• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes Boyunu Ve Kilosunu Yazsın

1.67 boy 45 kilo evlenince alırsın dediler 9 ay oldu ama ne kilo aldım ne kilo verdim sabit yıllardır :KK59:

boyum : 1.68
kilom :49

kilo yapacak herşeyi yedim . makarna yiyip yattım :( sigarayı azalttım :( olmuyor . doktora gittim vitamin veriyor gıda tavsiyelerini bile denedim :(( olmuyor şimdi cici bebe sütü okudum burda . işe yarar belki denicemo_O

boyum : 1.68
kilom :49

kilo yapacak herşeyi yedim . makarna yiyip yattım :KK43: sigarayı azalttım :KK43: olmuyor . doktora gittim vitamin veriyor gıda tavsiyelerini bile denedim :KK43:( olmuyor şimdi cici bebe sütü okudum burda . işe yarar belki denicemo_O
kesinlikle dene:KK39:

Cici bebeyi denedim migdem almadi once yiyip sonra sutu icsem olmaz mi :KK70: bide prakten die bi şurup denedim fazla kullanmadim kizim daha kucuk die uyku yapiyo ve kilo aldiriyo alerji şurubu hic bi yan etsiki yok deneyin derim

Eklentiler

• 1426178760309.jpg
    1426178760309.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 2.594
ben evlendim doğum yaptım doğumdan 4 ay sonra evlilik kiloma döndüm ve hiç mutlu değildim.. şimdid aradan 2 buçuk sene geçti ben 30 yaşındayım 43 ken son bir ayda 45 oldum boyumda 1,60cm falan vallaa ne diyim çok mutlu oldm tartıda 2 kilo fazlayı görünce :KK70: hedefim 49-50 umarım olur..

bu arada ben akşamlar 8 den sonra nescafe nin yanında öçikolata sütlü tatlı yada şerbetli tatlı tüketmeye başladıım muhatmel etkisi o olmuştur.. sanırım sizde deneyin

Back