Herkes evlenirken hala evlenememek yaş 29 ? Okuyun lütfen??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
senin bakış acinla sende de de durum tersi olduğu için mi bu kadar güleç sin
Güler yüzlü olmak da suç oldu şimdi ya sen iyi misin senin dediğin gibiyse eğer merak etme evlenince rahatlarsın neyi ima ettiğini biliyorum. Seks yapınca rahatlamak ve güler yüzlü olmak oluyrı demek ki senin için

Evlilik niyeti ile bakmak görüşmek farklı , göz zinası farklı bir şey. Lütfen biraz birşeyler öğrenin İslamiyet'e dair.Hangi birini düzelteyim yazdiklariniza şaşırdım.
Sen evlilik niyetiyle görüşürken umarım karşındaki adam hayallerinde başka niyetlerle bakmiyodur ya djdj

Hayır senin için öyleymiş bunu öğrendim.Her neyse bu konuyu çok uzatmayalım.Yorum istemiyorum sizden.

Biliyorum. Erkeklerin peşinden koşanlara da sunulmuyor gördüğüm kadarıyla. İster beğen ister beğenme resmen kısmet meselesi, talihli olan doğru zamanda doğru yerde bulunur

İlk yazan o, dikkat edin.Gercekten adil yaklasacaksaniz aynı tepki yi o kişiye de gösterin.Ben cevap verdim
Ben en başından beri yazılanları okudum ve öyle yorum yapıyorum zaten üslubune dikkat etmen gerekiyor 29 yaşında biri olarak burda sen kimseyi dinle yok Arapmısın demekle yargılayamazsın

Normal şartlarda yaşınız geç değil ancak görücü usülü, seveceğiniz biri olmalı, artı ek kriterler eklenince bulunduğunuz muhafazakar çevre için çok yaşlısınız ve çok zor. Bence ‘harama bulaşmadan’ kendiniz denk gelebilirsiniz yine eğer hayata karışırsanız. Bilmiyorum mümkün mü bakış açınıza göre.

Ben harama biraz bulaşarak buldum açıkçası. Erkenden kapattım

Ben en başından beri yazılanları okudum ve öyle yorum yapıyorum zaten üslubune dikkat etmen gerekiyor 29 yaşında biri olarak burda sen kimseyi dinle yok Arapmısın demekle yargılayamazsın
Yargilamadim ki ırkçı olmadığımı söyledim.O da bel altı cümleler yazdi

Aynen. dua eden de mesajını yolluyor zaten, keriz gibi silkelenmenin manası yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…