- Konu Sahibi Dil-i bitab
Okudum rabbim kabul etsin inşaallahOriana için okuyanlar
Dil-i bitab
Oriana
B blueandblue
R rainyy
dreamy07
Z Zeynoyi
bildirim beklenenler
T teachermeacher
E ezom78
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum rabbim kabul etsin inşaallahOriana için okuyanlar
Dil-i bitab
Oriana
B blueandblue
R rainyy
dreamy07
Z Zeynoyi
bildirim beklenenler
T teachermeacher
E ezom78
Amin amin ecmain dilediğiniz zaman tekrar katılabilirsin kardeşimDil-i bitab canım senin yarınki niyetinede okudum. Allah kabul etsin.
Ben bi sonraki okumaya katılamıyacağım maalesef. Rabbim burda okuduğumuz inşirahların yüzüsuyu hürmetine şu 3 aylar hürmetine kalplerimze serinlik ferahlık versin. Hepimizi içinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtarsın. Dualarımızı kabul etsin amin amin amin ecmain.
Allah razı olsun kardeşim ağzına yüreğine sağlıkBenide listeden çıkartabilirsiniz arkadaşım.Allah razı olsun cümlesinden okuduk okudum bir başka seferde buluşmak dileğiyle
tabiki yarın başlayacak yeni liste etiket yaparım siziMerhaba bende katilmak istiyorum okuyabilirmiyim
Okudum canim. Allah Kabul etsinDil-i bitab yani benim için gönül ferahlığı manevî şifa hayırlı niyetlerim için 21 İnşirah suresi okuyoruz. Bildirim için son vakit 17 Mart 24.00
Hepinizden Allah razı olsun kardeşlerim.Agziniza yüreğinize sağlık
21 İnşirah suresi okuma Listemiz
1) Z Zeynoyi
2) R rainyy
3) @blueandblue
4) E ezom78
5) T teachermeacher
6) dreamy07
7) Oriana
8) Dil-i bitab
İki gün üst üste mazeretsiz bildirim yapmayan listeden çıkarılır
Katılmak isteyenler için bir sonraki listemiz 18 Mart' ta açılacak
Adetli olanlar temizlenince ya da öncesinden okuyup bildirim yapabilir.
Tamam teşekkür ederimtabiki yarın başlayacak yeni liste etiket yaparım sizi
Merhaba, bir sonraki okumada her gün 7 inşirah 7 duha okusak nasıl olur acaba
bence 21 İnşirah olarak başladık öyle devam edelim yeni katılan arkadaşlar da ona göre katılıyorMerhaba, bir sonraki okumada her gün 7 inşirah 7 duha okusak nasıl olur acaba