Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 2 hafta önce 0.3 aylık bebek kıyafeti 3 yaşındaki kızım için kıyafet ayakkabı oyunca vs.ve bebek bezi 38 beden bayan kıyafeti yardımı ile ilgiliydi mesajım içeriği yazmamışım kusura bakmayın.okuyanınız başlıktan hatırlar zaten sevgiler
canım kazenden özellikle ben rica etmiştim şifre değiştirme yerini bilmiyordum ufak bi yanlış anlaşılma sonucu üyeliğimi silmişler tekrar üye olunuz diye mail attı silinme olmuycak yania.s.
cnm benim 3 yaşında oğlum var sadece bedenimde sana uymuyor elimden gelse yardımcı olmak isterdim kızının tedavisi için ikinci el topiği açmışsın gerçektende ihtiyacın var sanırım durumuna çok üzüldüm.umarım buradaki arkadaşlar senin ve kızların için ellerinden gelen herşeyi yapacaklardır...duyarsız bir millet değiliz biz.düşenin elinden tutarız...dimi arkadaşlar