Herkes Boyunu Ve Kilosunu Yazsın

1.67 boy 45 kilo evlenince alırsın dediler 9 ay oldu ama ne kilo aldım ne kilo verdim sabit yıllardır

boyum : 1.68
kilom :49

kilo yapacak herşeyi yedim . makarna yiyip yattım sigarayı azalttım olmuyor . doktora gittim vitamin veriyor gıda tavsiyelerini bile denedim ( olmuyor şimdi cici bebe sütü okudum burda . işe yarar belki denicem

kesinlikle dene

Cici bebeyi denedim migdem almadi once yiyip sonra sutu icsem olmaz mi bide prakten die bi şurup denedim fazla kullanmadim kizim daha kucuk die uyku yapiyo ve kilo aldiriyo alerji şurubu hic bi yan etsiki yok deneyin derim

Eklentiler

• 1426178760309.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 2.594
ben evlendim doğum yaptım doğumdan 4 ay sonra evlilik kiloma döndüm ve hiç mutlu değildim.. şimdid aradan 2 buçuk sene geçti ben 30 yaşındayım 43 ken son bir ayda 45 oldum boyumda 1,60cm falan vallaa ne diyim çok mutlu oldm tartıda 2 kilo fazlayı görünce hedefim 49-50 umarım olur..

bu arada ben akşamlar 8 den sonra nescafe nin yanında öçikolata sütlü tatlı yada şerbetli tatlı tüketmeye başladıım muhatmel etkisi o olmuştur.. sanırım sizde deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…