Herkes ederi kadar degilmidir???

Serwel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
1.288
157
Sanırım anlatamadim...ben kimseye mecburlar yaparlar demiyorum sadece bize bu tarihe uygundu demelerini beklerdim..ozaman ben onlara hak verirdim benim kizginligim eşime bukadar kendini uzmesine. 1 hafta okula gitmesin demissinizya yurt disinda gitmedigi 1 gunun bile hesabini sorarlar...sosyala polislige bildirip aileyi sorumsuzlukla hitap ederler...oyle turkiyedeki gibi sistem degil....madem aileydik biz bir kere bile şu tarihe ayarlayin demedik hep kendileri dediler size göre ayarlicaz madem o tarihte olmadı oglum islerimiz vardı o tarihte olmadı bizde hak verip ona göre birseyler yapmaya calisirdik...tarihi bile baskalarindan duyduk...ve ben sonuna kadar hakli oldugumu biliyorum ki esimde sen haklisin diyor ama kalbinin bir tarafi orda olmak istiyor...

Son düzenleme:
Haksızsın... Kimse düğün tarihini size göre ayarlamak zorunda değil... Kaldıki oğlunda ilk bir hafta okula gitmeyiversin zaten ilk hafta ders falan işlenmiyor.. İnatlaşmakla o bahsettiğin değeri hiçbir zaman göremezsin... Ayrıca Abim düğünüme gelmese konuşmazdım onunla... Eşin de üzülür kardeşinin düğününe katılamazsa... Bu eşinle senin aranı da bozar...

Ahh ahh sonuna kadar haklisin canım benım kvdede dugunumuzu kızına göre ayarladi ne bana nede aileme sordu kizi gelmeden yapmadi düğünü kızının gelmeside belli degildi daha kzim gelmeden yapmam seneye kalir diye zilgiti basmisti..
yerinde olsam giderim ama düğündn öncede dönerim eşinde madem cok istiyo kalsin kardesinin dugunune tatili niye zehir ediyorsunki

Sorun çıkacak gibi ,düğüne kalmazsaniz ,gelinimizde uzatti izini bü sürü ceza ödedi okula polisler havaalanında resmini çekmiştir çocugun ,okul zamanı olduğu içiñ
söyledim ama dinlemedi birsey olmaz dedi naneyi gördü ...............benim eski aklım olsa giderdim ...........Şimdiki aklıma gitmezdim

Aslında çoğu kez yaşadığımız stres düşüncelerimizden kaynaklanıyor.
Olaylara farklı anlamlar yükleyerek hayatımızı karartıyoruz.
Düşünce yapımızı değiştirmeden huzuru yakalamak imkansız gibi.
Düğüne kalsan da, kalmasan da stres yapacaksın. Tatilden vazgeçsen de stres yakanı bırakmayacak.
Herkesin bizim gibi düşünmesini bekleyemeyiz.
Üstelik yanlışı yanlışla düzeltmeye çalışmak da daha büyük yanlışları doğurur.
Kendini iyi hissedeceğin kararı almanı ve detaylara takılmamanı tavsiye ederim acizane.

Niye düğün tarihini size göre ayarlasinlar yahu siz mi nikah tazeliyceksiniz ? Durumlari ayarlayabilirseniz katilirsiniz. Siz olmadan dugun olmuyor mu sanki.Siz o dügünün davetlisisiniz. Ister gidersiniz ister gitmezsiniz. Eşinizde haklı olarak gitmek istiyor kardeşinin düğününe. Ne gibi bi anormallik olabilir bunda ?

Ne kadar çok abartmışsınız, okurken ben bayıldım. İnsanlar koca düğün yapıyorlar. Gelini, damadı, gelinin ailesi, bılmemnesi size uyum sağlamak zorunda değil. Herkese uyan gün ayrı. Düğün tarihi alınmasına tek faktor siz değilsiniz. Zira, dünya sizin etrafınızda dönmüyor. En fazla sizin Tr'de olmanıza yakın tarih alabilmişler. 1 hafta önce, bir hafta sonra. Onlara bu uymuş yani. İşinize gelmediyse onların suçu değil. İşi verilen değere, oyunun kuralına bağlayarak bayağı arabeskleştirip büyütmüşsünüz. Bu kadar hırs iyi değil. Bu kadar sinirleneceğinze 1 hafta daha kalıverin, veya çocuğunuzla dönün, kocanız katılsın. Niye çözüm odaklı olmak yerine böyle ufacık meselelerden kavga çıkarırsınız anlamam.

Peki burda gelinle damadın suçu ne kv kızıp onlarıda kırmış olacaksınız en mutlu günümde kardeşim yanımda olmayacaksa napıyım ben öyle düğünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…