- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.515
- 128
- 28
İnsan gibi cevap vermek vardı ama denemedinİlk saldiran ben olmadım ama , karşı taraf alaylı konuşunca onların üslubunca cevap verdim bende.
Güler yüzlü olmak da suç oldu şimdisenin bakış acinla sende de de durum tersi olduğu için mi bu kadar güleç sin
Sen evlilik niyetiyle görüşürken umarım karşındaki adam hayallerinde başka niyetlerle bakmiyodur ya djdjEvlilik niyeti ile bakmak görüşmek farklı , göz zinası farklı bir şey. Lütfen biraz birşeyler öğrenin İslamiyet'e dair.Hangi birini düzelteyim yazdiklariniza şaşırdım.
İlk yazan o, dikkat edin.Gercekten adil yaklasacaksaniz aynı tepki yi o kişiye de gösterin.Ben cevap verdimSen yürek falan mı yedin bacım hayırdır daha yeni üye olup buradaki herkese posta koyuyosun ?
Hayır senin için öyleymiş bunu öğrendim.Her neyse bu konuyu çok uzatmayalım.Yorum istemiyorum sizden.Güler yüzlü olmak da suç oldu şimdiya sen iyi misin senin dediğin gibiyse eğer merak etme evlenince rahatlarsın neyi ima ettiğini biliyorum. Seks yapınca rahatlamak ve güler yüzlü olmak oluyrı demek ki senin için
AminnnKız beni güldürdünAllah’ta seni güldürsün
Biliyorum. Erkeklerin peşinden koşanlara da sunulmuyor gördüğüm kadarıyla. İster beğen ister beğenme resmen kısmet meselesi, talihli olan doğru zamanda doğru yerde bulunurYoo isteyen dua eder isteyen olumlama yapar. Ama ikisinde de oturup beklerseniz çok beklersiniz. Çaba sarfetmeden bir şey elde edilmez. Her konuda böyledir bu. İster eş isteyin, ister iş isteyin, ister başka bişey oturup bekleyene altın tepside sunulmuyor.
Ben en başından beri yazılanları okudum ve öyle yorum yapıyorum zaten üslubune dikkat etmen gerekiyor 29 yaşında biri olarak burda sen kimseyi dinle yok Arapmısın demekle yargılayamazsınİlk yazan o, dikkat edin.Gercekten adil yaklasacaksaniz aynı tepki yi o kişiye de gösterin.Ben cevap verdim
Hadi yine ucuz kurtuldunuzKızzzz tövbeee böyle elti istememlaflara bak
AynenHadi yine ucuz kurtuldunuz
Kinaye yapmıştım zatenDua edilmeyeceğini kim söyledi?
Gayette edilir.
Burada dini konu tartışmak istemiyorum
İşte böyleleri din açısından yargılarlar insanı sen takmaAminnngerçi ateistmişim ama
Yargilamadim ki ırkçı olmadığımı söyledim.O da bel altı cümleler yazdiBen en başından beri yazılanları okudum ve öyle yorum yapıyorum zaten üslubune dikkat etmen gerekiyor 29 yaşında biri olarak burda sen kimseyi dinle yok Arapmısın demekle yargılayamazsın
Sen yazdıklarını baştan bir daha okuYargilamadim ki ırkçı olmadığımı söyledim.O da bel altı cümleler yazdi
Okudum , dediğim gibi.Sizde okuyun karşı taraf başlattı.Sen yazdıklarını baştan bir daha oku
Aynen. dua eden de mesajını yolluyor zaten, keriz gibi silkelenmenin manası yokshsdhfdhdfh inançlı birinin dua edip ellerini Allaha açmasını anlarım ama şu enerji menerji işleri tamamen saçmalık yahuuuu. Dinle pek aram yok, ama inançlı insanları %100 anlıyorum bu konuda amma velakin evrene mesaj falan atmanın gerçekten hiçbir mantığı yok. Cool görünücem diye saçmalayan beyaz yakalı miti sadece, o da son 10 yılda ortaya çıktı. Dua niye edilmesin ayrıca, bizim ülkede yaşayan tüm Müslümanlara verilen bu şahane akılın var mı bir dayanağı?
Vallahi yıldırdılar artık. Hem Arap mısın diyor hem ateist misin diyor. Neymişim ben yaaa.
Saygısızca üslupla konuşmalar. Ben de bıktım bu üslup ve ayrıştırmadan.
Sinirliydim valla bende çok güldümKız beni güldürdünAllah’ta seni güldürsün
Halen devam ediyorsunOkudum , dediğim gibi.Sizde okuyun karşı taraf başlattı.
Arada gülmekte lazımSinirliydim valla bende çok güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?