Devamlı ağlıyorum etrafimda evlileri görünce , çok mutlu hepsi.
EvetForumda yenisiniz galiba.
Bi ara bende çok takmıştım evliliğe çevre baskısından hep bunlar evliyim simdi diyorum keşke 30 33 me kadar bekleseydimMerhaba yıllardır evlenmek için etmediğim dua kalmadı. Etrafımda herkes evlendi çoluk çocuğa karisti.30 yaşıma gireceğim kimse yok hayatımda.Evlenmek istiyorum yıllardır olmadı bir türlü bir sürü kişi ile görüştüm.Ruhum çok yoruldu. Devamlı ağlıyorum etrafimda evlileri görünce , çok mutlu hepsi. Çok özeniyorum elimde değil. Yıllardır yalvarıyorum Allah a psikolojim bozuldu artik.Kendi yuvamı kuramadim bir türlü.Birileri ile tanıştıran da yok. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok dua ettim ediyorum.Yazmak istedim buraya ?
32 yaşında ben de bu durumdayım ama elden bişey gelmiyorMerhaba yıllardır evlenmek için etmediğim dua kalmadı. Etrafımda herkes evlendi çoluk çocuğa karisti.30 yaşıma gireceğim kimse yok hayatımda.Evlenmek istiyorum yıllardır olmadı bir türlü bir sürü kişi ile görüştüm.Ruhum çok yoruldu. Devamlı ağlıyorum etrafimda evlileri görünce , çok mutlu hepsi. Çok özeniyorum elimde değil. Yıllardır yalvarıyorum Allah a psikolojim bozuldu artik.Kendi yuvamı kuramadim bir türlü.Birileri ile tanıştıran da yok. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok dua ettim ediyorum.Yazmak istedim buraya ?
Kıııız arkadaşlarım 35 inde daha evlenmeye karar veremediler seni görseler yolarlarMerhaba yıllardır evlenmek için etmediğim dua kalmadı. Etrafımda herkes evlendi çoluk çocuğa karisti.30 yaşıma gireceğim kimse yok hayatımda.Evlenmek istiyorum yıllardır olmadı bir türlü bir sürü kişi ile görüştüm.Ruhum çok yoruldu. Devamlı ağlıyorum etrafimda evlileri görünce , çok mutlu hepsi. Çok özeniyorum elimde değil. Yıllardır yalvarıyorum Allah a psikolojim bozuldu artik.Kendi yuvamı kuramadim bir türlü.Birileri ile tanıştıran da yok. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok dua ettim ediyorum.Yazmak istedim buraya ?
Benim iş arkdaşlarım hep 31-32de evlendiler artık zaten normali bu oldu. Böyle davranırsanız hanzonun tekine düşer 30da evlenir 35te boşanırsınız sad story olmasın. Evlilik odaklı olmayın başka şeylerle uğraşın ortamlara girin çalışmıyorsanız çalışın seyehat edin illa birileri çıkar karşınıza ama ilk önce algı değişmeli. Evlilik meraklısı olmayın bu kadar böyle olanlar için hata kaçınılmaz. Hayatımda hiç evlenmek istemedim hep erkeklerin olumsuz kısımlarını gördüm layık görmedim 30dan önce asla dedim ve çeyiz pembik gelinlere özenenleri hiçç anlamadım eleştirdim ve asla asla derken 24 yaşında evlendim tüm meraklısı arkadaşlarım benden sonra evlendiMerhaba yıllardır evlenmek için etmediğim dua kalmadı. Etrafımda herkes evlendi çoluk çocuğa karisti.30 yaşıma gireceğim kimse yok hayatımda.Evlenmek istiyorum yıllardır olmadı bir türlü bir sürü kişi ile görüştüm.Ruhum çok yoruldu. Devamlı ağlıyorum etrafimda evlileri görünce , çok mutlu hepsi. Çok özeniyorum elimde değil. Yıllardır yalvarıyorum Allah a psikolojim bozuldu artik.Kendi yuvamı kuramadim bir türlü.Birileri ile tanıştıran da yok. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok dua ettim ediyorum.Yazmak istedim buraya ?
Düşününce olan birşey değil evlilik maalesefBende 29 yaşındayim evlenmek çok mu önemli bişey ? Düşünmüyorum da 31 e kadar
Ama birseylerde yaşında güzel yuva kurmak anne olmak. Herkes genç anne olurken ben yaşlı anne olmak istemiyorum.Duygusal olarak sevilmek istiyorumBenim iş arkdaşlarım hep 31-32de evlendiler artık zaten normali bu oldu. Böyle davranırsanız hanzonun tekine düşer 30da evlenir 35te boşanırsınız sad story olmasın. Evlilik odaklı olmayın başka şeylerle uğraşın ortamlara girin çalışmıyorsanız çalışın seyehat edin illa birileri çıkar karşınıza ama ilk önce algı değişmeli. Evlilik meraklısı olmayın bu kadar böyle olanlar için hata kaçınılmaz. Hayatımda hiç evlenmek istemedim hep erkeklerin olumsuz kısımlarını gördüm layık görmedim 30dan önce asla dedim ve çeyiz pembik gelinlere özenenleri hiçç anlamadım eleştirdim ve asla asla derken 24 yaşında evlendim tüm meraklısı arkadaşlarım benden sonra evlendiyani bu kadar istedikçe bence olmuyor ben hiç istemedim hatta eşimle bi dönem beraber yaşadık beni evlenmeye zor ikna etti iyikide etmiş orası ayrı
Dua edip bekliyorum muhafazakar biriyim.Sevgilis vs bana uygun değil.Gorucu usulü tanışıp sevmek istiyorumDua etmek dışında ne yapıyorsunuz peki?
E daha çok beklersiniz o zamanDua edip bekliyorum muhafazakar biriyim.Sevgilis vs bana uygun değil.Gorucu usulü tanışıp sevmek istiyorum
Sevgili olmadan evlenilmiyor mu ?Öncesinde harama mi bulasmak lazimE daha çok beklersiniz o zaman
Canım o kadar istiyosan bence iş ortam durumlarını değiştir yani harekete geç evin içindede kimse bulmazki seni internetten olabilir ama ondada kimin ne çıkacağı belli olmuyorAma birseylerde yaşında güzel yuva kurmak anne olmak. Herkes genç anne olurken ben yaşlı anne olmak istemiyorum.Duygusal olarak sevilmek istiyorum
Yok internetten kim çıktıysa pos çıktı.Daha internet ten istemiyorum her defasında pişman oldum. Sosyal biriyim ama öyle bayanlarla Erkeklerin bulunduğu ortamlaea girmiyorum, muhafazakar imCanım o kadar istiyosan bence iş ortam durumlarını değiştir yani harekete geç evin içindede kimse bulmazki seni internetten olabilir ama ondada kimin ne çıkacağı belli olmuyor
Erkeklerle nasıl tanışmayı planlıyorsunuz peki? Evlilik bir kadınla bir erkek arasında yapılıyor ya hani, iletişim kurmadan nasıl tanışacaksınız?Yok internetten kim çıktıysa pos çıktı.Daha internet ten istemiyorum her defasında pişman oldum. Sosyal biriyim ama öyle bayanlarla Erkeklerin bulunduğu ortamlaea girmiyorum, muhafazakar im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?