Prakten işe yarıyor canım,yani bende yaradı,hatta 1-2 kg da aldım ama bu sefer de basen problemim baş gösterdiCici bebeyi denedim migdem almadi once yiyip sonra sutu icsem olmaz mibide prakten die bi şurup denedim fazla kullanmadim kizim daha kucuk die uyku yapiyo ve kilo aldiriyo alerji şurubu hic bi yan etsiki yok deneyin derim
Canım uzun boylusun zaten,kilon fazla gelmedi bana170 boy 65 kilo bende .
Hamile olmadigim halde bu kilodayim
bence çok iyisinn165 boy 54-56 arası oynuyor sabahtan akşama hedef 49
yooo gayet normalizzTombik miyiz azcık?
bebe bisküvisii159 47 kiloyum almak istiyorummmm
Kilolu değilim çok ama iyi de sayılmam bence belim 65 bi 60 olsun ama değil mi güzel olurbence çok iyisinn
Nasil aldin sen bu kilolari, ben hic bu kadar fazla alamadim en fazla 5 kilo onuda veriyorum hemen geriŞu bi gerçek çok zayıfken kilo alsanız da hemen belli olmuyor bu yüzden aşırı yiyip mideyi de büyütmeyin ben 159 boy 39 kiloydum şimdi 47 oldum ama korumak istiyorum artık almak istemiyorum eğer belli bi miktara gelirseniz durun sonrası çok kolay alınıyor aman dikkat
Nasil aldin sen bu kilolari, ben hic bu kadar fazla alamadim en fazla 5 kilo onuda veriyorum hemen geri
Haa evet ama bende saglikli beslenmiyorum zaten, bu yaz kararliyim alicam insallahDiyetisyene gittim arkadaşım 39 ken almak çok zordu iki haftada 1 kilo alıyordum ama 6 öğün yediriyordu sonra 45te bıraktı beni ondan sonrası gece makarna yiyip yatmaktan oldu ama hiç sağlıklı değil tavsiye etmem şimdi korumak için dikkat ediyorum
boyum : 1.60Herkes Boyunu Ve Kilosunu Yazsın
kızlar burda boyumuzu ve kilomuzu yazıyoruzz
ben;
boyum 1.67
kilom 56
bebe bisküvisi işe yarıyo dene bencee46 kiloyum, boyum 1.62. 52 kg falan olmayii istiyorumm yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?