Herkes Boyunu Ve Kilosunu Yazsın

1.67 -50 kiloyum 55 olmak istiyorum ama orantılı kilo alamıyorum bacaklarımdan almak istiyorum o da mümkün olmuyor :/

Cici bebeyi denedim migdem almadi once yiyip sonra sutu icsem olmaz mi bide prakten die bi şurup denedim fazla kullanmadim kizim daha kucuk die uyku yapiyo ve kilo aldiriyo alerji şurubu hic bi yan etsiki yok deneyin derim
Prakten işe yarıyor canım,yani bende yaradı,hatta 1-2 kg da aldım ama bu sefer de basen problemim baş gösterdi

Off kızlar ben kilo alamıyorum diye dert yanıyodum ama yanlış beslenme sonucunda göbek kısmında birikti bu yağlar..Kilo alıcam diye ne bulursanız yemeyin karbohidrata yüklenmeyin..şimdi belimi inceltip diğer yerlere aldırtmaya çalışcam ama zayıfken daha güzeldim bu ne ya g.t göbek aynı seviye off

Şu bi gerçek çok zayıfken kilo alsanız da hemen belli olmuyor bu yüzden aşırı yiyip mideyi de büyütmeyin ben 159 boy 39 kiloydum şimdi 47 oldum ama korumak istiyorum artık almak istemiyorum eğer belli bi miktara gelirseniz durun sonrası çok kolay alınıyor aman dikkat

Nasil aldin sen bu kilolari, ben hic bu kadar fazla alamadim en fazla 5 kilo onuda veriyorum hemen geri

Nasil aldin sen bu kilolari, ben hic bu kadar fazla alamadim en fazla 5 kilo onuda veriyorum hemen geri

Diyetisyene gittim arkadaşım 39 ken almak çok zordu iki haftada 1 kilo alıyordum ama 6 öğün yediriyordu sonra 45te bıraktı beni ondan sonrası gece makarna yiyip yatmaktan oldu ama hiç sağlıklı değil tavsiye etmem şimdi korumak için dikkat ediyorum

Haa evet ama bende saglikli beslenmiyorum zaten, bu yaz kararliyim alicam insallah

Boy 1.73 kilo 59 fitness antrenörüyüm yoksa bu boyda bu kilo olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…