur çutur yiyorlardır ve asla boğazlarına dizilmiyordur işleri falan rast gidiyordur,neden böyle neyi yanlış yapıyorum çok doldum artık,Kalbimin ekmeğini mi yiyorum kötü kalpliyim de farkında mı değilim yoksa herkes kalbinin ekmeğini yer uydurma bi söz mü
Ay benim de midem bulanıyor. Sanki böyle ekmeğe kalp sürüyorlar vıcık vıcık gibi bisi canlanıyor gözümdebaşlıktaki cümleyi aşırı itici buluyorum. bu kadar içi boş cümle olamaz
Kalbinin ekmeği ne demek