• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes ieriye gz atmal!

levestoriy21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
232
0
0
37
İstanbul
merhaba arkadaşlar diğer üyeliğimi iptal ettirmişim yanlışlıkla bana ulaşmak isteyn olursa artık bu nickimden ulaşabilirler.
eski nickim levestoriydi

kızlar 2 hafta önce 0.3 aylık bebek kıyafeti 3 yaşındaki kızım için kıyafet ayakkabı oyunca vs.ve bebek bezi 38 beden bayan kıyafeti yardımı ile ilgiliydi mesajım içeriği yazmamışım kusura bakmayın.okuyanınız başlıktan hatırlar zaten sevgiler

canım senin üye adn değişmemiş resmen üyeliğin silinmiş. artık deşifre olduğuna göre buda silinecek

canım senin üye adn değişmemiş resmen üyeliğin silinmiş. artık deşifre olduğuna göre buda silinecek

canım kazenden özellikle ben rica etmiştim şifre değiştirme yerini bilmiyordum ufak bi yanlış anlaşılma sonucu üyeliğimi silmişler tekrar üye olunuz diye mail attı silinme olmuycak yania.s.

cnm benim 3 yaşında oğlum var sadece bedenimde sana uymuyor elimden gelse yardımcı olmak isterdim kızının tedavisi için ikinci el topiği açmışsın gerçektende ihtiyacın var sanırım durumuna çok üzüldüm.umarım buradaki arkadaşlar senin ve kızların için ellerinden gelen herşeyi yapacaklardır...duyarsız bir millet değiliz biz.düşenin elinden tutarız...dimi arkadaşlar

Back