Herkes Boyunu Ve Kilosunu Yazsın

165 , 41. 41 kere maşallah demek isterdim ama bu zayıflıkla bir şey demiyorum ve acilen kilo alma diyetine başlıyorum

Genelde boyunuz kısa ve kilonuz da gayet yerinde hanımlar, gerçekten üzülmeyin. Benim boyum 1.73 ve kilom 45. Herkes manken gibisin diyor, ben de kafama çok takıyordum ama insan ne zaman kendisiyle barışınca o zaman mutlu oluyor

Yinede hastalıklardan çabuk etkilendiğim için kilo almam şart ve bu incelikte çağla şikelden başka manken tanımıyorum ve bence uzun boylu olsam bile biraz kilo almam lazım

Benim boyum 1.63 kilom da 53. Bundan 12 yil kadar once stresten dolayi asiri kilo kaybim oldu. O zamanlar 58 kiloydum ve kisa surede 43 kiloya dustum ve yaklasik 9 ay boyunca adetten kesildim. Doktor gozetiminde sukur kilolari tekrar aldim ve adetim duzeldi. 6 yildir da 50 - 55 kilo arasi gidip geliyorum sabitledim gibi. Su an 53 kiloyum ama stres bende hemen kilo kaybina sebep oluyor. Bir anda 50 kiloda buluyorum kendimi. Cevremde de cok zayifsin az kilo al diyen cok. Ben kendimi normal buluyorum. Iri kemikli oldugum icin aslinda hicbir zaman asiri zayif gostermiyorum. Kemikleri gorenlerde zayif saniyor ama tabi oyle degil.

Hemen hemen hergun 1 saat kadar bisiklet suruyorum isime. Hareketli bir isim var ve hareket etmek iyi geliyor. Sporumu da yapmis gibi oluyorum. Kilodan cok sagligim yerinde bence en onemlisi bu. Kilo vereyim ya da alayim derken sagliginizdan olmayin.

Boyum 162 kilom 48. Tam 10 kilo verdim evlendigimden beri... Nasıl kilo alacağım ben... Cokkk mutsuzum 38 beden kıyafetler bile üstümden düşüyor..

kızlar kilolarını gördm bir kaç kişi hariç benim idealim ya 171 boyundayım 54.9 geliyorum 49 olmak için aç kalıyorummm ah keşke sizin yerinizde olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…