- 27 Haziran 2022
- 141
- 164
- 28
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Benim için sorun yok canım nasıl isterseniz öyle yapalım
21 İnşirah olarak devam edelim o zaman canımben bu aralar yoğun olduğum için 21 tane okurken zorlanıyorum, kendim ekstra 7 duha okuduğum için böyle demiştim. O zaman kusura bakmayın ben bu okumaya katılamayacağım
Okuyacam bugun ama ne için okuyacağız bilincinde olalım
7 duha 7 inşirah da olur
Okudum İnşirah suresini Allah kabul etsinOkuyacam bugun ama ne için okuyacağız bilincinde olalım
Okumustum canım ama dun siteye giremedim yazamadım o yuzden allah kabul etsinDil-i bitab yani benim için gönül ferahlığı manevî şifa hayırlı niyetlerim için 21 İnşirah suresi okuyoruz. Bildirim için son vakit 17 Mart 24.00
Hepinizden Allah razı olsun kardeşlerim.Agziniza yüreğinize sağlık
21 İnşirah suresi okuma Listemiz
1) @Zeynoyi
2) @rainyy
3) @blueandblue
4) @ezom78
5) T teachermeacher
6)dreamy07
7)Oriana
8) Dil-i bitab
İki gün üst üste mazeretsiz bildirim yapmayan listeden çıkarılır
Katılmak isteyenler için bir sonraki listemiz 18 Mart' ta açılacak
Adetli olanlar temizlenince ya da öncesinden okuyup bildirim yapabilir.
Bir sonrakı listeye katılayım ınsallah ben canım onumuzdeki 2 hafta iş yerı ıle ılgılı yogunlugum olacak
manevi şifa şifa gönül ferahlığı hayırlı niyetleri için okuyoruzOkuyacam bugun ama ne için okuyacağız bilincinde olalım
tamam canım Allah razı olsunOkumustum canım ama dun siteye giremedim yazamadım o yuzden allah kabul etsin
canım bugün senin için okunuyor katiliyorsun değil mi 21 İnşirah suresiben bu aralar yoğun olduğum için 21 tane okurken zorlanıyorum, kendim ekstra 7 duha okuduğum için böyle demiştim. O zaman kusura bakmayın ben bu okumaya katılamayacağım
canım bugün senin için okunuyor katiliyorsun değil mi 21 İnşirah suresi
Ben regl oldum ama yinede okunabilirmiki hastayken yarinda okuma olursa
yok canım Adetli iken kuranı Kerim okunmaz.Adetin bitince okursun kalan 4 kişiyeBen regl oldum ama yinede okunabilirmiki hastayken yarinda okuma olursa