Herkes doğurur ama anne olamaz.

beautenova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
148
0
Arkadaşlar bundan 10 sene evvel bir evlilik yaptım. Annem denilen şahıs 22 bine bir ev almak istedi. Emekli olmuştu ve 10 bin lira vardı tam 9 sene evvel. Bende de birikimlerinden 8 bin liram vardı verdim. Neticede sayemde evini aldı. Geri para ödemesi için gittiğimde olmadık hakaretleri duydum, neyse dedim öder sustum!...2. evini almak istedi eşim denilen saf gitmiş buna bankada kefil olmuş haberim yok! onuda dolaylı olarak öğrendim yine birşey demedim...Kız kardeşim var benden 1 yaş ufak onu hiç anlatmayım kısa keseyim, evli bir adamdan çocuk dünya ya getirdi, durumları perişan falan yardımda ettim hemde çok fazla...Derken annem ve eşim gitmişler 3+1 bir evin az dan z ye tüm eşyasını dizmişler buna aradan 5 yıl sonra bunuda öğrendim...Neyse yatırım amaçlı dedim bu annem denilen şahsın 2. evini aldığı binadan bir daire aldım. Kiraya verecekken 5 ay kızkardeşim oturmak istedi ok dedim, zar zor evden çıkarttım ha bedelsiz oturdu ama ev tanınmaz hale gelmiş....Herşey bir yana annem denilen kişi o sıfatsız kızının peşinde yanlış işlerine onay verirken evinde 2 bekarı vardı üstüme yıktı gitti, ha bu kadar salakmıyımda onlarada elin adamının yanındayken onun parasıyla baktım hayır tamamen vicdan meselesi...Erkek kardeşim askere gitti kınaladım dualadım yolladım, ufak kız kardeşim bekar ya kızdır dedim onuda evime aldım ki aynı binada kendi daireleri var ama anneleri başında yok...Neyse biz (annem demek istemiyorum xxx olarak anacağım) xxx ile kavga ettik ki savunmam gerekiyordu kendimi, feci bir arbade yaşandı bu tutmuş karakola gitmiş şikayet etmiş... Telefon geldi birde eve polis memuru işte gelin yoksa zorla gelir sizi biz getiririz dedi...Gerek yok deyip karakola gittim olay 2 sene evvel oluyor. Ben karakoldayken o ne iş yaptığı belli olmayan kızı ankaradaki berdüş takımından bir tayfayla evimi basmış, ben ki karakolda davalık olacağını bilmediğimden konuyu tüm samimiyetimle ve alttan alarak durumu memura anlattım, ifademi imzaladım verdim...Ve bugün ne oldu biliyor musunuz cep telefonuma ankara 2. sulh ceza mahkemesinde yarın saat 11,15 te durusmam olduğunu gelmezsem zorla getirileceğim mesajını gördüm...Beynimden vurulmuşa döndüm...Yarın mahkemeye gideceğim hemde seve seve...Olanı biteni anlatacağım...Bana 15 dk verirn hakim bey herşeyi anlatacağım diye söze gireceğim....İnanın öz olmadığım konusunda ciddi şüpheler içindeyim. Ha bu arada erkek kardeşim askerden geldi ve hala benimle yaşıyor, diğer bekar kız ise evimde beni kullandığı için tarafımca evimden def edildiği için annesine yamandı ki yaşı 28 keza tek başınada yaşayabilir...Bu tip insanlara gurursuz diyorum....Pes ettim artık, arsızla uğraşmaktan bıktım...ALLAH herkese hayırlı anne ve baba versin.

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun ne diyeyim bilemedim :26:

Sağolasın

mahkemeye gittim maddi zararı yoktur manevi zarar olarak bin lira para cezası ve 10 taksit ödemeli dosya kapanmış, sanık sicili temiz olduğundan başka ceza uygun görülmemiştir....o bin lira burnundan gelecek 100 gr da kına yollayayım yaksın bi yerlerine..Yazık ki c.evi hayalleri başka bahara kaldı.

bu durumda gecmıs olsun mu denır bılmedımkı ama yasadıklarına uzuldum gercekten annemıze babamıza guvenemeyeceksek kıme guvenecegız kı su dunyada
esın senden habersız neden yardımda bulunuyorkı sonucta senın aılen bn oraya takıldım acıkcası

Eskidendi kullanıldı atıldı bir tarafa...Yapma bunlara yaranamazsın demiştim, benden gizli saklı yapmış demek ki...Ben 5 sene sonra öğrendim...Şimdi herkesten çok o pişman ama demirin tavı geçti...Saf mı desem, iyi niyetinden mi, bana gıcık olduda mı yaptı hiç bilemiyorum...Ama büyük ders almış oldu sayelerinde, içim çook rahat her hususta....

amiinnnn gercekteenn imrenıyorumm mutlu aılelere ılgılı anne ve babalaraa ! ahh ahh

allah yardımcın olsun cok uzuldum okurken cok şaşırdım. ınsan lar neden boyle helekı kendı cocuklarına kendı aılelerıne karsı anlayamıyorum

Aileyi secemiyorsun malesef çok üzüldüm arkadasim allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…